Ελλάδα +306937234002 (Viber)

Canon EOS R7 (RF-S 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM)

1,720.00
001755
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
+

Η τεχνολογία EOS R συναντά τη σχεδίαση APS-C, σε μια υβριδική mirrorless μηχανή που είναι μικρή, γρήγορη και πανίσχυρη.

Εξερευνήστε την άγρια φύση

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα;
Συνεχίζοντας την παράδοση της σειράς των πανίσχυρων μηχανών EOS 7D, η EOS R7 συνδυάζει τις υπερσύγχρονες επιδόσεις και την εκπληκτική ταχύτητα σε ένα σώμα mirrorless μηχανής επόμενης γενιάς της σειράς EOS R.

Καινοτομία EOS R
Η καινοτομία της EOS R συναντά τη σχεδίαση APS-C
Η EOS R7 έχει κατασκευαστεί γύρω από έναν αισθητήρα μεγέθους APS-C, με αποτέλεσμα οι φακοί σας να προσφέρουν 1,6x μεγαλύτερη εμβέλεια τηλεφακού, σε σύγκριση με την ίδια εστιακή απόσταση σε μια μηχανή full-frame. Θα αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε ακριβώς δίπλα στο θέμα σας, ενώ θα μπορείτε να απαθανατίζετε πορτραίτα ζώων που γεμίζουν όλο το κάδρο και φωτογραφίες έντονης δράσης που εντυπωσιάζουν.

Με αφορμή αυτήν την κυκλοφορία, προσφέρουμε τον προσαρμογέα βάσης Canon EF-EOS R
Κάντε το επόμενο βήμα από την DSLR εύκολα, χάρη στην προσφορά μας: στη συσκευασία περιλαμβάνεται ο προσαρμογέας βάσης Canon EF-EOS R. Χρησιμοποιήστε τους φακούς EF και EF-S της DSLR που ήδη διαθέτετε λόγω της DSLR, χωρίς να χάσετε τίποτα σε ποιότητα, επιδόσεις και λειτουργικότητα με την EOS R7. Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα κατά την κυκλοφορία μόνο των προϊόντων EOS R7 και EOS R10.

Προδιαγραφές
Dual Pixel CMOS AF II
AF που αναγνωρίζει και παρακολουθεί ανθρώπους, ζώα και οχήματα

Συνεχής λήψη με ρυθμό έως και 15fps
Επιπλέον, ριπές στα 30fps με το ηλεκτρονικό κλείστρο της μηχανής4

Αισθητήρας μεγέθους APS-C, 32,5 megapixel
Η ιδανική ισορροπία ανάλυσης, ταχύτητας και επιδόσεων σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

Εστίαση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού -5EV2
Ακριβής εστίαση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

ISO 32.000
Στάνταρ μέγιστη ευαισθησία

Full HD σε έως 120p
Για εξαιρετικά ομαλή κίνηση9

Συνεργατικό σύστημα IS
Τα συστήματα σταθεροποίησης στο σώμα και στον φακό συνεργάζονται αρμονικά, προσφέροντας έως και 7 στοπ3 προστασίας από την αστάθεια μηχανής

4K/60p
Καταγραφή βίντεο

EVF 2,36 εκατομ. κουκκίδων
Με ρυθμό ανανέωσης έως 120fps10

Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας, 7,5cm και 1,62 εκατομ. κουκκίδων
Δείτε το θέμα σας από μια διαφορετική άποψη

Επεξεργαστής DIGIC X
Χειριστήρια με ταχύτατη απόκριση και ελάχιστη καθυστέρηση του EVF

Η EOS R7 με μία ματιά
Δείτε τη συλλογή δειγμάτων της EOS R7
Αυτόματη εστίαση επόμενης γενιάς
Με τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» ΑΙ και αναγνώριση θέματος

Αναβαθμισμένη σταθεροποίηση εικόνας
Για 7 στοπ3 προστασίας από την αστάθεια της μηχανής με τον φακό RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM και έως 8 στοπ13 με άλλους φακούς RF

Ταχύτητα και απόδοση
Ταχύτητα και απόδοση που θα σας συναρπάσουν
Η τέλεια φωτογραφική στιγμή μπορεί να διαρκέσει μόλις μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου. Γι' αυτόν το λόγο, σχεδιάσαμε την EOS R7 με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εξαιρετικά γρήγορη.

Το επόμενο κεφάλαιο στην ποιότητα εικόνας
Φωτογραφίες και βίντεο που ξεπερνούν τις προσδοκίες

Η επόμενη πρωτοπορία στη σχεδίαση EOS
Νέα χαρακτηριστικά, διαισθητικός χειρισμός

Ξεκινήστε νωρίς τη ροή εργασιών της επεξεργασίας
Η νέα εποχή στην επικοινωνία
Μοιραστείτε, στείλτε, μεταδώστε και επεξεργαστείτε


Αυτόματη εστίαση επόμενης γενιάς
Με τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» ΑΙ και αναγνώριση θέματος
Έχουμε εξοπλίσει την EOS R7 με την τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» AI και iTR AF, τις οποίες θα βρείτε στις μηχανές EOS R3, EOS R5 και EOS R6. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναγνωρίζει ανθρώπους, ζώα και οχήματα και να τα διατηρεί σε εξαιρετική εστίαση όπου και αν κινούνται στο καρέ.

Αυτόματη εστίαση που ξεπερνά τις προσδοκίες
Οι φωτογράφοι άγριας φύσης θα λατρέψουν τον τρόπο με τον οποίο η μηχανή αναγνωρίζει τα πουλιά στον ουρανό, διατηρώντας τα καθαρά ενώ πετάνε στο τοπίο. Οι φωτογράφοι αθλητικών διοργανώσεων θα λατρέψουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ανθρώπους καθώς κινούνται γρήγορα και απρόβλεπτα – ακόμα και όταν φορούν κράνος, κοιτούν προς διαφορετική κατεύθυνση ή γυρνάνε ανάποδα.

Το σύστημα εστίασης Dual Pixel CMOS AF II της EOS R7 καλύπτει και παρακολουθεί τα θέματα σε ποσοστό σχεδόν 100% του κάδρου 1 και εξασφαλίζει γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση, ακόμα και όταν τα επίπεδα φωτισμού είναι χαμηλά έως και -5EV 2 ή με μέγιστο διάφραγμα μόλις f/22.


Αναβαθμισμένη σταθεροποίηση εικόνας
Για 7 στοπ προστασίας από την αστάθεια της μηχανής3
Φανταστείτε πώς είναι να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες μακράς έκθεσης με τη μηχανή στο χέρι, θολώνοντας σκόπιμα τα κινούμενα θέματα χωρίς να χρειάζεστε τρίποδο. Ή να καταγράφετε βίντεο με εξαιρετικά ομαλή κίνηση ενώ περπατάτε με την μηχανή. Ο ενσωματωμένος Σταθεροποιητής εικόνας (IBIS) που βρίσκεται μέσα στην EOS R7 ξεκλειδώνει όλους τους νέους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και μπορεί να σας κάνει να επανεξετάσετε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το σύστημα της μηχανής σας.

7 στοπ προστασίας από την αστάθεια της μηχανής
Σταθερά πλάνα, ακόμα και όταν κινείστε
Σταθερά πλάνα, ακόμα και όταν κινείστε
ΤΟ IBIS της μηχανής λειτουργεί σε συνδυασμό με το οπτικό σύστημα IS που είναι ενσωματωμένο σε πολλούς από τους φακούς RF. Χάρη στην αστραπιαία ταχύτητα επικοινωνίας και το μεγάλο πλάτος της βάσης RF, παρέχονται έως και 7 στοπ σταθεροποίησης3 με τον RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM και έως και 8 στοπ13 με άλλους φακούς RF, σε 5 άξονες, επιτρέποντας τη σταθερή φωτογράφιση εικόνων μακράς έκθεσης χωρίς τρίποδο, χωρίς αστάθεια της μηχανής.

Και όταν καταγράφετε με φακούς χωρίς IS (όπως οι γρήγοροι σταθεροί φακοί), η ευρεία βάση φακού του συστήματος EOS-R επιτρέπει στον ενσωματωμένο Σταθεροποιητή εικόνας της EOS R7 να παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματική σταθεροποίηση ενάντια στην αστάθεια της μηχανής.

Πανοραμική λήψη με την EOS R7
Το σύστημα βοηθά επίσης στην ευθυγράμμιση των οριζόντων με κλίση και στη διατήρηση της ευκρίνειας των θεμάτων, όταν μετακινείστε ή τραβάτε πανοραμικά πλάνα.

Εξαιρετικά σταθερές ταινίες
Κατά τη λήψη βίντεο, το σύστημα IBIS και το οπτικό σύστημα IS ενώνονται με μια τρίτη τεχνολογία: την σταθεροποίηση εικόνας Movie Digital. Μαζί, αυτά τα συστήματα εξομαλύνουν τις κινήσεις της μηχανής σε τέτοιο βαθμό που δεν θα σας παρεξηγούσαμε αν σκεφτόσασταν ότι τα πλάνα αυτά έχουν καταγραφεί με gimbal.

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

Σε χρόνο μηδέν…
Ταχύτητα και απόδοση που θα σας συναρπάσουν
Η τέλεια φωτογραφική στιγμή μπορεί να διαρκέσει μόλις μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου. Γι' αυτόν το λόγο, σχεδιάσαμε την EOS R7 με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εξαιρετικά γρήγορη. Καταγράψτε αρχεία RAW, JPEG και HEIF στη συγκλονιστική ταχύτητα των 15fps6 –ή έως και 30fps4 όταν χρησιμοποιείτε το αθόρυβο ηλεκτρονικό κλείστρο της μηχανής7– με συνεχή AF και AE που αντιδρά συνεχώς, ενώ εσείς τραβάτε. Η κορυφαία ταχύτητα ηλεκτρονικού κλείστρου 1/16.000 δευτ. φανερώνει λεπτομέρειες που συχνά δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.

Επεξεργαστής DIGIC X
Σχεδιασμένη για γρήγορη αντίδραση
Ο επεξεργαστής DIGIC X της μηχανής προσφέρει γρήγορο, δυναμικό χειρισμό και ουσιαστικά εξαλείφει την καθυστέρηση του σκοπεύτρου, για μια εμπειρία λήψης με εξαιρετική ανταπόκριση. Σε μία ριπή 30fps, μπορείτε να καταγράφετε έως και 42 αρχεία RAW και 126 αρχεία JPEG.8

Ομαλή κίνηση με τέλεια αποτύπωση στο βίντεο
Κατά τη λήψη βίντεο, διατίθενται ταχύτητες καρέ έως 60p σε ανάλυση 4K και έως 120p κατά τη λήψη Full HD9. Αποτυπώνει κινούμενα αντικείμενα με απίστευτη ακρίβεια και δημιουργεί εξαιρετικά ομαλά εφέ αργής κίνησης κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

Ομαλή κίνηση με τέλεια αποτύπωση στο βίντεο
Το επόμενο κεφάλαιο στην ποιότητα εικόνας.
Φωτογραφίες και βίντεο που ξεπερνούν τις προσδοκίες
Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο αισθητήρας CMOS 32,5 megapixel της EOS R7 και ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC X προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Τα τεχνικά πλεονεκτήματα του Συστήματος EOS R συνδυάζονται με την εμπειρία μας στη σχεδίαση των οπτικών συστημάτων και των αισθητήρων, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα εικόνας που έχετε δει μέχρι τώρα.

Φωτογραφίζοντας το αιλουροειδές που απειλείται περισσότερο στον κόσμο
Ποιότητα εικόνας πέρα από κάθε προσδοκία
Οι φωτογραφίες είναι γεμάτες λεπτομέρειες, χρώματα και δυναμικό εύρος – ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, χάρη στη μέγιστη ευαισθησία του ISO 32.000. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ υψηλής ποιότητας πλάνα 4K μέσω υπερδειγματοληψίας της εξόδου 7K του αισθητήρα, ενώ το Canon Log 3 εξασφαλίζει μεγάλο δυναμικό εύρος και πολλές επιλογές επεξεργασίας μετά τη λήψη.

Ποιότητα εικόνας πέρα από κάθε προσδοκία

Η επόμενη πρωτοπορία στη σχεδίαση EOS
Νέα χαρακτηριστικά, διαισθητικός χειρισμός
Κάντε το επόμενο βήμα στη δημιουργικότητα με μια μηχανή που σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες, ενώ παράλληλα σας είναι εξίσου οικεία και μπορείτε να δουλέψετε διαισθητικά με αυτήν, όπως με την DSLR σας. Τα νέα χαρακτηριστικά σχεδίασης, όπως ο συνδυαστικός επιλογέας σημείου AF και ο πίσω τροχός ελέγχου, συνδυάζονται με τον κλασικό χειρισμό EOS και τις σελίδες μενού που είναι άμεσα αναγνωρίσιμες, για να νιώσετε οικειότητα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ηλεκτρονικό σκόπευτρο
Ακόμη και το εντυπωσιακό ηλεκτρονικό σκόπευτρο των 2,36 εκατ. κουκκίδων στα 120fps10 διαθέτει λειτουργία υποβοήθησης OVF, η οποία θα βοηθήσει του χρήστες των DSLR στην μετάβαση.

Οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας που διευκολύνει τη λήψη από δύσκολες γωνίες. Υποστηρίζεται επίσης η κατακόρυφη εγγραφή βίντεο, για να αποτυπώνετε εύκολα stories για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συνδυαστικός επιλογέας σημείου AF
Τα νέα χαρακτηριστικά σχεδίασης περιλαμβάνουν τον συνδυαστικό επιλογέα σημείου AF και τον πίσω τροχό ελέγχου.

Το πλεονέκτημα του APS-C
Η EOS R7 έχει κατασκευαστεί γύρω από έναν αισθητήρα μεγέθους APS-C, με αποτέλεσμα οι φακοί σας να έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια τηλεφακού, σε σύγκριση με την ίδια εστιακή απόσταση σε μια μηχανή full-frame. Χάρη στο μικρότερο μέγεθος αισθητήρα, η EOS R7 είναι πιο φορητή, ιδανική για ταξίδια στην άγρια φύση, για φωτογράφιση εναέριων επιδείξεων ή καταγραφή της δράσης σε πίστες.

Ολοκλήρωση και διεύρυνση
Και μια και μιλάμε για φακούς, μπορείτε να μεταφέρετε όλους τους φακούς EF και EF-S στην EOS R7 μέσω μιας σειράς προσαρμογέων βάσης της Canon, όπου θα αποδίδουν όπως ξέρετε – ή και ακόμα καλύτερα, χάρη στη μεγαλύτερη λειτουργικότητα του Συστήματος EOS R.

Μπορείτε να προσαρμόσετε την EOS R7 για να λειτουργεί με τον τρόπο που θέλετε. Οι επιλογείς και τα κουμπιά με δυνατότητα προσαρμογής συμπληρώνουν τις εξειδικευμένες καταστάσεις λήψης και την προγραμματιζόμενη οθόνη My Menu.

Η νέα εποχή στην επικοινωνία
Μοιραστείτε, στείλτε, μεταδώστε και επεξεργαστείτε
Η EOS R7 είναι μια μηχανή με υψηλή συνδεσιμότητα, που μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας μέσω της εφαρμογής Connect. Η σύζευξη Bluetooth χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας διατηρεί τη σύνδεση με την έξυπνη συσκευή σας, για να μπορείτε να αναζητάτε, να κατεβάζετε ή να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο πλήρους ή μειωμένου μεγέθους μέσω Wi-Fi, ανεξάρτητα από την τοποθεσία λήψης. Η EOS R7 έχει κατασκευαστεί και για iPhone11, κι έτσι μπορείτε να συνδεθείτε με ένα καλώδιο USB-C υψηλής ταχύτητας.

Ενημερώστε τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για συναρπαστικά γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν ή στείλτε φωτογραφίες απευθείας σε έναν πελάτη, αν εργάζεστε επαγγελματικά. Η EOS R7 σας επιτρέπει ακόμη και να μεταδίδετε βίντεο σε ζωντανή ροή στο YouTube5.

Ξεκινήστε νωρίς τη ροή εργασιών της επεξεργασίας
Το ενσωματωμένο Wi-Fi διευκολύνει την ανεξάρτητη σύνδεση στην ηλεκτρονική πύλη μας, image.canon, για άμεση και απρόσκοπτη μεταφορά12 των εικόνων και των σύντομων βίντεο σε έναν χώρο αποθήκευσης στο cloud, όπου θα μπορείτε να τα εξετάσετε αργότερα. Μεταφέρετε όλες τις εικόνες, ώστε να είναι έτοιμες και να σας περιμένουν όταν επιστρέψετε στο σπίτι, ή αξιολογήστε τις, επιλέξτε και μεταφέρετε μόνο τις φωτογραφίες που προτιμάτε.

 

Περιεχόμενο συσκευασίας
Όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας στη φωτογραφία και στο βίντεο.

 • Σώμα μηχανής EOS R7
 • Κάλυμμα μηχανής R-F-5
 • Ιμάντας μηχανής ER-R7
 • Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ ER-SC2
 • Φορτιστής μπαταριών LC-E6E
 • Συστοιχία μπαταριών LP-E6NH
 • Κάλυμμα συστοιχίας μπαταριών
 • Καλώδιο AC
 • Κιτ εγχειριδίων χρήστη
MPN:
5137C009
Μάρκα:
Canon
Πακέτο:
Σώμα με Φακό
Μοντούρα Φακού:
EF-M-Mount
Ανάλυση αισθητήρα:
32.5MP
Ανάλυση Βίντεο:
4K UHD (3840x2160px)
Βάθος Bit Βίντεο:
 • 10-Bit
Βάθος Bit Φωτογραφίας:
14-Bit
Εσωτερικός μηχανισμός σταθεροποίησης αισθητήρα (IBIS):
Ναι (5-Αξόνων)
Καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) Βίντεο:
4K 60p
Καρέ ανά Δευτερόλεπτο Φωτογραφία:
15fps
Οθόνη:
Ανακλινόμενη Οθόνη Σέλφι
Οθόνη Αφής:
Ναι
Σκόπευτρο:
Ναι (Ψηφιακό)
Συνδεσιμότητα:
 • Bluetooth
 • Wi-Fi
Τύπος:
Mirrorless (CSC)
Υποδειγματοληψία χρωμάτων βίντεο:
 • 4:2:2 (Εσωτερικά)
Υποδοχή κάρτας:
2 υποδοχές
Μέγεθος Αισθητήρα:
APS-C (1.6x Canon)

Λεπτομερείς προδιαγραφές
Αισθητήρας εικόνας
Τύπος
Περ. 22,3 × 14,8mm (APS-C) CMOS
Ενεργά pixel
32,5MP
Συνολικά pixel
34,4MP
Αναλογίες
3:2
Χαμηλοπερατό φίλτρο
Ενσωματωμένο/Σταθερό
Καθαρισμός αισθητήρα
Ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού EOS
Τύπος φίλτρου χρωμάτων
Πρωτευόντων χρωμάτων
Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας με μετατόπιση αισθητήρα
Ναι, πλεονέκτημα έως 8 στοπ ανάλογα με τον φακό που χρησιμοποιείται.1
7 στοπ με τον φακό RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM3
Επεξεργαστής εικόνας
Τύπος
DIGIC X
Φακός
Βάση φακού
RF (υποστηρίζει εγγενώς φακούς RF και RF-S)
Οι φακοί EF και EF-S μπορούν να τοποθετηθούν με τον προσαρμογέα βάσης EF-EOS R, τον προσαρμογέα βάσης δακτυλίου ελέγχου EF-EOS R ή τον προσαρμογέα βάσης με φίλτρο τύπου drop-in EF-EOS R
Οι φακοί EF-M δεν είναι συμβατοί5
Εστιακή απόσταση
Ισοδυναμεί με 1,6x της εστιακής απόστασης του φακού με φακούς RF/RF-S και EF/EF-S
Σταθεροποίηση εικόνας
Υποστηρίζεται, σε συνδυασμό με τη σταθεροποίηση εικόνας με μετατόπιση αισθητήρα
Εστίαση
Τύπος
Dual Pixel CMOS AF II
Σύστημα/σημεία AF
Με περιοχή 100% οριζόντια και 100% κατακόρυφα (αυτόματη επιλογή)
90% οριζόντια και 100% κατακόρυφα (χειροκίνητη επιλογή)6
Εύρος λειτουργίας AF
EV -5 – 20 (στους 23°C και ISO100)7
Καταστάσεις AF
One Shot
Servo AF
Αυτόματη εναλλαγή (μόνο στην κατάσταση A+)
Επιλογή σημείου AF
Αυτόματη επιλογή: 651 διαθέσιμες περιοχές AF με την αυτόματη επιλογή
Χειροκίνητη επιλογή: AF 1 σημείου (δυνατότητα αλλαγής του μεγέθους πλαισίου AF) 5915 διαθέσιμες θέσεις AF για στατικές εικόνες (4823 για ταινίες)
Χειροκίνητη επιλογή: Επέκταση σημείου AF σε 4 σημεία (επάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά)
Χειροκίνητη επιλογή: Επέκταση σημείου AF σε περιβάλλουσα περιοχή
Χειροκίνητη επιλογή: Ευέλικτη AF ζώνης 1-3 [όλα τα σημεία AF διαχωρισμένα σε 9 (ελάχιστο) έως 567 (μέγιστο) ζώνες εστίασης]
Χειροκίνητη επιλογή: ΑF σε ολόκληρη περιοχή (ολόκληρη η περιοχή εστίασης με 651 μέγιστες ζώνες εστίασης)
Παρακολούθηση AF
Άνθρωποι (μάτια/πρόσωπο/κεφάλι/σώμα), ζώα (σκύλοι, γάτες και πουλιά) ή οχήματα (αγωνιστικά αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες)
Κλείδωμα AF
Κλείδωμα με πάτημα του κουμπιού του κλείστρου μέχρι το μέσον ή με πάτημα του πλήκτρου AF ON στην κατάσταση One-Shot AF. Χρήση πλήκτρου προγραμματισμένου σε στοπ AF σε AI servo
Βοηθητική δέσμη AF
Εκπέμπεται από το ενσωματωμένο LED ή από το προαιρετικό ειδικό Speedlite (φλας)
Χειροκίνητη εστίαση
Επιλογή στο φακό/στη μηχανή8
Έλεγχος έκθεσης
Καταστάσεις φωτομέτρησης
Σε πραγματικό χρόνο με αισθητήρα εικόνας, μέτρηση 384 ζωνών.
(1) Μέτρηση με συνολική αποτίμηση (διασύνδεση με όλα τα σημεία AF)
(2) Μερική μέτρηση (Περ. 6% του σκοπεύτρου στο κέντρο)
(3) Μέτρηση σημείου: Μέτρηση κεντρικού σημείου (Περ. 3% του σκοπεύτρου στο κέντρο) Η μέτρηση σημείου με διασύνδεση με το σημείο AF δεν παρέχεται
(4) Φωτομέτρηση μέσου όρου με αυξημένη βαρύτητα στο κέντρο
Εύρος φωτεινότητας μέτρησης
EV -2 –20 (στους 23°C, ISO100, με μέτρηση με συνολική αποτίμηση)
Κλείδωμα AE
Αυτόματο: το κλείδωμα AE εφαρμόζεται όταν επιτευχθεί η εστίαση (η αυτόματη έκθεση κλειδώνει μόλις τα θέματα εστιαστούν, με χρήση της λειτουργίας One-Shot AF, όταν έχει οριστεί στη ρύθμιση [C.Fn 2: Μετρητής κλειδώματος ΑΕ. μετά την εστίαση].)
Χειροκίνητα: μέσω του πλήκτρου κλειδώματος AE στις καταστάσεις P, Av, Fv, Tv και M
Διόρθωση έκθεσης
+/-3 EV σε βήματα 1/3 ή 1/2 στοπ (δυνατότητα συνδυασμού με Αυτ. οριοθέτηση έκθεσης [AEB])
Αυτόματη οριοθέτηση έκθεσης (AEB)
+/-3 EV σε βήματα 1/3 ή 1/2 στοπ
Λήψη κατά τρεμοπαίγματος φωτισμού
Ναι. Ανίχνευση τρεμοπαίγματος σε συχνότητα 100Hz ή 120Hz.11
Ευαισθησία ISOOpen
Αυτόματη 100-32000 (βήματα 1/3 στοπ ή ολόκληρου στοπ)
Δυνατότητα επέκτασης ISO σε H: 5120012
Κλείστρο
Τύπος
Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείστρο εστιακού επιπέδου και Λειτουργία ηλεκτρονικού κλείστρου στον αισθητήρα
Ταχύτητα
Μηχανικό: 30-1/8000 δευτ. (σε βήματα 1/2 ή 1/3 στοπ), Bulb, Ηλεκτρονικό: 30-1/16000 (σε βήματα 1/2 ή 1/3 στοπ έως 1/8000 και έπειτα 1 στοπ έως 1/16000) (Συνολικό εύρος ταχυτήτων κλείστρου. Το διαθέσιμο εύρος διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση λήψης)
Ελευθέρωση κλείστρου
Ηλεκτρομαγνητική ελευθέρωση κλείστρου με απαλό άγγιγμα
Ισορροπία λευκού
Τύπος
Αυτόματη ισορροπία λευκού με τον αισθητήρα εικόνας
ΑΙΣΛ (Προτεραιότητα ατμόσφαιρας/Προτεραιότητα λευκού), Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λυχνία πυράκτωσης, Λευκό φως φθορισμού, Φλας, Εξειδικευμένη, Ρύθμιση θερμοκρασίας χρώματος
Ρυθμίσεις
Διόρθωση ισορροπίας λευκού:
1. Μπλε/Κίτρινο +/-9
2. Ματζέντα/Πράσινο +/-9
Εξειδικευμένη ισορροπία λευκού
Ναι, δυνατότητα καταχώρισης 5 ρυθμίσεων
+/-3 επίπεδα σε βήματα ενός επιπέδου
Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού (ΙΣΛ)
3, 2, 5 ή 7 οριοθετημένες εικόνες ανά ελευθέρωση κλείστρου
Δυνατότητα επιλογής απόκλισης προς Μπλε/Κίτρινο ή προς Ματζέντα/Πράσινο
Σκόπευτρο
Τύπος
Έγχρωμο EVF OLED 0,39 ιντσών
Αριθμός κουκκίδων
2,36 εκατ. κουκκίδες (1024x768)
Κάλυψη (κατακόρυφα/οριζόντια)
Περ. 100%
Μεγέθυνση
Περ. 1,15x13
Σημείο θέασης
Περ. 22mm (στο -1 m-1 από το άκρο του φακού του προσοφθαλμίου)
Διόρθωση διοπτρίας
-4 έως +2m-1 Μ (διόπτρα)
Απόδοση οθόνης
Εξοικονόμηση ενέργειας: 59,94fps Ομαλό 119,98fps10
Πληροφορίες σκοπεύτρου
Ένδειξη σύνδεσης αξεσουάρ, Κλείδωμα AE, AEB, Περιοχή AF, Μέθοδος AF, Λειτουργία AF, Σημείο AF (AF 1 σημείου), Πληροφορίες σημείου AF, Λήψη κατά τρεμοπαίγματος, Τιμή διαφράγματος, Αναλογία διαστάσεων, Στάθμη εγγραφής ήχου (Μη αυτόματη), Ένδειξη στάθμης εγγραφής ήχου (Μη αυτόματη), Αυτόματη βελτιστοποίηση φωτισμού, Στάθμη μπαταρίας, Λειτουργία Bluetooth, Canon Log, Κάρτα για εγγραφή/προβολή, Δημιουργικά φίλτρα, Χρονόμετρο λήψης Bulb, Ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού, Ψηφιακό ζουμ, Κατάσταση προώθησης, Ηλεκτρονικό επίπεδο, Ηλεκτρονικό κλείστρο, Αντιστάθμιση έκθεσης, Ένδειξη επιπέδου έκθεσης, Προσομοίωση έκθεσης, Κλείδωμα FE, FEB, Απενεργοποίηση φλας, Ετοιμότητα φλας, Οριοθέτηση εστίασης, Κλίμακα απόστασης εστίασης, GPS, Πλέγμα, HDR PQ, Λήψη HDR, Ένταση ήχου ακουστικών, Προτεραιότητα φωτεινών τόνων, Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας, Ιστόγραμμα (Φωτεινότητα/RGB), Ποιότητα εικόνας, Σταθεροποιητής εικόνας (Κατάσταση IS), Χρονόμετρο μεσοδιαστημάτων, Ταχύτητα ISO, Πληροφορίες φακού, Κουμπί μεγέθυνσης, Μέγιστο πλήθος διαδοχικών λήψεων, Κατάσταση μέτρησης, Εγγραφή ταινίας σε εξέλιξη, Μέγεθος εγγραφής ταινίας, Υπολειπόμενος χρόνος εγγραφής ταινίας, Υπολειπόμενος χρόνος εγγραφής ταινίας/Χρόνος εγγραφής που έχει παρέλθει, Χρονόμετρο αυτο-κινηματογράφησης, Servo AF ταινίας, Μείωση θορύβου πολλαπλών λήψεων, Προειδοποίηση κλειδώματος πολλαπλών λειτουργιών, Λήψη πολλαπλών εκθέσεων, Αρ. υπολειπόμενων λήψεων για οριοθέτηση εστίασης, Αριθμός υπολειπόμενων λήψεων/Δευτ. μέχρι να τη λήψη του χρονομέτρου αυτο-φωτογράφισης, Αριθμός υπολειπόμενων πολλαπλών εκθέσεων, Αριθμός λήψεων με χρονόμετρο αυτο-φωτογράφισης, Έλεγχος υπερθέρμανσης, Στυλ εικόνας, Πλήκτρο γρήγορου ελέγχου, Κατάσταση λήψης, Ταχύτητα κλείστρου, Περικοπή στατικής φωτογραφίας, Προς ανίχνευση θέμα, Κλείστρο αφής/δημιουργία φακέλου, Κλίμακα κατακόρυφης έκθεσης, Υποβοήθηση προβολής, Ισορροπία λευκού, Διόρθωση ισορροπίας λευκού, Λειτουργία Wi-Fi, Ισχύς σήματος Wi-Fi
Προεπισκόπηση βάθους πεδίου
Ναι, μέσω προσαρμοζόμενου πλήκτρου
Οθόνη LCD
Τύπος
Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 7,5cm (2,95"), περ. 1,62 εκατομ. κουκκίδες
Κάλυψη
Περ. 100%
Γωνία θέασης (οριζόντια/κατακόρυφα)
Περ. 170° κατακόρυφα και οριζόντια
Επίστρωση
Προστασία από λεκέδες.
Ρύθμιση φωτεινότητας
Χειροκίνητα: δυνατότητα ρύθμισης σε ένα από επτά επίπεδα
Ρύθμιση τόνων χρωμάτων: 4 ρυθμίσεις
Χειρισμός οθόνης αφής
Μέθοδος χωρητικού τύπου με λειτουργίες μενού, ρυθμίσεις Γρήγορου ελέγχου, λειτουργίες αναπαραγωγής και προβολή σε μεγέθυνση. Επιλογή σημείου AF σε στατικές λήψεις και ταινίες, δυνατότητα κλείστρου αφής κατά τη λήψη φωτογραφιών.
Επιλογές εμφάνισης
(1) Βασικές ρυθμίσεις μηχανής
(2) Προηγμένες ρυθμίσεις μηχανής
(3) Ρυθμίσεις μηχανής συν προβολή ιστογράμματος και απεικόνιση διπλού επιπέδου
(4) Χωρίς πληροφορίες
(5) Οθόνη Γρήγορου ελέγχου
(6) Απενεργοποίηση οθόνης
φλας
Καταστάσεις
Αυτόματο φλας E-TTL II, Χειροκίνητη φωτομέτρηση
Συγχρονισμός X
1/250 δευτ. μηχανικό κλείστρο
1/320 δευτ. ηλεκτρονικό 1η κουρτίνα
Η φωτογράφιση με φλας δεν είναι διαθέσιμη με το ηλεκτρονικό κλείστρο.
Διόρθωση έκθεσης με φλας
+/- 3EV σε βήματα 1/3 με φλας Speedlite σειράς EX
Οριοθέτηση έκθεσης με φλας
Ναι, με συμβατό εξωτερικό φλας (+/- 3EV σε βήματα 1/3 ή 1/2 στοπ με φλας Speedlite σειράς EX/EL)
Κλείδωμα έκθεσης με φλας
Ναι
Συγχρονισμός δεύτερης κουρτίνας
Ναι, μέσω Speedlite
Υποδοχή αξεσουάρ/υποδοχή PC
Ναι/Όχι
Συμβατότητα εξωτερικού φλας
E-TTL II με Speedlite σειράς EX/EL, υποστήριξη ασύρματης επικοινωνίας πολλαπλών φλας
Έλεγχος εξωτερικού φλας
μέσω της οθόνης μενού της μηχανής
Λήψη
Καταστάσεις
Στατικές εικόνες: Λειτουργία αυτόματης έξυπνης σκηνής, 13 Καταστάσεις ειδικής σκηνής (συμπεριλαμβανομένης της Μετατόπισης/Πανοραμικής λήψης), Δημιουργικά φίλτρα, Ευέλικτη AE προτεραιότητας, Πρόγραμμα AE, AE με προτεραιότητα κλείστρου, AE με προτεραιότητα διαφράγματος, Χειροκίνητη, Λήψη Bulb και Εξειδικευμένη (x3)
Ταινία: Έξυπνη αυτόματη σκηνή ταινίας, Ταινίες HDR, Δημιουργικά φίλτρα, Αυτόματη έκθεση ταινίας, AE με προτεραιότητα κλείστρου, AE με προτεραιότητα διαφράγματος, Χειροκίνητη και Εξειδικευμένη (x3)
Στυλ εικόνας
Αυτόματο, Στάνταρ, Πορτραίτο, Τοπίο, Υψηλή λεπτομέρεια, Ουδέτερα χρώματα, Πιστά χρώματα, Μονόχρωμη, Καθορισμός από τον χρήστη (x3)
Χώρος χρωμάτων
sRGB και Adobe RGB/Σταθερή σε HDR PQ
Προτεραιότητα φωτεινών τόνων (3 ρυθμίσεις)
Auto Lighting Optimizer (Αυτόματη βελτιστοποίηση φωτισμού) (4 ρυθμίσεις)
Μείωση θορύβου για εκθέσεις μεγάλης διάρκειας (3 ρυθμίσεις)
Μείωση θορύβου υψηλής ταχύτητας ISO (4 ρυθμίσεις) (στατικές εικόνες και βίντεο)
Ευκρίνεια (+/- 4)
Οπτική διόρθωση φακού:
- Διόρθωση περιφερειακού φωτισμού, Διόρθωση χρωματικής παρέκκλισης, Διόρθωση παραμόρφωσης (κατά τη διάρκεια/μετά τη λήψη στατικών εικόνων, μόνο κατά τη διάρκεια βίντεο)
- Διόρθωση διάθλασης, Ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού (κατά τη διάρκεια/μετά τη λήψη στατικών εικόνων)
Επεξεργασία εικόνας
Αλλαγή μεγέθους εικόνων JPEG/HEIF σε M, S1, S2
Κοπή: Δυνατότητα κοπής εικόνων JPEG/HEIF (αναλογίες 3:2, 4:3, 16:9, 1:1)
Περικοπή εικόνων
- Εναλλαγή μεταξύ κατακόρυφου και οριζόντιου προσανατολισμού κοπής
- Ίσιωμα εικόνας
- Δυνατότητα μετακίνησης του πλαισίου κοπής με χειρισμό από την οθόνη αφής
Επεξεργασία εικόνων RAW
Επεξεργασία εικόνων RAW στο cloud
Πολλαπλές εκθέσεις
HDR
Μετατροπή HEIF σε JPEG
Καταστάσεις προώθησης
Μεμονωμένες λήψεις, Συνεχής λήψη με υψηλή ταχύτητα+, Συνεχής λήψη με υψηλή ταχύτητα, Συνεχής λήψη με χαμηλή ταχύτητα, Χρονόμετρο αυτο-φωτογράφισης (2 δευτ. + τηλεχειριστήριο, 10 δευτ. + τηλεχειριστήριο, συνεχής)
Συνεχής λήψη
Μέγ. περ. 15FPS με μηχανικό κλείστρο/ηλεκτρονικό διάφραγμα με 1η κουρτίνα14η ταχύτητα διατηρείται για 224 εικόνες JPEG ή 51 εικόνες RAW15
Μέγ. περ. 30 FPS με ηλεκτρονικό κλείστρο4 η ταχύτητα διατηρείται για 126 εικόνες JPEG ή 42 εικόνες RAW16
Χρονόμετρο μεσοδιαστημάτων
Ενσωματωμένο
Τύπος αρχείου
Τύπος στατικής εικόνας
RAW 14bit: RAW και C-RAW (Canon original RAW 3η έκδοση)
JPEG 8bit: 2 επιλογές συμπίεσης
HEIF 10bit: 2 επιλογές συμπίεσης
Συμβατότητα με Exif 2.31 και Design rule for Camera File system 2.0
Συμβατότητα με Digital Print Order Format [DPOF] έκδοση 1.1
Ταυτόχρονη εγγραφή RAW+JPEG
Ναι, δυνατότητα χρήσης οποιουδήποτε συνδυασμού RAW + JPEG ή RAW + HEIF
Μέγεθος εικόνας
RAW/C-RAW:
6960X4640 αναλογίες 3:2
JPEG/HEIF:
Αναλογίες 3:2 (L) 6960x4640, (M) 4800x3200, (S1) 3472x2320, (S2) 2400x1600
Αναλογίες 4:3 (L) 6160x4640, (M) 4256x3200, (S1) 3072x2320, (S2) 2112x1600
Αναλογίες 16:9 (L) 6960x3904, (M) 4800x2688, (S1) 3472x1952, (S2) 2400x1344
Αναλογίες 1:1 (L) 4640x4640, (M) 3200x3200, (S1) 2320x2320, (S2) 1600x1600
Φάκελοι
Δυνατότητα δημιουργίας, ονομασίας και επιλογής νέων φακέλων χειροκίνητα
Αρίθμηση αρχείων
(1) Διαδοχική αρίθμηση
(2) Αυτόματος μηδενισμός
(3) Χειροκίνητος μηδενισμός
Ονομασία αρχείων
2 προεπιλεγμένες ρυθμίσεις χρήστη
Ταινία EOS
Τύπος ταινίας
Βίντεο MP4:
4K UHD, FULL HD (16:9)
4K/Full HD: H.265/HEVC, Ήχος: AAC/Γραμμικό PCM
4K/Full HD: H.264/MPEG-4 AVC, Ήχος: AAC/Γραμμικό PCM
Μέγεθος ταινίας
Διαπλαισιακή κωδικοποίηση/διαπλαισιακή κωδικοποίηση light 4K UHD Fine (16:9) 3.840 x 2.160 (29,97, 25, 23,98fps)17
Διαπλαισιακή κωδικοποίηση/διαπλαισιακή κωδικοποίηση light 4K UHD (16:9) 3.840 x 2.160 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,98fps)
Διαπλαισιακή κωδικοποίηση/διαπλαισιακή κωδικοποίηση light Κοπή UHD 4K (16:9) 3.840 x 2.160 (59,94, 50fps)
Ενδοπλαισιακή 4K/Full HD Time-lapse (16:9) 3.840 x 2.160/1.920 x 1.080 (29,97, 25fps)18
Διαπλαισιακή κωδικοποίηση/διαπλαισιακή κωδικοποίηση light Full HD (16:9) 1920 x 1080 (119,9, 100, 59,94, 50, 29,97, 25, 23,98fps)
Διαπλαισιακή κωδικοποίηση Full HD (16:9) 1920 x 1080 HDR (29,97, 25 fps)

* Στις καταστάσεις βασικής ζώνης η συμπίεση ήχου περιορίζεται σε [AAC].
* Για συμπίεση ήχου IPB (Light) διατίθεται μόνο το [AAC].
Δειγματοληψία χρώματος (εσωτερική εγγραφή)
4K UHD/Full HD - YCbCr4:2:0 8bit ή YCbCr4:2:2 10bit (όταν το HDR PQ ή το CLOG3 είναι ενεργοποιημένο)
Canon Log
Ναι, Canon Log 3
Διάρκεια ταινίας
Μέγιστη διάρκεια 6 ώρες (εξαιρούνται οι ταινίες με υψηλό ρυθμό καρέ). Χωρίς όριο μεγέθους αρχείων 4GB με κάρτα με διαμόρφωση exFAT.19
Ταινία με υψηλό ρυθμό καρέ
Full HD 1.920 x 1.080 στα 100fps ή στα 119,9fps
Εγγραφή ως ταινία με αργή κίνηση σε ταχύτητα 1/49
Εξαγωγή καρέ
Δυνατότητα εξαγωγής καρέ στατικών εικόνων JPEG 8,3 Megapixel από ταινία 4K UHD
(η καταγραφή σε αρχεία HEIF μπορεί να γίνει μόνο όταν έχει επιλεγεί η ρύθμιση HDR PQ)20
Ρυθμός μετάδοσης bit/Mbps
MOV: MP4 Canon Log: Απενεργοποιημένο, HDR PQ: Απενεργοποιημένο:
4K UHD/4K UHD(Fine) (29,97p/25,00p/23,98p): IPB περ. 120Mbps
4K UHD/4K UHD(Fine) (29,97p/25,00p/23,98p): IPB Light περ. 60Mbps
4K UHD/4K UHD(κοπή) (59,94p/50,00p): IPB περ. 230Mbps
4K UHD/4K UHD(κοπή) (59,94p/50,00p): IPB Light περ. 120Mbps
4K UHD Time-lapse (29,97p/25,00p): ALL-I περ. 470Mbps
Full HD (119,9p/100p): IPB περ. 120Mbps
Full HD (119,9p/100p): IPB Light περ. 70 Mbps
Full HD (59,94p/50,00p): IPB περ. 60Mbps
Full HD (59,94p/50,00p): IPB light περ. 35 Mbps
Full HD (29,97p/25,00p/23,98p): IPB περ. 30Mbps
Full HD (29,97p/25,00p/23,98p): IPB Light περ. 12Mbps
Full HD Time-lapse (29,97p/25,00p):ALL-I περ. 90Mbps
MOV: MP4 Canon Log: Ενεργοποιημένο, ή HDR PQ: Ενεργοποιημένο
4K UHD/4K UHD(Fine) (29,97p/25,00p/23,98p): IPB περ. 170Mbps
4K UHD/4K UHD(Fine) (29,97p/25,00p/23,98p): IPB Light περ. 85Mbps
4K UHD/4K UHD(κοπή) (59,94p/50,00p): IPB περ. 340Mbps
4K UHD/4K UHD(κοπή) (59,94p/50,00p): IPB Light περ. 170Mbps
4K UHD Time-lapse (29,97p/25,00p): ALL-I περ. 470Mbps
Full HD (119,9p/100p): IPB περ. 180Mbps
Full HD (119,9p/100p): IPB Light περ. 100 Mbps
Full HD (59,94p/50,00p): IPB περ. 90Mbps
Full HD (59,94p/50,00p): IPB light περ. 50Mbps
Full HD (29,97p/25,00p/23,98p): IPB περ. 45Mbps
Full HD (29,97p/25,00p/23,98p): IPB Light περ. 28Mbps
Full HD Time-lapse (29,97p/25,00p):ALL-I περ. 135Mbps
Εγγραφή σε δύο κάρτες
Ναι
Μικρόφωνο
Ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο (48KHz, 16bit x 2 κανάλια)
Προβολή μέσω HDMI
Έξοδος σήματος μόνο προς εξωτερική οθόνη (έξοδος πληροφοριών εικόνων και λήψης, η εγγραφή των εικόνων/βίντεο γίνεται στην κάρτα)
Έξοδος σήματος οθόνης μηχανής και εξωτερικής οθόνης (δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στη μηχανή, χρήση με εξωτερική συσκευή εγγραφής, στην οθόνη της μηχανής εμφανίζονται εικόνες με πληροφορίες για τη λήψη)
Έξοδος HDMI
Αυτόμ.:
- 4K (UHD) 59,94p/50,00p/29,97p/25,00p/23,98p,
- 1080 59,94p/59,94i, 50,00p/50,00i
- 480 59,94p
- 576 50p
1080p:
- 1080 59,94p/59,94i, 50,00p/50,00i
- 480 59,94p
- 576 50p
Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής YCbCr 4:2:0, 8bit ή, όταν το HDR PQ ή το CLOG3 είναι ενεργοποιημένο, YCbCr 4:2:2, 10bit, χωρίς συμπίεση με έξοδο ήχου μέσω HDMI
Εστίαση
Dual Pixel CMOS AF II με Ανίχνευση ματιών/προσώπου και AF με παρακολούθηση (ανθρώπων, ζώων και οχημάτων), Servo AF ταινίας, Χειροκίνητη εστίαση
ISO
Αυτόματη: 100-12800, H: 25600
Χειροκίνητη: 100-12800, H: 16000-2560021
Άλλα χαρακτηριστικά
Εξειδικευμένες ρυθμίσεις
19 εξειδικευμένες ρυθμίσεις + προσαρμογές πλήκτρου και επιλογέα
Πληροφορίες μεταδεδομένων
Πληροφορίες copyright χρήστη (δυνατότητα ορισμού στη μηχανή)
Πάνελ LCD/Φωτισμός
Όχι
Αντοχή σε νερό/σκόνη
Ναι 22
Φωνητική σημείωση
Όχι
Έξυπνος αισθητήρας προσανατολισμού
Ναι
Προβολή με μεγέθυνση
1,5x–10x σε 15 βήματα
Τύποι προβολής
(1) Μεμονωμένη εικόνα
(2) Μεμονωμένη εικόνα με πληροφορίες (2 επίπεδα)
Βασική – Πληροφορίες λήψης (ταχύτητα κλείστρου, διάφραγμα, ISO και ποιότητα εικόνας)
Λεπτομερής – Πληροφορίες λήψης (ταχύτητα κλείστρου, διάφραγμα, ISO, φωτομέτρηση, ποιότητα εικόνας και μέγεθος αρχείου), Πληροφορίες φακού, Φωτεινότητα και Ιστόγραμμα RGB, Ισορροπία λευκού, Στυλ εικόνας, Χώρος χρωμάτων και μείωση θορύβου, Οπτική διόρθωση φακού, Πληροφορίες GPS
(3) Ευρετήριο 4 εικόνων
(4) Ευρετήριο 9 εικόνων
(5) Ευρετήριο 36 εικόνων
(6) Ευρετήριο 100 εικόνων
(7) Οθόνη άλματος (1, 10 ή Προσαρμογή (30) εικόνες, Ημερομηνία έναρξης ακολουθίας ριπής, Φάκελος, Ταινίες, Στατικές εικόνες, Προστατευμένες εικόνες, Βαθμολογία)
(8) Επεξεργασία ταινίας
(9) Επεξεργασία RAW
(10) Βαθμολογία
Παρουσίαση με διαφάνειες
Επιλογή εικόνων: Όλες οι εικόνες, ανά ημερομηνία, ανά φάκελο, ταινίες, στατικές εικόνες, προστατευμένες εικόνες ή βαθμολογία
Χρόνος προβολής: 1/2/3/5/10 ή 20 δευτερόλεπτα
Επανάληψη: Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση
Ιστόγραμμα
Φωτεινότητα: Ναι
RGB: Ναι
Ειδοποίηση υπερέκθεσης
Ναι
Διαγραφή εικόνων
Μία εικόνα, επιλογή εύρους, Επιλεγμένες εικόνες, Φάκελος, Κάρτα
Προστασία διαγραφής εικόνων
Διαγραφή προστασίας Μίας εικόνας, όλων των εικόνων που βρέθηκαν σε Φάκελο ή Κάρτα (μόνο κατά την αναζήτηση εικόνων)
Χρονόμετρο αυτο-φωτογράφισης
2 ή 10 δευτ.
Κατηγορίες μενού
(1) Μενού Λήψης
(2) Μενού AF
(3) Μενού Προβολής
(4) Δίκτυο
(5) Μενού Ρύθμισης
(6) Μενού Εξειδικευμένων ρυθμίσεων
(7) Προσωπικό μενού
Γλώσσες μενού
29 γλώσσες
Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Δανικά, Πορτογαλικά, Φινλανδικά, Ιταλικά, Νορβηγικά, Σουηδικά, Ισπανικά, Ελληνικά, Ρωσικά, Πολωνικά, Τσεχικά, Ουγγρικά, Βιετναμικά, Χίντι, Ρουμανικά, Ουκρανικά, Τουρκικά, Αραβικά, Ταϊλανδικά, Απλοποιημένα Κινεζικά, Παραδοσιακά Κινεζικά, Κορεατικά, Μαλάι, Ινδονησιακά και Ιαπωνικά
Ενημέρωση firmware
Δυνατότητα ενημέρωσης από τον χρήστη (μηχανή, φακός, εξωτερικό φλας Speedlite, τηλεχειριστήριο BLE, προσαρμογέας φακού, υποδοχή αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών)
Διασύνδεση
Υπολογιστής
Η υποδοχή USB τύπου C SuperSpeed Plus 3.2 Gen 2 χρησιμοποιείται επίσης για επικοινωνία με υπολογιστή/επικοινωνία με smartphone/τροφοδοσία USB.
Wi-Fi
Ασύρματο LAN (IEEE802.11b/g/n) (2,4GHz), με υποστήριξη Bluetooth 4.2, Υποστηριζόμενες λειτουργίες – EOS Utility, Smartphone, Αποστολή στο image.canon, Ασύρματη εκτύπωση
Άλλο
Έξοδος micro HDMI (τύπου D, δεν υποστηρίζεται HDMI-CEC)
Είσοδος εξωτερικού μικροφώνου (στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5mm)
Υποδοχή ακουστικών (στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5mm)
Τερματικό τύπου RS-60E3 (υποδοχή τηλεχειρισμού)
Άμεση εκτύπωση
Εκτυπωτές Canon
Φωτογραφικοί εκτυπωτές μικρού μεγέθους και εκτυπωτές PIXMA της Canon που υποστηρίζουν το πρότυπο PictBridge μέσω ασύρματου LAN
PictBridge
Ναι (μέσω ασύρματου LAN)
Αποθήκευση
Τύπος
2x SD/SDHC/SDXC και UHS-II23
Υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα
PC
Windows 8.1 και Windows 10 (δεν υποστηρίζεται η κατάσταση tablet)
Macintosh
OS X v10.12, 10.13, 10.14, 10.15. OS 11
Λογισμικό
Επεξεργασία εικόνας
Digital Photo Professional 4.16.10 ή μεταγενέστερη έκδοση
Εφαρμογή Digital Photo Professional Express για κινητά (μόνο για iOS)
Άλλο
EOS Utility 3 (συμπ. Remote Capture), Picture Style Editor, EOS Lens Registration Tool, εφαρμογή Canon Camera Connect (iOS/Android)
Τροφοδοσία ρεύματος
Μπαταρίες
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου LP-E6NH (παρέχεται), LP-E6N, LP-E624
Διάρκεια μπαταρίας
Με LCD, περίπου 770 λήψεις (σε 23°C)25
Με σκόπευτρο, περίπου 500 λήψεις (σε 23°C)25
Ένδειξη μπαταρίας
6 επίπεδα και ποσοστό
Εξοικονόμηση ενέργειας
Ροοστάτης οθόνης: 5 δευτ. /10 δευτ. /15 δευτ. /20 δευτ. /25 δευτ. /30 δευτ. /Απενεργοποίηση
Απενεργοποίηση οθόνης: 5 δευτ. /15 δευτ. /30 δευτ. /1 λεπτό/3 λεπτά/5 λεπτά/10 λεπτά/30 λεπτά/Απενεργοποίηση
Αυτόματη απενεργοποίηση: 15 δευτ. /30 δευτ. /1 λεπτό/3 λεπτά/5 λεπτά/10 λεπτά/30 λεπτά/Απενεργοποίηση
Απενεργοποίηση σκοπεύτρου: 1 λεπτό/3 λεπτά/Απενεργοποίηση26
Τροφοδοτικά και φορτιστές μπαταριών
Φορτιστής μπαταριών LC-E6E (παρέχεται), Τροφοδοτικό AC-E6N και Μετατροπέας DC DR-E6, Τροφοδοτικό ρεύματος USB PD-E124
Αξεσουάρ
Μονάδα Ασύρματης Μεταφοράς Αρχείων
Καμία
Θήκες/Ιμάντες
Περιλαμβάνεται ιμάντας, ιμάντας χειρός E2
Φακοί
Όλοι οι φακοί RF και RF-S (EF και EF-S μέσω Προσαρμογέων φακών)
Προσαρμογείς φακών
Προσαρμογέας βάσης EF-EOS R, Προσαρμογέας βάσης δακτυλίου ελέγχου EF-EOS R, Προσαρμογέας βάσης με φίλτρο τύπου drop-in EF-EOS R
φλας
Canon Speedlite (EL-1*, EL-100, 90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 380EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III 470EX-AI, 550EX, 580EX*, 580EX II*, 600EX*, 600EX-RT*, 600EX-II-RT*, Macro-Ring-Lite MR-14EX, Macro Ring Lite MR-14EX II, Macro Twin Lite MT-24EX, Macro Twin Lite MT-26EX-RT Πομπός Speedlite ST-E2, Πομπός Speedlite ST-E3-RT*, Πομπός Speedlite ST-E3-RT V2*, Πομπός Speedlite ST- E10, Καλώδιο εξωτερικής σύνδεσης αξεσουάρ OC-E3*)
*Για τη διατήρηση της στεγανοποίησης από τις καιρικές συνθήκες απαιτείται η χρήση του Προσαρμογέα υποδοχής αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών AD-E1
Τηλεχειριστήριο/Διακόπτης τηλεχειρισμού
Τερματικό τύπου RS-60E3 (υποδοχή τηλεχειρισμού), Τηλεχειριστήριο με χρονοδιακόπτη TC-80N327, Ασύρματο τηλεχειριστήριο BR-E1, Τηλεχειριστήριο υπερύθρων RC-6, smartphone (με την εφαρμογή Canon Camera Connect)
Άλλο
Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ (περιλαμβάνεται), Προσαρμογέας υποδοχής αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών AD-E1, Κατευθυντικό στερεοφωνικό μικρόφωνο για υποδοχή αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών DM-E1D, Προσαρμογέας υποδοχής αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών για σύνδεση smartphone DM-E1D για Android, Στερεοφωνικό μικρόφωνο DM-E1D/DM-E100, Δέκτης GPS GP-E228, Λαβή-τρίποδο HG-100TBR29, Καλώδιο επικοινωνίας IFC-100U, Καλώδιο επικοινωνίας IFC-400U, Προστατευτικό ύφασμα PC-E1/E2
Φυσικές προδιαγραφές
Υλικά σώματος
Αποτελείται κυρίως από κράμα μαγνησίου και πλαστικό υψηλής αντοχής
Περιβάλλον λειτουργίας
0–40 °C, υγρασία 85% ή λιγότερο
Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
Περ. 132,0 x 90,4 x 91,7mm
Βάρος (μόνο το σώμα)
Περ. 530g (612g με κάρτα και μπαταρία, σύμφωνα με τις οδηγίες CIPA.)
Κατευθύνσεις κλίσης/παρέκκλισης βάσει του προτύπου CIPA, 8,0 στοπ με φακό RF 24-105mm F4 L IS USM σε εστιακή απόσταση 105mm. Ανάλογα με τη χρονική στιγμή της αγοράς, το firmware του φακού χρειάζεται ενημέρωση. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους υποστηριζόμενους φακούς, ανατρέξτε στην ενότητα Συμπληρωματικές πληροφορίες για την EOS R7 στον ιστότοπο "cam.start.canon".
Κατά τη λήψη στατικών εικόνων, με φακό f/1.2, Κεντρικό σημείο AF, One-Shot AF, στους 23 °C/73 °F, ISO100. Εξαιρουμένων των φακών RF με επικάλυψη Defocus Smoothing
7 στοπ βάσει του προτύπου CIPA, με φακό RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM σε εστιακή απόσταση 150mm
Η ταχύτητα συνεχούς λήψης ενδέχεται να είναι χαμηλότερη, ανάλογα με το θέμα/τις συνθήκες λήψης, τη διαμόρφωση της μηχανής ή με τον φακό που χρησιμοποιείτε κ.λπ. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο για προχωρημένους. Για πληροφορίες σχετικά με φακούς που υποστηρίζουν τη μέγιστη ταχύτητα συνεχούς λήψης με τη λειτουργία Servo AF, ανατρέξτε στις συμπληρωματικές πληροφορίες της EOS R7 στον ιστότοπο cam.start.canon. Ανάλογα με τη φύση του θέματος ή με τις συνθήκες λήψης, ενδέχεται να προκύψει παραμόρφωση της εικόνας του κυλιόμενου κλείστρου.
Η λειτουργία του RF 5.2 mm F 2.8 L DUAL FISHEYE δεν είναι εγγυημένη. Εξαιρούνται οι φακοί EF-M. Η λειτουργία του κινηματογραφικού φακού EF δεν είναι εγγυημένη. Η λειτουργία του προσαρμογέα βάσης EF-EOS R 0.71 X (πωλείται ξεχωριστά) δεν είναι εγγυημένη.
Ισχύει στις περιπτώσεις όπου το θέμα του κάδρου εμφανίζεται κατά την παρακολούθηση και ένας συμβατός φακός έχει συνδεθεί στη μηχανή, ενώ η λειτουργία AF πλήρους εύρους είναι ενεργή ή το θέμα έχει ανιχνευθεί με επιτυχία σε άλλη κατάσταση περιοχής. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους υποστηριζόμενους φακούς, ανατρέξτε στην ενότητα [Συμπληρωματικές πληροφορίες] για την EOS R7 στη διεύθυνση "cam.start.canon".
Κατά τη λήψη στατικών εικόνων, με φακό f/1.2, Κεντρικό σημείο AF, One-Shot AF, στους 23 °C/73 °F, ISO100. Εξαιρουμένων των φακών RF με επίστρωση Defocus Smoothing.
Οι λειτουργίες της μηχανής διαθέτουν έναν διακόπτη χειροκίνητης εστίασης. Επομένως, η λειτουργία MF μπορεί να επιλεγεί στον φακό/στη μηχανή ανάλογα με τον συνδεδεμένο φακό. Όταν έχουν συνδεθεί φακοί RF χωρίς διακόπτη κατάστασης εστίασης, επιλέγεται η χειροκίνητη εστίαση στη μηχανή. Όταν έχουν συνδεθεί φακοί RF/EF με διακόπτη κατάστασης εστίασης, υπερισχύει η ρύθμιση του φακού, με αποτέλεσμα η ρύθμιση του διακόπτη κατάστασης εστίασης της μηχανής να μην εφαρμόζεται.
Στη κατάσταση ταινίας υψηλού ρυθμού καρέ δεν γίνεται εγγραφή ήχου
Ο μέγιστος ρυθμός καρέ κατά τη λειτουργία AF, κατά το πάτημα του κουμπιού κλείστρου μέχρι τη μέση ή κατά τη συνεχή λήψη είναι 59,94fps. Λάβετε υπόψη ότι ο ρυθμός καρέ της οθόνης μπορεί να είναι χαμηλότερος ανάλογα με τον φακό που χρησιμοποιείτε και τις συνθήκες λήψης.
Διατίθεται μόνο για μηχανικό κλείστρο. Η μέγιστη ταχύτητα συνεχούς λήψης ενδέχεται να μειωθεί. Δεν υποστηρίζεται η λήψη κατά του τρεμοπαίγματος υψηλής συχνότητας.
Η ρύθμιση ISO περιορίζεται σε ISO 200–32000 όταν έχει επιλεγεί η ρύθμιση [Προτεραιότητα φωτεινών τόνων]. Οι εκτεταμένες ταχύτητες ISO δεν μπορούν να επιλεχθούν στην κατάσταση HDR ή για λήψη HDR (HDR PQ).
Με οθόνη 3:2, φακό RF 50mm F1.2 L USM στο άπειρο, -1 m-1
Η ταχύτητα συνεχούς λήψης ενδέχεται να είναι χαμηλότερη, ανάλογα με το θέμα/τις συνθήκες λήψης ή τον τύπο/την κατάσταση της μπαταρίας, τη διαμόρφωση της μηχανής ή τον φακό που χρησιμοποιείτε κ.λπ. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο για προχωρημένους. Για πληροφορίες σχετικά με φακούς που υποστηρίζουν τη μέγιστη ταχύτητα συνεχούς λήψης με τη λειτουργία Servo AF, ανατρέξτε στις συμπληρωματικές πληροφορίες της EOS R7 στον ιστότοπο cam.start.canon.
Σύμφωνα με τα πρότυπα δοκιμών της Canon με κάρτα UHS-II 32 GB (κατά τη λειτουργία One-Shot AF, ISO 100, Στάνταρ στυλ εικόνας) Ο αριθμός των εικόνων εξαρτάται από τις διάφορες ρυθμίσεις και τους φακούς που χρησιμοποιούνται. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους υποστηριζόμενους φακούς, ανατρέξτε στη διεύθυνση "cam.start.canon"
Σύμφωνα με τα πρότυπα δοκιμών της Canon με κάρτα UHS-II 32 GB (κατά τη λειτουργία One-Shot AF, ISO 100, Στάνταρ στυλ εικόνας) Ο αριθμός των εικόνων εξαρτάται από τις διάφορες ρυθμίσεις και τους φακούς που χρησιμοποιούνται. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους υποστηριζόμενους φακούς, ανατρέξτε στη διεύθυνση "cam.start.canon"
Παράγεται από υπερδειγματοληψία 7K.
Ρυθμός αναπαραγωγής καρέ: ο ήχος δεν καταγράφεται
Μέγ. διαθέσιμος χρόνος συνεχόμενης εγγραφής ταινίας: Κανονική: 6 ώρες Ταινία με υψηλό ρυθμό καρέ (Full HD 120/100fps): 90 λεπτά. Αν η θερμοκρασία στο εσωτερικό της μηχανής αυξηθεί υπερβολικά, ο χρόνος εγγραφής ενδέχεται να μειωθεί. 4K 30p HQ: Περ. 60 λεπτά σε περίπτωση εκκίνησης από τους +23°C. 4K στα 60p Κοπή: Περ. 60 λεπτά σε περίπτωση εκκίνησης από τους +23°C.
Ταινίες με δυνατότητα εξαγωγής: Δεν είναι δυνατή η αλλαγή μεγέθους ή η περικοπή των στατικών εικόνων που έχουν εξαχθεί σε 4K Fine/4K/ 4K κοπή μέσα στην μηχανή.
Όταν το εύρος προεπιλεγμένων ρυθμίσεων έχει οριστεί σε Canon Log 3 είναι L και ISO 800–12800
Παρόλο που η μηχανή έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτική στη σκόνη και στην υγρασία, δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η μηδενική είσοδος σκόνης, βρομιάς, νερού, αλατιού κ.λπ. Για να εξασφαλίσετε την προστασία της μηχανής από τη σκόνη και την υγρασία, κλείστε καλά τα σημεία που ανοίγουν/κλείνουν, όπως το κάλυμμα υποδοχής, το κάλυμμα διαμερίσματος μπαταρίας και το κάλυμμα υποδοχής κάρτας. Επίσης, τοποθετήστε το κάλυμμα της υποδοχής αξεσουάρ στην υποδοχή αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών. Όταν χρησιμοποιείτε ένα συμβατικό αξεσουάρ που διαθέτει προσαρμογέα για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία, απαιτείται ο προσαρμογέας υποδοχής αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών AD-E1.
Για εγγραφή βίντεο 4K και συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας συνιστώνται οι κάρτες υψηλής ταχύτητας UHS-II
Με LP-E6NH / LP-E6N, υποστηρίζεται η φόρτιση μέσω USB. Με LP-E6 ή μη πιστοποιημένες μπαταρίες, η φόρτιση μέσω USB δεν υποστηρίζεται. Οι μπαταρίες δεν πρέπει να φορτίζονται, εκτός αν η στάθμη μπαταρίας που απομένει είναι χαμηλή.
Βάσει των προτύπων CIPA και με χρήση της μπαταρίας που παρέχεται με τη μηχανή, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά. Σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας
Αν η μηχανή παραμείνει αδρανής μετά την παρέλευση του καθορισμένου χρόνου, η φωτεινότητα της οθόνης μειώνεται και χρησιμοποιούνται χαμηλότεροι ρυθμοί καρέ βίντεο. Μπορείτε να εκχωρήσετε τις επιλογές [Απενεργοποίηση] και [Απενεργοποίηση οθόνης] σε κουμπιά, χρησιμοποιώντας την προσαρμογή κουμπιών.
Απαιτείται προσαρμογέας τηλεχειριστηρίου RA-E3.
Δεν υποστηρίζεται ψηφιακή πυξίδα. Δεν μπορεί να συνδεθεί με καλώδιο επικοινωνίας. Απαιτείται προσαρμογέας υποδοχής αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών AD-E1.
Λάβετε υπόψη ότι η συνολική ικανότητα στήριξης φορτίου της βάσης, για μηχανή, φακό, μικρόφωνο και άλλα αξεσουάρ, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 1kg/35,3oz. Όταν χρησιμοποιείτε ένα εξωτερικό μικρόφωνο, ανάλογα με το φακό που χρησιμοποιείτε, ο ήχος μπορεί να διακόπτεται από το φακό, με αποτέλεσμα να μην συλλέγεται σωστά.

Στη ίδια ΤΙμή!

[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών)
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών)
1,296.00
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή
Ρυθμίσεις Cookies