Ελλάδα +306937234002 (Viber)

Rollei Lensball 90mm

27.50
001245
Σε Απόθεμα

Η Rollei Lensball είναι μία γυάλινη σφαίρα 90mm για φωτογραφίες με DSLM και DSLR. Είναι κατασκευασμένη από γυαλί υψηλότατης ποιότητας, χωρίς θήκες αέρα ή φυσαλίδες. Αντικατοπτρίζει το περιβάλλον του ως ανεστραμμένη εικόνα καθρέφτη, μια απότομη κρυστάλλινη προβολή 180 μοιρών σε μια σφαίρα. που μπορεί να καταγραφεί απευθείας από την παλάμη του χεριού ή αλλιώς μπορεί να τοποθετηθεί σε σταθερή θέση. Αυτή η γυάλινη σφαίρα έχει σχεδιαστεί ειδικά για φωτογράφιση με smartphone, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ευχάριστα με ένα μίνι stand ή ένα επιτραπέζιο stand.

 

Η καθαρή, διαφανή γυάλινη σφαίρα για φωτογραφίες είναι απλή στη χρήση και πληροί τις απαιτήσεις των επαγγελματιών φωτογράφων. Μπορείτε να το τοποθετήσετε άνετα σε οποιαδήποτε τσάντα ή σακίδιο και να την πάρετε μαζί σας σε φωτογραφικές εκδρομές στην εξοχή ή σε ταξίδια. Είτε σας ενδιαφέρει η φωτογραφία τοπίου, οι περιηγήσεις στην πόλη ή οι αρχιτεκτονικές φωτογραφίες, με την γυάλινη σφαίρα μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές σουρεαλιστικές εικόνες από μοναδικές προοπτικές.

 

  • Συμβουλές για φωτογράφιση με γυάλινη σφαίρα:
  • Πάντα να καθαρίζετε τη σφαίρα των δακτυλικών αποτυπωμάτων πριν από τη λήψη, περιλαμβάνεται ένα πανί μικροϊνών για αυτή τη χρήση
  • Τοποθετήστε την προσεκτικά σε ομαλές, κεκλιμένες επιφάνειες.
  • Για ελεύθερες λήψεις, εργαστείτε με μέγιστο χρόνο έκθεσης 1/250 - 2/125.
  • Το ιδανικό εστιακό μήκος είναι μεταξύ 24 και 35 mm
  • Είναι δυνατή και η μακρύτερη περίοδος έκθεσης με βάσεις στήριξης
  • Ιδανική για μεγάλες περιοχές με λίγα ψηλά σημεία (π.χ. πεδιάδες, αγορές, θάλασσα με ή χωρίς πλοία)
  • Για τη φωτογραφία με τη χρήση ενός stand, κρατήστε μια ασφαλή απόσταση, ώστε ούτε το stand ούτε ο φωτογράφος να αντικατοπτρίζονται στην γυάλινη σφαίρα.
MPN:
22667
Μάρκα:
Rollei

Παρόμοια Προϊόντα

Στη ίδια ΤΙμή!

[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Fujifilm XF 14mm f/2.8 R Φακός
000938
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Fujifilm XF 16mm f/1.4 R WR Φακός
000939
[Επικοινωνήστε για Τιμή]