Ελλάδα +306937234002 (Viber)

Canon EOS R10 (RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM)

1,006.72
001751
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
+

Μια μηχανή τόσο ευέλικτη, που μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν τα πάντα. Πρόκειται για την ιδανική παρέα στα ταξίδια. Ένα τέλειο εργαλείο για τη δημιουργία υβριδικού περιεχομένου. Το μέσο για να εκφράζεστε με δημιουργικό τρόπο.

Εξερευνήστε κάθε μέρος που επισκέπτεστε
Το ιδανικό επόμενο βήμα στη φωτογραφία. Είτε είχατε μια πρώτη επαφή με μια DSLR, είτε χρησιμοποιούσατε κάποιο smartphone ή μια μηχανή μικρών διαστάσεων, η μετάβαση στην EOS R10 έχει πολλά να σας προσφέρει. Περισσότερες τεχνολογίες, περισσότερες λειτουργίες, μεγαλύτερη φορητότητα, περισσότερη δημιουργικότητα.

 

Προδιαγραφές
Dual Pixel CMOS AF II
Λειτουργία AF που αναγνωρίζει και παρακολουθεί ανθρώπους, ζώα και οχήματα στις καταστάσεις φωτογραφίας και βίντεο

Συνεχής λήψη στα 15fps1
Με μηχανικό κλείστρο, για κορυφαία αποτελέσματα υψηλής ταχύτητας και ποιότητας

4K/30p
Βίντεο υψηλής ποιότητας με υπερδειγματοληψία από 6K

Εστίαση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού -4EV2
Εστίαση ακριβείας σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

Φωτογραφίες έως ISO 32.000 και βίντεο έως 12.800
Δυνατότητα επέκτασης σε ISO 51.200 για φωτογραφίες και ISO 25.600 για βίντεο

4K/60p3
Για πιο ομαλή κίνηση στο βίντεο

EVF 2,36 εκατομ. κουκκίδων
Με δυνατότητα επιλογής ρυθμού ανανέωσης στα 60/120fps4

Συνεχής λήψη στα 23fps5
Με ηλεκτρονικό κλείστρο για ακόμη υψηλότερη ταχύτητα και αθόρυβη λήψη6

Επεξεργαστής DIGIC X
Έλεγχος υψηλής απόκρισης και ελάχιστη καθυστέρηση του EVF

image.canon
Άμεση σύνδεση Wi-Fi για αποστολή σε υπηρεσίες cloud

Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας μεγέθους 7,5cm και 1,04 εκατομμυρίων κουκκίδων
Δείτε το θέμα σας από μια διαφορετική άποψη

Μετάδοση ζωντανής ροής στο YouTube
Ζωντανή μετάδοση ροής στο κανάλι σας στο YouTube7

 

Με αφορμή αυτήν την κυκλοφορία, προσφέρουμε τον προσαρμογέα βάσης Canon EF-EOS R
Κάντε το επόμενο βήμα από την DSLR εύκολα, χάρη στην προσφορά μας: στη συσκευασία περιλαμβάνεται ο προσαρμογέας βάσης Canon EF-EOS R. Χρησιμοποιήστε τους φακούς EF και EF-S της DSLR που ήδη διαθέτετε λόγω της DSLR, χωρίς να χάσετε τίποτα σε ποιότητα, επιδόσεις και λειτουργικότητα με την EOS R10. Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα κατά την κυκλοφορία μόνο των προϊόντων Canon EOS R7 και EOS R10.

Περισσότερη ευκρίνεια
Η EOS R10 διαθέτει το φημισμένο σύστημα εστίασης Dual Pixel CMOS AF II, το οποίο έχει προγραμματιστεί μέσω της τεχνολογίας «βαθιάς μάθησης» AI, για προηγμένη αναγνώριση θέματος. Είναι γρήγορη, ακριβής και απίστευτα ευαίσθητη σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού – η κατάλληλη επιλογή για τις σκηνές που φωτίζονται μόνο από το σεληνόφως.

Βιώστε ένα νέο είδος αυτόματης εστίασης
Η EOS R10 μπορεί να αναγνωρίσει ανθρώπους, οχήματα και ζώα –όπως γάτες, σκύλους και πουλιά– παρακολουθώντας τα καθώς μετακινούνται σε οποιοδήποτε σημείο του κάδρου8. Ακόμη και τα θέματα που κινούνται γρήγορα αποδίδονται με εξαιρετική ευκρίνεια.

Κατά τη φωτογράφιση ανθρώπων, η EOS R10 δίνει προτεραιότητα στα μάτια του θέματος – μιας και είναι ο «καθρέφτης της ψυχής». Αν αυτά δεν είναι ορατά, τότε δίνεται προτεραιότητα στην παρακολούθηση του κεφαλιού. Κι αν το θέμα σας γυρίσει για μια στιγμή από την άλλη, η παρακολούθηση εστιάζει στο κεφάλι και ακολουθεί το υπόλοιπο σώμα.

Περισσότερη ταχύτητα
Αντιδράστε ενστικτωδώς, καταγράφοντας τις φευγαλέες στιγμές εγκαίρως, με λήψη ριπών υψηλής ταχύτητας– ιδανική επιλογή για φωτογράφηση άγριας φύσης και αθλητικών διοργανώσεων. Η EOS R10 μπορεί να αποτυπώσει ριπές συνεχούς λήψης εικόνων RAW, JPEG ή HEIF σε ρυθμό έως και 15 καρέ1 ανά δευτερόλεπτο (ή 23fps5 με χρήση του ηλεκτρονικού κλείστρου της μηχανής). Και όλα αυτά, ενώ η μηχανή παρακολουθεί το θέμα σε όλο το κάδρο, προσαρμόζοντας συνεχώς την εστίαση και την έκθεση ανάλογα με την αλλαγές στο σκηνικό.

Αποτύπωση στιγμών σε κλάσματα του δευτερολέπτου
Στην κατάσταση λήψης ριπής RAW, μπορείτε να αποτυπώσετε φωτογραφίες με ταχύτητα έως και 30fps, με κοπή 75%, ενώ οι εικόνες αποθηκεύονται σε ένα ενιαίο αρχείο ταινίας για σωστή και εύκολη οργάνωση. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε εξαγωγή και επεξεργασία μεμονωμένων εικόνων, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Digital Photo Professional (DPP) που διατίθεται για δωρεάν λήψη. Όταν είναι ενεργοποιημένη στο μενού της μηχανής η λειτουργία Πριν από τη λήψη, η EOS R10 καταγράφει εικόνες τα 0,5 δευτ. πριν πατηθεί το κουμπί ελευθέρωσης κλείστρου, για να αποτυπώνετε πάντα την τέλεια, μαγική στιγμή.

Γρήγορη απόκριση
Επίσης, η μηχανή αντιδρά γρήγορα στις εντολές σας, προσφέροντας ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην αποτύπωση της κατάλληλης στιγμής. Ο επεξεργαστής DIGIC X προσφέρει γρήγορο χειρισμό και ελάχιστη καθυστέρηση ή σβήσιμο του σκοπεύτρου, για να νιώθετε πάντα συνδεδεμένοι με το θέμα σας.

Περισσότερη ευελιξία
Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο είτε συνδυασμό και των δύο, η EOS R10 προσφέρει πάντοτε κορυφαία ποιότητα. Επίσης, είναι φορητή, με βάρος μόλις 429g9, για να μπορείτε να την παίρνετε παντού μαζί σας.

Πάρτε τον έλεγχο
Οι φωτογράφοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στη λήψη αρχείων JPEG ή HEIF ή την καταγραφή αρχείων RAW για μέγιστη ευελιξία κατά την επεξεργασία μετά τη λήψη. Η τεχνολογία DUAL Pixel RAW σάς επιτρέπει να βελτιώνετε τις εικόνες σας, κάνοντας μικρορρυθμίσεις στην ευκρίνεια και το bokeh και μειώνοντας τα είδωλα.

Τέλεια ισορροπία με την EOS R10
Η τέλεια ισορροπία
Ο αισθητήρας 24,2 megapixel προσφέρει την ιδανική ισορροπία λεπτομέρειας, ταχύτητας και απόδοσης σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Η μέγιστη ευαισθησία ISO 32000 (με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 51200) επιτρέπει μεγαλύτερη λεπτομέρεια και λιγότερο θόρυβο κατά τη λήψη στο σκοτάδι. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο φλας, για να έχετε λίγο παραπάνω φως τις στιγμές που το χρειάζεστε.

Canon EOS R10 – Πανοραμική κατάσταση και κατάσταση σκηνής μετατόπισης
Η EOS R10 περιλαμβάνει πανοραμική κατάσταση και κατάσταση σκηνής μετατόπισης, διευκολύνοντας τη λήψη εκπληκτικών αποτελεσμάτων με τη χρήση αυτών των τεχνικών.

Φώτα, κάμερα, πάμε!
Ανάλυση 4K που ξεπερνά τις προσδοκίες
Η EOS R10 καταγράφει εκπληκτικά πλάνα βίντεο 4K που φαίνονται φανταστικά σε οθόνες UHD και επιτρέπει την περικοπή στα έργα Full HD κατά την επεξεργασία, χωρίς απώλειες στην ποιότητα. Οι κινηματογραφιστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4K/60p3, για ομαλή αναπαραγωγή των κινούμενων αντικειμένων και των εφέ αργής κίνησης, ή σε εκπληκτική υπερδειγματοληψία στα 4K/30p μέσω της εξόδου 6K από τον αισθητήρα 24,2 megapixel της μηχανής. Τα αποτελέσματα πρέπει να τα δείτε για να τα πιστέψετε.

Εξαιρετικά ομαλή κίνηση
Κατά τη λήψη σε ανάλυση Full HD, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ρυθμοί καρέ έως 120fps, αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερες ιδιαίτερες λεπτομέρειες της κίνησης των κινούμενων αντικειμένων.10 Και για τις σκηνές με αργή κίνηση, η δυνατότητα δημιουργίας εκπληκτικών ταινιών 4K και Full HD time-lapse εντός της μηχανής προσθέτει ένα ακόμα δημιουργικό «όπλο» στα χέρια σας.

Εξαιρετικά ομαλή κίνηση
Περισσότερο απλή και απολαυστική χρήση
Από τη στιγμή που θα κρατήσετε στα χέρια σας την EOS R10, θα νιώσετε ότι συνδέεστε μαζί της, σαν να πρόκειται για μια επέκταση του δημιουργικού σας εαυτού. Τα κουμπιά και οι επιλογείς βρίσκονται κάτω από τα δάκτυλα και τους αντίχειρές σας και μπορείτε να τους φτάνετε ενστικτωδώς, ενώ το ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) της μηχανής προσφέρει μια καθαρή εικόνα ακριβείας του κόσμου.
Canon EOS R10 – Σύγκριση της λειτουργίας υποβοήθησης OVF
Λειτουργία υποβοήθησης OVF
Διατίθεται επίσης λειτουργία υποβοήθησης OVF για αυτούς που κάνουν την αλλαγή από μηχανές με οπτικό σκόπευτρο, όπως η DSLR.

Canon EOS R10 – EVF
Ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF)
Το EVF 2,36 εκατομμυρίων κουκκίδων της EOS R10 δείχνει ακριβώς πώς θα εμφανίζεται μια εικόνα, από το βάθος πεδίου μέχρι την ισορροπία λευκού και το στυλ εικόνας. Είναι άνετο, εύχρηστο και διαθέτει δυνατότητα προσαρμογής, για να βλέπετε μόνο τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Canon EOS R10 – Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας
Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας
Το EVF συνοδεύεται από μια μεγάλη οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας με 1,04 εκατ. κουκκίδες και με μέγεθος 7,5cm, η οποία σας επιτρέπει να συνθέτετε και να φωτογραφίζετε από ψηλά ή χαμηλά, για να έχετε διαφορετικές απόψεις του θέματός σας.

Η τεχνολογία APS-C συναντά το σύστημα EOS R
Ένα σύστημα σχεδιασμένο για το μέλλον
Η EOS R10 ανήκει στην ομάδα του Συστήματος EOS R – μια συλλογή από μηχανές, φακούς και αξεσουάρ που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο, τώρα και στο μέλλον. Η πιο γρήγορη και πιο φαρδιά βάση φακού (54mm) προσφέρει νέα επίπεδα απόδοσης, ανοίγοντας νέους ορίζοντες δημιουργικότητας.

Ενσωματωθείτε και επεκταθείτε με το Σύστημα EOS R
Ολοκλήρωση και διεύρυνση
Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους φακούς EF και EF-S που ήδη διαθέτετε, χάρη στους τρεις προσαρμογείς βάσεων. Αυτοί προσθέτουν επίσης επιπλέον λειτουργικότητα, όπως μηχανισμούς με δυνατότητα προσαρμογής ή ένα μεταβλητό φίλτρο ND.

APS-C έναντι full-frame – Σύγκριση
Το πλεονέκτημα του APS-C
Δεδομένου ότι η EOS R10 έχει κατασκευαστεί γύρω από έναν αισθητήρα μεγέθους APS-C, οι φακοί σας προσφέρουν 1,6x μεγαλύτερη εμβέλεια τηλεφακού, σε σύγκριση με την ίδια εστιακή απόσταση σε μια μηχανή full-frame. Βρεθείτε ακριβώς δίπλα στο θέμα σας, για λήψεις άγριας ζωής που γεμίζουν όλο το κάδρο και στιγμές δράσεις που εντυπωσιάζουν.

Μάθετε περισσότερα και εξελιχθείτε καθώς τραβάτε φωτογραφίες
Για όσους τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της φωτογραφίας ή στον κόσμο των EOS, το καθοδηγούμενο περιβάλλον χειρισμού σάς βοηθά να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να μάθετε πώς λειτουργεί η μηχανή σας. Όταν αισθανθείτε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις δικές σας δυνάμεις, το βασικό περιβάλλον χειρισμού της μηχανής είναι τόσο έξυπνο και φιλικό προς τον χρήστη, που μπορεί και να ξεχάσετε την ύπαρξή του.

Περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης
Η EOS R10 συνδέεται ασύρματα με το smartphone σας, για να μπορείτε να μοιράζεστε τη δημιουργικότητά σας με φίλους και ακόλουθους. Δημοσιεύστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στείλτε βίντεο μικρής διάρκειας σε φίλους και ανεβάστε εικόνες σε λογαριασμούς στο cloud, ώστε να είναι έτοιμες και να σας περιμένουν όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας.

Πάντα συνδεδεμένοι
Η ενσωματωμένη λειτουργία Bluetooth χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας διατηρεί πάντα ενεργή τη σύζευξη, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ενεργοποίηση του Wi-Fi 2,4GHz για τη μεταφορά εικόνων. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε τη μηχανή από απόσταση, μέσω μιας έξυπνης συσκευής που διαθέτει την εφαρμογή Canon Camera Connect: δείτε αυτά που βλέπει η μηχανή, αλλάξτε ρυθμίσεις και καταγράψτε φωτογραφίες και βίντεο. Για πιο απλή απομακρυσμένη λειτουργία, διατίθεται επίσης το ασύρματο Τηλεχειριστήριο Bluetooth BR-E1.

Η EOS R10 διαθέτει επίσης USB-C για φόρτιση εντός της μηχανής και δυνατότητα λήψης με διασύνδεση με υπολογιστές PC/Mac.

Ασκήστε επιρροή στους ακολούθους σας
Οι vlogger και οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιήσουν την EOS R10 για να μεταδώσουν σε ζωντανή ροή βίντεο εξαιρετικής ποιότητας απευθείας στους ακολούθους τους στο YouTube7. Συνδέστε απλώς τη μηχανή στο δίκτυο Wi-Fi – δεν απαιτείται υπολογιστής. Η οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας μπορεί να περιστραφεί, προσφέροντάς σας μια εικόνα ακριβείας όταν κάνετε παρουσίαση.

Η EOS R10 υποστηρίζει επίσης την κατακόρυφη λήψη βίντεο – ιδανική για τη λήψη περιεχομένου για ιστορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

image.canon – μεταφέρετε τη δημιουργικότητά σας στο cloud
Δημιουργικότητα στο cloud
Η πύλη μας image.canon μεταφέρει το περιεχόμενό σας εκεί που θέλετε. Απρόσκοπτη αποστολή των εικόνων και των ταινιών σας, απευθείας από τη μηχανή στο cloud του image.canon μέσω Wi-Fi. Από εδώ, μπορείτε να τις μεταφέρετε σε κάποιο μέσο μακροχρόνιας αποθήκευσης σε άλλες πλατφόρμες cloud ή να τις κατεβάσετε σε PC ή Mac για επεξεργασία.

Για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες της EOS R10 για βέλτιστη ποιότητα εικόνας, δοκιμάστε να επεξεργαστείτε τις εικόνες RAW στο image.canon cloud11 Χρησιμοποιείται ένας νευρωνικός μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας, ο οποίος απογειώνει την ποιότητα εικόνας.12

MPN:
5331C009
Μάρκα:
Canon
Πακέτο:
Σώμα με Φακό
Μοντούρα Φακού:
EF-M-Mount
Οπτική σταθεροποίηση φακού:
Ναι
Ανάλυση αισθητήρα:
24.2MP
Ανάλυση Βίντεο:
4K UHD (3840x2160px)
Βάθος Bit Βίντεο:
  • 10-Bit
Βάθος Bit Φωτογραφίας:
14-Bit
Εσωτερικός μηχανισμός σταθεροποίησης αισθητήρα (IBIS):
Όχι
Καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) Βίντεο:
4K 60p
Καρέ ανά Δευτερόλεπτο Φωτογραφία:
15fps
Οθόνη:
Ανακλινόμενη Οθόνη Σέλφι
Οθόνη Αφής:
Ναι
Σκόπευτρο:
Ναι (Ψηφιακό)
Συνδεσιμότητα:
  • Bluetooth
  • Wi-Fi
Τύπος:
Mirrorless (CSC)
Υποδειγματοληψία χρωμάτων βίντεο:
  • 4:2:2 (Εσωτερικά)
Υποδοχή κάρτας:
1 υποδοχή
Μέγεθος Αισθητήρα:
APS-C (1.6x Canon)

Λεπτομερείς προδιαγραφές
Αισθητήρας εικόνας
Τύπος
CMOS 22,3 x 14,9mm

Ενεργά pixel
Περίπου 24,1 Megapixel

Συνολικά pixel
Περίπου 25,8 Megapixel

Αναλογίες
3:2

Χαμηλοπερατό φίλτρο
Ενσωματωμένο/Σταθερό

Καθαρισμός αισθητήρα
Ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού EOS

Τύπος φίλτρου χρωμάτων
Πρωτευόντων χρωμάτων

Επεξεργαστής εικόνας
Τύπος
DIGIC 8

Φακός
Βάση φακού
EF-M (συμβατότητα με φακούς EF και EF-S μέσω του Προσαρμογέα βάσης EF-EOS M)

Εστιακή απόσταση
Ισοδύναμη με 1,6x της εστιακής απόστασης του φακού

Σταθεροποίηση εικόνας
Οπτικός σταθεροποιητής εικόνας σε συμβατούς φακούς

Ταινία: Ψηφιακός σταθεροποιητής εικόνας στη μηχανή. Περαιτέρω βελτιώσεις σταθεροποίησης από φακούς συμβατούς με Δυναμική σταθεροποίηση εικόνας

Εστίαση
Τύπος
Σύστημα Dual Pixel CMOS AF. Pixel ανίχνευσης φάσης ενσωματωμένα στον αισθητήρα εικόνας 1


Κατά τη λειτουργία Servo AF ταινίας 4K χρησιμοποιείται η μέθοδος ανίχνευσης αντίθεσης

Σύστημα/σημεία AF
Μέγιστο 143/99 σημεία ανάλογα με το φακό.


Μέγ. 25 καρέ στη λειτουργία AF ζώνης 2

Ελεύθερη τοποθέτηση 1 σημείου AF/ 1 ζώνη AF με χειροκίνητη επιλογή (η διαθέσιμη περιοχή εξαρτάται από τον φακό)

Εύρος λειτουργίας AF
EV -2-18 (στους 23°C, ISO 100, με EF-M 22mm f/2 STM)

Καταστάσεις AF
One-Shot AF και Servo AF

Επιλογή σημείου AF
Πρόσωπο + Παρακολούθηση: Παρακολούθηση προσώπων και θεμάτων με αυτόματη αναγνώριση/χειροκίνητη επιλογή μέσω της οθόνης αφής. Αυτόματη επιλογή μεταξύ σημείων AF όταν δεν αναγνωρίζεται πρόσωπο στο καρέ.


Η AF ματιού είναι διαθέσιμη στη λειτουργία One Shot AF


Ομαλή AF ζώνης: Χειροκίνητη επιλογή ζώνης και επιπλέον αυτόματη επιλογή μεταξύ των σημείων AF εντός της επιλεγμένης ζώνης

AF 1 σημείου: Χειροκίνητη επιλογή μέσω οθόνης αφής/πλήκτρων

Εμφάνιση επιλεγμένου σημείου AF
Ένδειξη σε οθόνη LCD/EVF

Πρόβλεψη AF
-


*Με φακό EF300mm f/2.8L IS USM στα 50kph

Κλείδωμα AF
Κλείδωμα με πάτημα του κουμπιού του κλείστρου μέχρι το μέσον ή μέσω του προσαρμοζόμενου πλήκτρου Κλειδώματος AE

Βοηθητική δέσμη AF
μέσω βοηθητικής δέσμης LED

Χειροκίνητη εστίαση
Με φακούς EF και EF-S – Επιλογή με τον διακόπτη AF/MF στον φακό

Με φακούς EF-M – Επιλογή με ειδικό πλήκτρο MF/άλλα προγραμματιζόμενα πλήκτρα (εναλλαγή AF/MF).

Διατίθεται λειτουργία Τονισμού περιγραμμάτων MF
Διατίθεται AF+MF (προσαρμογή χειροκίνητης εστίασης μετά από One-Shot AF)
Διατίθεται μεγέθυνση εικόνας κατά την χειροκίνητη εστίαση (5x ή 10x)

Οριοθέτηση εστίασης
-

Μικρορύθμιση AF
-

Έλεγχος έκθεσης
Καταστάσεις φωτομέτρησης
Φωτομέτρηση σε πραγματικό χρόνο από τον αισθητήρα εικόνας
(1) Μέτρηση με συνολική αποτίμηση (384 ζώνες)
(2) Μερική μέτρηση στο κέντρο (περίπου 6,4% της οθόνης Άμεσης προβολής)
(3) Μέσου όρου με αυξημένη βαρύτητα στο κέντρο
(4) Μέτρηση σημείου (περίπου 2,8% της οθόνης Άμεσης προβολής)

Μέτρηση με αυξημένη βαρύτητα στο κέντρο μόνο κατά την εγγραφή ταινίας

Εύρος φωτομέτρησης
Στατική εικόνα: EV 0-20 (στους 23°C, ISO 100)
Ταινία: EV 0-20 (στους 23°C, ISO 100)

Κλείδωμα AE
Αυτόματα: Στην κατάσταση One-shot AF με μέτρηση με συνολική αποτίμηση, η έκθεση κλειδώνει κατά την επίτευξη της εστίασης.
Χειροκίνητα: Με πλήκτρο κλειδώματος AE στις καταστάσεις Δημιουργικής ζώνης.

Διόρθωση έκθεσης
+/-3 EV σε βήματα 1/3 στοπ

Αυτόματη οριοθέτηση έκθεσης (AEB)
3 λήψεις, +/- 2 EV, σε βήματα 1/3 στοπ (δυνατότητα χρήσης μαζί με Διόρθωση έκθεσης)

Ευαισθησία ISO
Αυτόματη ρύθμιση ISO (100-6400), 100 - 25600 σε βήματα 1/3 στοπ. Δυνατότητα επέκτασης ISO σε 51200

Ταινία 4K: Αυτόματη ρύθμιση ISO (100-6400), 100-6400 σε βήματα 1/3 στοπ. Ταινία Full HD και HD: Αυτόματη ρύθμιση ISO (100-12800), ISO 100-12800 σε βήματα 1/3 στοπ. Δυνατότητα επέκτασης ISO σε 25600


*Δείκτης συνιστώμενης έκθεσης

Κλείστρο
Τύπος
Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείστρο εστιακού επιπέδου

Ταχύτητα
30-1/4000 δευτ. (βήματα 1/3 στοπ), λήψη Bulb (συνολικό εύρος ταχυτήτων κλείστρου. Το διαθέσιμο εύρος διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση λήψης)

Ισορροπία λευκού (ΙΣΛ)
Τύπος
Αυτόματη ισορροπία λευκού με τον αισθητήρα εικόνας

Ρυθμίσεις
Αυτόματη (Προτεραιότητα ατμόσφαιρας), Αυτόματη (Προτεραιότητα λευκού), Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λυχνία πυράκτωσης, Λευκό
φως φθορισμού, Φλας, Εξειδικευμένη, Θερμοκρασία χρώματος (σε βήματα 100 Kelvin)

Διόρθωση ισορροπίας λευκού:
1. Μπλε/Κίτρινο +/-9 επίπεδα
2. Ματζέντα/Πράσινο +/-9 επίπεδα

Εξειδικευμένη ισορροπία λευκού
Ναι, δυνατότητα καταχώρισης 1 ρύθμισης

Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού (ΙΣΛ)
-

Σκόπευτρο
Τύπος
Ηλεκτρονικό σκόπευτρο 0,39 τύπου OLED
Περίπου 2.360.000 κουκκίδες

Κάλυψη (κατακόρυφα/οριζόντια)
Περίπου 100%

Μεγέθυνση
-

Σημείο θέασης
Περίπου 22mm

Διόρθωση διοπτρίας
Ναι

Οθόνη εστίασης
-

Καθρέπτης
-

Πληροφορίες σκοπεύτρου
Δυνατότητα προσαρμογής και εναλλαγή μέσω INFO. Πλήκτρο
(1) Εικόνα Άμεσης προβολής με πληροφορίες έκθεσης
(2) Εικόνα Άμεσης προβολής με βασικές πληροφορίες
(3) Εικόνα Άμεσης προβολής με πλήρεις πληροφορίες

Προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις:
Υπέρθεση πλέγματος (x3 μορφές), Ιστόγραμμα (Φωτεινότητα/RGB), Ηλεκτρονικό επίπεδο, Πολλαπλές αναλογίες

Προεπισκόπηση βάθους πεδίου
Ναι

Κλείστρο προσοφθαλμίου
-

Οθόνη LCD
Τύπος
Οθόνη αφής LCD (TFT) 7,5cm (3,0"). Αναλογίες 3:2. Περίπου 1.040.000 κουκκίδες. Ηλεκτροστατική, χωρητικού τύπου. Μεταβλητή γωνία

Κάλυψη
Περίπου 100%

Γωνία θέασης (οριζόντια/κατακόρυφα)
-

Επίστρωση
-

Ρύθμιση φωτεινότητας
Ρυθμιζόμενη σε ένα από επτά επίπεδα

Επιλογές εμφάνισης
Δυνατότητα προσαρμογής και εναλλαγή μέσω INFO. Πλήκτρο
(1) Εικόνα Άμεσης προβολής με πληροφορίες έκθεσης
(2) Εικόνα Άμεσης προβολής με βασικές πληροφορίες
(3) Εικόνα Άμεσης προβολής με πλήρεις πληροφορίες

Προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις:
Υπέρθεση πλέγματος (x3 μορφές), Ιστόγραμμα (Φωτεινότητα/RGB), Ηλεκτρονικό επίπεδο, Πολλαπλές αναλογίες, Υποδείξεις και συμβουλές

Φλας
Ενσωματωμένο φλας, GN (ISO 100, μέτρα)
5

Κάλυψη ενσωματωμένου φλας
Μέγιστη κάλυψη περίπου στα 15mm (ισοδύναμη σε 35mm: περίπου 24mm)

Χρόνος φόρτισης ενσωματωμένου φλας
Περίπου 3 δευτ. 3

Καταστάσεις
Αυτόματο (E-TTL II)

Μείωση φαινομένου κόκκινων ματιών
Ναι – με λυχνία μείωσης φαινομένου κόκκινων ματιών

Συγχρονισμός X
1/200 δευτ.

Διόρθωση έκθεσης με φλας
+/- 2 EV σε βήματα 1/3

Οριοθέτηση έκθεσης με φλας
-

Κλείδωμα έκθεσης με φλας
Ναι

Συγχρονισμός δεύτερης κουρτίνας
Ναι

Υποδοχή αξεσουάρ/υποδοχή PC
Ναι/Όχι

Συμβατότητα εξωτερικού φλας
E-TTL II με Speedlite σειράς EX, υποστήριξη ασύρματης επικοινωνίας πολλαπλών φλας

Έλεγχος εξωτερικού φλας
Μέσω ρύθμισης από τη μηχανή/μενού ρύθμισης του φλας

Λήψη
Καταστάσεις
Έξυπνη αυτόματη σκηνή, Υβριδική αυτόματη, Δημιουργική υποβοήθηση, SCN (Αυτο-πορτραίτο, Πορτραίτο, Ομαλοί τόνοι δέρματος, Τοπίο, Σπορ, Κοντινή λήψη, Τρόφιμα, Πανοραμική μετατόπιση, Νυχτερινή σκηνή χωρίς τρίποδο, Έλεγχος οπίσθιου φωτισμού HDR, Αθόρυβη λειτουργία), Δημιουργικά φίλτρα (Κοκκώδες ασπρόμαυρο, Ελαφρό φλουτάρισμα, εφέ Υπερ-ευρυγώνιου, εφέ Τέχνη-έντονο, εφέ Ακουαρέλας, εφέ Κάμερας παιχνιδιού, εφέ Μινιατούρας, HDR τέχνη-τυπικό, ζωηρό, έντονο, ανάγλυφο), Πρόγραμμα AE, AE με προτεραιότητα κλείστρου, AE με προτεραιότητα διαφράγματος, Χειροκίνητη έκθεση, Ταινία (Αυτόματη έκθεση ταινίας, Χειροκίνητη έκθεση ταινίας, Ταινία time-lapse)

Στυλ εικόνας
Αυτόματο, Στάνταρ, Πορτραίτο, Τοπίο, Υψηλή λεπτομέρεια, Ουδέτερα χρώματα, Πιστά χρώματα, Μονόχρωμη, Καθορισμός από τον χρήστη (x3)

Χώρος χρωμάτων
sRGB και Adobe RGB

Επεξεργασία εικόνας
Προτεραιότητα φωτεινών τόνων (τυπική και ενισχυμένη)
Auto Lighting Optimizer (Αυτόματη βελτιστοποίηση φωτισμού) (4 ρυθμίσεις)
Μείωση θορύβου για εκθέσεις μεγάλης διάρκειας
Μείωση θορύβου υψηλής ταχύτητας ISO (4 ρυθμίσεις + Μείωση θορύβου πολλαπλών λήψεων)
Διόρθωση περιφερειακού φωτισμού φακού
Διόρθωση χρωματικής παρέκκλισης
Διόρθωση διάθλασης

Δημιουργική υποβοήθηση:
Προεπιλογές
Φλουτάρισμα φόντου (5 ρυθμίσεις)
Φωτεινότητα (19 επίπεδα)
Αντίθεση (9 επίπεδα)
Κορεσμός (9 επίπεδα)
Τόνοι χρωμάτων 1 και 2 (19 επίπεδα)
Μονόχρωμο (Απενεργοποιημένο/Μαύρο και Λευκό/Σέπια/Μπλε/Μοβ/Πράσινο)

Καταστάσεις προώθησης
Μεμονωμένη, Συνεχής με υψηλή ταχύτητα, Συνεχής με χαμηλή ταχύτητα, Χρονόμετρο αυτο-φωτογράφισης (2δ, 10δ, Εξειδικευμένο, Τηλεχειριστήριο)

Συνεχής λήψη
One shot AF: Περίπου 10 λήψεις/δευτ. για έως 33 καρέ σε JPEG και 10 καρέ σε RAW 4
Με Servo AF: Περίπου 7,4 λήψεις/δευτ. για έως περίπου 47 καρέ σε JPEG 5

Ιντερβαλόμετρο
-

Κατάσταση Άμεσης προβολής
Τύπος
-

Κάλυψη
Περίπου 100% (οριζόντια και κατακόρυφα)

Ρυθμός καρέ
-

Εστίαση
-

Φωτομέτρηση
-

Επιλογές εμφάνισης
-

Τύπος αρχείου
Τύπος στατικής εικόνας
JPEG: Υψηλή, Κανονική ποιότητα (συμβατότητα με Exif 2.31)/Design rule for Camera File system (2.0)
RAW: RAW (CR3 14-bit),
Συμβατότητα με Digital Print Order Format [DPOF] έκδοση 1.1

Ταυτόχρονη εγγραφή RAW+JPEG
Ναι, RAW + διάφορες δυνατές επιλογές συμπίεσης JPEG

Μέγεθος εικόνας
RAW: (3:2) 6000 x 4000, (4:3) 5328 x 4000, (16:9) 6000 x 3368, (1:1) 4000 x 4000

JPEG 3:2: (L) 6000 x 4000, (M) 3984 x 2656, (S1) 2976 x 1984, (S2) 2400 x 1600
JPEG 4:3: (L) 5328 x 4000, (M) 3552 x 2664, (S1) 2656 x 1992, (S2) 2112 x 1600
JPEG 16:9: (L) 6000 x 3368, (M) 3984 x 2240, (S1) 2976 x 1680 (S2) 2400 x 1344
JPEG 1:1: (L) 4000 x 4000, (M) 2656 x 2656, (S1) 1984 x 1984, (S2) 1600 x 1600

Διατίθεται επεξεργασία/αλλαγή μεγέθους εικόνων RAW στη μηχανή κατά την προβολή

Τύπος ταινίας
MP4 [Βίντεο: MPEG-4 AVC/H.264, Ήχος: MPEG-4 AAC-LC (στερεοφωνικός)]

Μέγεθος ταινίας
4K-3840 x 2160 (23,98, 25fps)
Full HD – 1920 x 1080 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,976fps)
HD - 1280 x 720 (119,9, 100, 59,94, 50fps)

Διάρκεια ταινίας
Μέγ. διάρκεια 29 λεπτά και 59 δευτ., Μέγ. μέγεθος αρχείου 4GB

Αρχεία ήχου
-

Φάκελοι
Δυνατότητα δημιουργίας και επιλογής νέων φακέλων

Αρίθμηση αρχείων
(1) Συνεχής, Αυτόματος μηδενισμός
(2) Χειροκίνητος μηδενισμός

Άλλα χαρακτηριστικά
Εξειδικευμένες ρυθμίσεις
9 προσαρμοζόμενα πλήκτρα

Πληροφορίες μεταδεδομένων
Πληροφορίες copyright χρήστη (Όνομα δημιουργού, Λεπτομέρειες copyright)
Βαθμολογία εικόνας (0-5 αστέρια)

Πάνελ LCD/Φωτισμός
-

Αντοχή σε νερό/σκόνη
-

Ηχητικά σχόλια
-

Έξυπνος αισθητήρας προσανατολισμού
-

Προβολή με μεγέθυνση
15 βήματα και επιπλέον απαλό ζουμ με τα δάχτυλα

Τύποι προβολής
(1) Μία εικόνα με πληροφορίες (εναλλαγή επιλογών)
(2) Μία εικόνα
(3) Προβολή ευρετηρίου (4/9/36/100 εικόνες)
(4) Γρήγορη μετάβαση (1/10/προσαρμοσμένος αριθμός εικόνων, ανά ημερομηνία, ανά βαθμολογία, ανά φάκελο, μόνο ανά ταινίες, μόνο προστατευμένες)

Διαδοχική προβολή
Χρόνος προβολής: 1/2/3/5/10/30 δευτερόλεπτα
Επανάληψη: Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση
Εφέ μετάβασης: Απενεργοποίηση, Ολίσθηση 1-2, Ξεθώριασμα 1-3

Ιστόγραμμα
Φωτεινότητα/RGB

Ειδοποίηση υπερέκθεσης
Ναι

Διαγραφή/Προστασία εικόνων
Διαγραφή: Μία εικόνα, επιλεγμένες εικόνες, επιλεγμένο εύρος, όλες οι εικόνες
Προστασία: Επιλεγμένες εικόνες, επιλεγμένο εύρος, όλες οι εικόνες. Κατάργηση προστασίας όλων των εικόνων

Επαλήθευση δεδομένων
Κατηγορίες μενού
(1) Μενού Λήψης (x8)
(2) Μενού Προβολής (x4)
(3) Μενού Διαμόρφωσης (x5)
(4) Μενού Εμφάνισης
(5) Προσωπικό μενού

Γλώσσες μενού
29 γλώσσες
Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Δανικά, Πορτογαλικά, Φινλανδικά, Ιταλικά, Νορβηγικά, Σουηδικά, Ισπανικά, Ελληνικά, Ρωσικά, Πολωνικά, Τσεχικά, Ουγγρικά, Ρουμανικά, Ουκρανικά, Τουρκικά, Αραβικά, Ταϊλανδικά, Απλοποιημένα Κινεζικά, Παραδοσιακά Κινεζικά, Κορεατικά, Μαλαισιανά, Βιετναμικά, Ινδονησιακά, Χίντι, Ιαπωνικά

Ενημέρωση firmware
Δυνατότητα ενημέρωσης firmware από τον χρήστη.

Διασύνδεση
Υπολογιστής
Hi-Speed USB (Micro USB)

Άλλο
Ασύρματο δίκτυο (IEEE802.11b/g/n), (μόνο 2,4GHz, καν. 1-11), με υποστήριξη Dynamic NFC 6

Bluetooth® (Έκδοση προδιαγραφών 4.1, Τεχνολογία Bluetooth χαμηλής ενέργειας) 78

HDMI (Υποδοχή micro-τύπου D), Υποστήριξη εξόδου HDR σε συμβατές τηλεοράσεις

Άμεση εκτύπωση
Εκτυπωτές Canon
Compact φωτογραφικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές PIXMA της Canon με υποστήριξη PictBridge

PictBridge
Compact φωτογραφικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές PIXMA της Canon με υποστήριξη PictBridge

Αποθήκευση
Τύπος
SD, SDHC, SDXC (συμβατότητα με UHS-I)

Υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα
PC και Macintosh
Windows 10/8.1/8/7 SP1 9
Mac OS X 10.9/10.10/10.11/10.12

Για σύνδεση Wi-Fi σε PC:
Windows 10/8,1/8/7 SP1
Mac OS X 10.9/10.10

Για το Image Transfer Utility:
Windows 10/8,1/8/7 SP1
Mac OS X 10.9/10.10/10.11/10.12

Λογισμικό
Αναζήτηση και εκτύπωση
-

Επεξεργασία εικόνας
Digital Photo Professional

Άλλο
Picture Style Editor, EOS Utility, Image Transfer Utility

Εφαρμογή Camera Connect, διαθέσιμη σε συσκευές iOS και Android 10

Τροφοδοσία ρεύματος
Μπαταρίες
1 επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου LP-E12

Διάρκεια μπαταρίας
Περίπου 235 λήψεις (στους 23°C, AE 50%, FE 50%) 11
Κατάσταση Eco: Περίπου 370 λήψεις
Εγγραφή ταινίας: Περίπου 85 λεπτά
Χρόνος προβολής κατά την αναπαραγωγή διαδοχικής προβολής στατικών εικόνων: Περίπου 4 ώρες

Ένδειξη μπαταρίας
4 επίπεδα

Εξοικονόμηση ενέργειας
Απενεργοποίηση οθόνης (15, 30 δευτ. ή 1, 3, 5, 10, 30 λεπτά)
Αυτόματη απενεργοποίηση (30 δευτ. ή 1, 3, 5, 10 λεπτά, Απενεργοποίηση)
Απενεργοποίηση σκοπεύτρου (1, 3 λεπτά, απενεργοποίηση)
Λειτουργία ECO

Τροφοδοτικά και φορτιστές μπαταριών
Φορτιστής μπαταριών LC-E12E

Τροφοδοτικό ρεύματος CA-PS700
Μετατροπέας DC DR-E12

Γενικές προδιαγραφές
Υλικά σώματος
Πολυανθρακικό

Περιβάλλον λειτουργίας
0–40 °C, υγρασία 85% ή λιγότερο

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
116,3 x 88,1 x 58,7mm

Βάρος (μόνο το σώμα)
Περίπου 387g (μαύρο), 390g (λευκό), πρότυπο δοκιμών CIPA, με μπαταρία και κάρτα μνήμης

Αξεσουάρ
Σκόπευτρο
-

Θήκες/Ιμάντες
Θήκη σώματος EH32-CJ (μπεζ)
Θήκη σώματος EH32-CJ (ανοιχτό καφέ)
Ιμάντας λαιμού EM-E2 (μαύρο)
Ιμάντας λαιμού EM-E2 (λευκό)
Ιμάντας λαιμού EM-200DB

Μονάδα Ασύρματης Μεταφοράς Αρχείων
-

Φακοί
Φακοί EF-M
Όλοι οι φακοί EF και EF-S είναι συμβατοί μέσω του Προσαρμογέα βάσης EF-EOS M

Φλας
Canon Speedlite (περιλαμβάνονται τα 90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 380EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III, 430EX III-RT, 550EX, 580EX, 580EX II, 600EX, 600EX-RT, 600EX II-RT, Macro-Ring-Lite, MR-14EX II, Macro Twin Lite MT-24EX, Πομπός Speedlite ST-E2, Πομπός Speedlite ST-E3-RT)

Καλώδιο επέκτασης υποδοχής αξεσουάρ OC-E3, Στήριγμα Speedlite SB-E2

Λαβή μπαταρίας
-

Τηλεχειριστήριο/Διακόπτης τηλεχειρισμού
Τηλεχειριστήριο Bluetooth BR-E1

Άλλο
Καλώδιο επικοινωνίας IFC-600PCU
Προσαρμογέας βάσης EF-EOSM

Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά.

Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Dual Pixel CMOS AF – Δυνατότητα AF σε μια περιοχή περίπου 80% κατακόρυφα x 80% οριζόντια του καρέ
Ο μέγιστος αριθμός πλαισίων AF εξαρτάται από τις επιλεγμένες αναλογίες εικόνας
Με την μπαταρία πλήρως φορτισμένη
Η ταχύτητα συνεχούς λήψης μετριέται με φακό EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM και απαιτεί κάρτα μνήμης SDHC/SDXC UHS Speed Class 1. Ο συνολικός αριθμός καταγραφόμενων καρέ και η ταχύτητα συνεχούς λήψης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ρυθμίσεις έκθεσης της μηχανής, τον τύπο του φακού, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, το επίπεδο φωτισμού και την κάρτα μνήμης.
Η ταχύτητα συνεχούς λήψης μετριέται με φακό EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM και απαιτεί κάρτα μνήμης SDHC/SDXC UHS Speed Class 1. Με Servo AF, η μέγιστη ταχύτητα συνεχούς λήψης και ο συνολικός αριθμός καταγραφόμενων καρέ εξαρτώνται από την κατάσταση του θέματος, τις ρυθμίσεις της μηχανής και τον φακό που χρησιμοποιείται
Η χρήση Wi-Fi ενδέχεται να απαγορεύεται σε ορισμένες χώρες ή περιοχές.
Διαθέτει τεχνολογία Bluetooth® χαμηλής ενέργειας. Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα ιδιοκτησίας της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από την Canon Europe Ltd. επιτρέπεται κατόπιν αδείας. Τα λοιπά εμπορικά σήματα/ονομασίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.
Για τη λειτουργία Bluetooth με την εφαρμογή Camera Connect απαιτείται έξυπνη συσκευή με Bluetooth έκδοσης 4.0 (ή νεότερης). Η έξυπνη συσκευή πρέπει επίσης να διαθέτει λειτουργικό σύστημα iOS 8.4 (ή νεότερο) ή Android 5.0 (ή νεότερο)
Οι εφαρμογές λογισμικού είναι συμβατές με Windows 10 μόνο στην κατάσταση λειτουργίας Επιφάνειας εργασίας των Windows 10
Για τη λειτουργία Bluetooth με την εφαρμογή Camera Connect απαιτείται έξυπνη συσκευή με Bluetooth έκδοσης 4.0 (ή νεότερης). Η έξυπνη συσκευή πρέπει επίσης να διαθέτει λειτουργικό σύστημα iOS 8.4 (ή νεότερο) ή Android 5.0 (ή νεότερο)
Βάσει του προτύπου CIPA και με χρήση των μπαταριών και της διαμόρφωσης της κάρτας μνήμης που παρέχονται με τη μηχανή, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά

Στη ίδια ΤΙμή!

609.00
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
609.00
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
747.00
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή
Ρυθμίσεις Cookies