Ελλάδα +306937234002 (Viber)

Nikon Z9 (Body)

4,434.00
001666
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
+

Κάντε ένα κβαντικό άλμα μπροστά

Απίστευτη ταχύτητα. Απαράμιλλη ακρίβεια. Συναρπαστική λεπτομέρεια. Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε video, το κορυφαίο μοντέλο φωτογραφικής μηχανής mirrorless Z 9 θα σας εξασφαλίζει τη λήψη άψογων εικόνων. Είτε πρόκειται για ειδήσεις, αθλήματα, μόδα, ρεπορτάζ, εκδηλώσεις. Πάρτε μαζί σας την πιο προηγμένη φωτογραφική μηχανή που έχουμε φτιάξει ποτέ. Σε μέρη όπου μόνο εσείς μπορείτε να φτάσετε.

 

  • ΕΩΣ 120 FPS
  • 45,7 MP ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΔΡΟΥ
  • AF ΒΑΘΙΑΣ ΜΑΘΗΣΗΣ
  • ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
  • VIDEO 8K

 

Χωρίς χαμένες στιγμές. Χωρίς όρια. Χωρίς περιορισμούς.

Με τη Z 9 θα πλησιάσετε τόσο κοντά στην τελειότητα όσο μπορείτε να φανταστείτε. Ο νέος, στοιβαγμένος αισθητήρας CMOS πλήρους κάδρου 45,7 MP και ο εξαιρετικά γρήγορος επεξεργαστής EXPEED 7 προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Το πιο προηγμένο σύστημα AF της Nikon ανθεκτικά επαναπροσδιορισμένο. Λήψεις μιας ολόκληρης ημέρας. Ώρες video 8K. Οι πιο ακραίες τοποθεσίες. Η ταχύτερη δράση. H Z 9 ανταποκρίνεται στις πιο σκληρές επαγγελματικές απαιτήσεις και με το παραπάνω.

Κορυφαίο στην κατηγορία του, συγκλονιστικό AF

Συνεχείς υπολογισμοί AF που εκτελούνται σε ανεπανάληπτες ταχύτητες. Αναγνώριση ταυτόχρονων θεμάτων που υποστηρίζεται από προηγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης. Προβολές σε πραγματικό χρόνο χωρίς καμία διακοπή στο EVF. Μπορεί να μην υπάρχει αλγόριθμος για τύχη - αλλά υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα ακριβείας.

AI βαθιάς μάθησης

Άνθρωποι, ζώα, πουλιά, οχήματα. Κανένα άλλο σύστημα AF δεν μπορεί να αναγνωρίσει τόσα πολλά θέματα σε μια σκηνή ταυτόχρονα. Η Z 9 κλειδώνει στα μάτια όσο μικρό και να είναι το θέμα στο κάδρο και αναγνωρίζει πρόσωπα ακόμη και όταν είναι ανάποδα!

Προηγμένο AF αυτόματης επιλογής περιοχής

Το εκπληκτικό σύστημα AF 493 σημείων περιλαμβάνει 405 σημεία AF αυτόματης επιλογής περιοχής-πέντε φορές περισσότερα από τη Z 7II. Η παρακολούθηση θέματος σε όλο το κάδρο ξεπερνά ακόμη και αυτή της καταξιωμένης D6. 10 λειτουργίες επιλογής περιοχής AF σάς επιτρέπουν να βελτιστοποιήσετε τη ρύθμιση AF για οποιαδήποτε εργασία.

Προηγμένη παρακολούθηση 3D

Στο γήπεδο. Στον ουρανό. Στον στίβο. Η Z 9 ακολουθεί τα θέματα με παθιασμένη ακρίβεια. Το πιο προηγμένο σύστημα παρακολούθησης 3D που έχουμε δημιουργήσει κατανοεί τι φωτογραφίζετε και αντιδρά άμεσα στις αλλαγές στη θέση, τον προσανατολισμό ή την ταχύτητα του θέματος.

Προχωρήστε μπροστά, γρήγορα

Οι ακραίες ταχύτητες έως 120 fps με πλήρες AF/AE τοποθετούν την Z 9 στη δική της κατηγορία. Μπορείτε επίσης να τραβάτε με 20 fps αποτυπώνοντας παράλληλα πάνω από 1000 εικόνες σε πλήρη ανάλυση με μία ριπή υψηλής ταχύτητας. Έχετε τεράστια επιλογή φακών καθώς περισσότεροι από 100 γρήγοροι φακοί της Nikon υποστηρίζουν λήψεις που φτάνουν τα 120 fps.¹ ²

Δεν υπάρχει ορατό περιστρεφόμενο κλείστρο

Οι ταχύτεροι ρυθμοί σάρωσης αισθητήρα στον κόσμο και οι απίστευτα μεγάλες ταχύτητες κλείστρου ουσιαστικά εξαλείφουν την παραμόρφωση περιστρεφόμενου κλείστρου. Οι εικόνες δεν παραμορφώνονται. Οι ευθείες γραμμές θα φαίνονται ευθείες

Γρήγορες ταχύτητες κλείστρου

Οι ταχύτητες κλείστρου 1/32000 συνδυάζονται με τη δυνατότητα της φωτογραφικής μηχανής να φωτογραφίζει σε ISO 64 για απίστευτο βάθος πεδίου κατά τη λήψη με γρήγορους φακούς NIKKOR Z, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες έντονου φωτισμού.

Ακούραστο buffer

Φωτογραφίστε χωρίς διακοπές. Το βαθύ buffer υψηλής ταχύτητας δεν σας καθυστερεί καθώς ανταπεξέρχεται εύκολα σε ταχύτητες λήψης έως 120 fps. Οι διπλές υποδοχές δέχονται γρήγορες κάρτες CFexpress τύπου Β που διατηρούν εύκολα το buffer ελεύθερο.

EVF χωρίς διακοπές για προβολές σε πραγματικό χρόνο

Δεν είχατε ποτέ πριν τέτοια εμπειρία προβολής. Η Z 9 διαθέτει τη φωτεινότερη οθόνη ηλεκτρονικού σκοπεύτρου στον κόσμο³ (3000 nit) χωρίς απολύτως καμία υστέρηση. Απολαμβάνετε όντως συνεχή προβολή σε πραγματικό χρόνο. Εάν το θέμα σας κινείται ή εάν υπάρχει η παραμικρή αλλαγή στη σκηνή που τραβάτε, θα το δείτε.

Ανακλινόμενη οθόνη τεσσάρων αξόνων

Προσαρμοστείτε στη στιγμή με γρήγορο, ευέλικτο καδράρισμα. Η μεγάλη οθόνη με λειτουργία απόκρισης ανακλίνεται κατά 90 μοίρες από οριζόντια ή κατακόρυφη θέση λήψης. Μπορείτε ελεύθερα να αφήσετε τη δράση να σας καθοδηγεί και αποτυπώνετε εύκολα εξαιρετικά χαμηλές ή υψηλές γωνίες λήψης.

Διαισθητική οθόνη πληροφοριών

Η οθόνη πληροφοριών περιστρέφεται αυτόματα όταν επιλέγετε κατακόρυφες λήψεις. Η καθαρή διεπαφή διευκολύνει την επιβεβαίωση των ρυθμίσεων τόσο σε οριζόντιο όσο και σε κατακόρυφο προσανατολισμό και το i-menu και τα κουμπιά ISO παρέχουν εύκολη πρόσβαση κατά τις κατακόρυφες λήψεις.

Προηγμένη επιτόπια προσαρμογή

Η Z 9 δεν αφήνει τίποτα να μπει ανάμεσα σε εσάς και την εικόνα. Μπορείτε να επιλέξετε η οθόνη πληροφοριών να εμφανίζει καθαρή προβολή ή να προσαρμόσετε τα στοιχεία που εμφανίζονται ανάλογα με τη σκηνή που τραβάτε. Η κύλιση στις λήψεις από την οθόνη αφής είναι γρήγορη και ομαλή.

Αποτυπώστε τις λήψεις σας σαν να μην υπάρχει καν

Όπως όλα τα πραγματικά εξαιρετικά εργαλεία, έτσι και η Z 9 έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να μην κάνει αισθητή την παρουσία της. Άμεση εκκίνηση. Ισορροπημένο βάρος. Ανθεκτική κατασκευή. Η φωτογραφική μηχανή έχει την ανθεκτικότητα που περιμένετε από ένα κορυφαίο μοντέλο της Nikon, παραμένοντας όσο ευέλικτη χρειάζεστε να είναι. Θα νιώσετε τόσο άνετα όταν την πιάσετε στα χέρια σας που δεν θα χρειάζεται να σταματήστε και να σκεφτείτε το παραμικρό παρά μόνο το θέμα που τραβάτε.

Ευρύχωρη

Η Z 9 είναι μικρότερη κατά 20% από την D6 ωστόσο και πάλι εξασφαλίζει εξαιρετικό χειρισμό στις εκτεταμένες λήψεις. Έχει βαθιά λαβή που επιτρέπει να την κρατάτε σταθερά τόσο στις οριζόντιες όσο και στις κατακόρυφες λήψεις. Η έξυπνη τοποθέτηση των κουμπιών επιτρέπει να γίνεται χειρισμός με δύο χέρια κατά τον έλεγχο των εικόνων.

Διαισθητική

Ένα πλήρως επαγγελματικό εργαλείο, η διάταξη του κυρίου ελέγχου θα είναι τόσο οικεία στους χρήστες κορυφαίων μοντέλων DSLR της Nikon ώστε απλά θα συνεχίσουν να φωτογραφίζουν. Ένα νέο κουμπί λειτουργίας AF σας επιτρέπει να αλλάζετε λειτουργία AF και λειτουργία επιλογής περιοχής AF κατά τη λήψη από το σκόπευτρο.

Ανθεκτική

Χτυπήματα. Πτώσεις. Εκπλήξεις. Ο σκελετός της Z 9 είναι κατασκευασμένος από κράμα μαγνησίου για την απόλυτη ισορροπία αντοχής και χαμηλού βάρους. Είστε σε μια αποστολή που διαρκεί πολύ; Η φωτογραφική μηχανή διατηρεί υψηλής απόδοσης ηλεκτρομαγνητική θωράκιση και απόδοση εκπομπής θερμότητας.

Αξιόπιστη

Είτε βρέχει. Είτε έχει ήλιο. Είτε αμμοθύελλα. H Z 9 είναι σχεδιασμένη για να αντέχει σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Η εκτεταμένη στεγανοποίηση έναντι των καιρικών φαινομένων επιτρέπει στη φωτογραφική μηχανή, τους φακούς σειράς Z και τους προσαρμογείς μοντούρας να δουλεύουν μαζί σας για όσο χρειαστεί.

Προστασία αισθητήρα

Η νέα προστασία αισθητήρα προφυλάσσει τον αισθητήρα από τη σκόνη και τα δακτυλικά αποτυπώματα όταν αλλάζετε φακούς. Όσους φακούς και να χρησιμοποιήσετε, ο εξοπλισμός αυτός σας καλύπτει.

Διπλή επίστρωση αισθητήρα

Μια αγώγιμη επίστρωση δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που απωθεί τα σωματίδια σκόνης από τον αισθητήρα. Ενώ με την επίστρωση φθορίου είναι πιο εύκολο να σκουπίσετε τη βρωμιά.

Φωτιζόμενα κουμπιά

Σε νυχτερινές λήψεις; Οι επάνω και πίσω πίνακες ελέγχου LCD και τα κουμπιά πλήκτρων φωτίζονται με μια κίνηση του διακόπτη τροφοδοσίας. Αλλάξτε εύκολα τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής στο σκοτάδι.

Εικόνες που αλλάζουν παιχνίδι

Εκπληκτική λεπτομέρεια. Απόλυτη ευκρίνεια. Η ποιότητα των αρχείων που προκύπτουν κατευθείαν από τη φωτογραφική μηχανή είναι το σημείο όπου κερδίζετε ή χάνετε το παιχνίδι. Με τη Z 9 κερδίζετε. Το μέγιστο βάθος χρώματος είναι εκπληκτικό. Το δυναμικό εύρος σε φωτογραφίες και video είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Εξαιρετικά καθαρές εικόνες. Επαναστατικά μεγέθη αρχείων.

Ιδανική σε κάθε φωτισμό

Ένα εγγενές εύρος ISO 64 έως 25600 (επεκτάσιμο σε ισοδύναμο 32-102400) συνδυάζεται με τον προηγμένο αλγόριθμο αποθορυβοποίησης και μείωση του τρεμουλιάσματος στη φωτογραφική μηχανή. Επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Έξυπνη λειτουργία AWB

Από ποικίλους τόνους δέρματος έως ηλιοβασιλέματα. Οι νέοι αλγόριθμοι AI προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια αυτόματης ισορροπίας λευκού κατά τη λήψη πορτραίτων ή την εργασία σε φυσικό φως. Οι ειδικοί αλγόριθμοι εξασφαλίζουν τη σωστή έκθεση των προσώπων κατά τη χρήση συμπληρωματικού φωτισμού φλας iTTL.

Ένας νέος τρόπος δημιουργίας RAW

Φτάστε στα όρια της ποιότητας εικόνας χωρίς συμβιβασμούς στις ταχύτητες μεταφοράς. Με τη Z 9 έχετε τη δυνατότητα να εργάζεστε με μια εντελώς νέα μορφή RAW Υψηλής Απόδοσης. Τα αρχεία διατηρούν το ίδιο επίπεδο λεπτομέρειας με το μη συμπιεσμένο RAW, στο ένα τρίτο του τυπικού μεγέθους αρχείου RAW.

Ταχύτερη, ομαλότερη ροή εργασίας

Η Z 9 προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε ροή εργασίας. Οι διπλές υποδοχές καρτών δέχονται κάρτες CFExpress Type B, παρέχοντάς σας περίπου τη διπλάσια ταχύτητα εγγραφής από τις φωτογραφικές μηχανές που χρησιμοποιούν κάρτες Type A. Ιδανικό για λήψεις εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας ή την εγγραφή video 8K. To GPS στη φωτογραφική μηχανή εγγράφει χρονοσημάνσεις UTC στα δεδομένα εικόνες και οι προηγμένες επιλογές δικτύου χειρίζονται εύκολα τα μεγάλα αρχεία. Οι ταχύτητες μεταφοράς είναι οι πιο γρήγορες στον τομέα.

Η απομακρυσμένη παραγωγή είναι εύκολη

Συγχρονίστε ομαλά την απελευθέρωση κλείστρου και αποστείλετε ροές ανάμεσα σε μια κύρια Z 9 και μιας σειράς απομακρυσμένων φωτογραφικών μηχανών. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε την ώρα ρολογιού για να ελέγχετε γρήγορα τις κρίσιμες στιγμές στην επεξεργασία μετά τη λήψη και να τελειοποιείτε τον συγχρονισμό ήχου και εικόνας στον διακομιστή προορισμού.

FTP που συγχρονίζεται με τη ροή εργασίας σας

Παράδοση απευθείας από το γήπεδο. To ενσωματωμένο Wi-Fi της Z 9 επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες απευθείας σε ένα διακομιστή FTP χωρίς να απαιτείται ξεχωριστός ασύρματος πομπός. Εάν δεν είναι δυνατή η χρήση υπολογιστή, μπορείτε να συνδέσετε τη Z 9 στο 5G κινητό τηλέφωνο μέσω USB.⁴

Ρεκόρ ταχύτητας δικτύου

Συνδέστε ένα καλώδιο δικτύου και η Z 9 θα μεταφέρει τις εικόνες κατευθείαν σε υπολογιστή ή σε διακομιστή FTP με ανεπανάληπτες ταχύτητες. Το ενσύρματο LAN της φωτογραφικής μηχανής υποστηρίζει το πρότυπο 1000BASE-T και όλες οι επιλογές σύνδεσης μπορούν να ελεγχθούν από μια καρτέλα μενού.

Αξιόπιστη υποστήριξη για επαγγελματίες που χρησιμοποιούν NPS

Σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Τοποθεσίες που είναι στην επικαιρότητα. Μεγάλες εμπορικές φωτογραφίσεις. Είτε επιτόπου, είτε σε κάποιο κέντρο σέρβις, οι Επαγγελματικές Υπηρεσίες Nikon είναι εκεί για να υποστηρίξουν την εργασία σας με τεχνικές συμβουλές, επισκευές και ακόμη και δανεισμό εξοπλισμού.

Εξαιρετικό video 8K στη φωτογραφική μηχανή

Η απίστευτη απεικονιστική δύναμη της Z 9 σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε υπέροχο video 8Κ πλήρους κάδρου και time lapse video στη φωτογραφική μηχανή. Μπορείτε να εγγράψετε ώρες video 8K σε 30p⁵ ή να προχωρήσετε μέχρι το τέλος με μια ενημέρωση υλικολογισμικού και να εγγράψετε video RAW 8K σε εξαιρετικά ομαλά 60p.⁶ Έχετε πλήρες AF/AE και AF ανίχνευσης ματιών στη διάθεσή σας κατά τη λήψη video. Τα αρχεία είναι υπέροχα καθαρά και η νέα μορφή N-RAW της Nikon διατηρεί τα μεγέθη αρχείων σε διαχειρίσιμο μέγεθος.⁷ ⁸

Κινηματογραφική ευελιξία 8K

Το N-RAW της Nikon σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλο το πλάτος του αισθητήρα Z 9 για εσωτερική εγγραφή video εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης 8K.⁷

Video 4K έως και 120p

H Z 9 καταγράφει επίσης συναρπαστικά πλάνα 4K UHD χρησιμοποιώντας το πλήρες πλάτος του αισθητήρα.⁹ Απολαμβάνετε απόλυτη καθαρότητα σε κάθε pixel και μεγέθη αρχείου πιο φιλικά για τους πελάτες. Επιλέξτε από ταχύτητες καρέ, συμπεριλαμβανομένων 120p για μεταξένια ομαλή αργή κίνηση.

Ήχος 24-bit

Με ήχο 24-bit διαθέσιμο σε γραμμική εγγραφή PCM, η Z 9 σάς επιτρέπει να εγγράφετε πλάνα με υπέροχα δυναμικό ήχο. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την τροφοδοσία στην υποδοχή μικροφώνου, μειώνοντας τον ανεπιθύμητο θόρυβο από στοιχεία που δεν χρησιμοποιούνται.

Ευέλικτη επιλογή κωδικοποιητή

Μπορείτε να εγγράψετε σε βάθος 8-bit/10-bit στη φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιώντας H.265 (HEVC) ή 10-bit Apple ProRes 422 HQ. Επεκτείνετε το εύρος σας σε εγγραφή 12-bit στη φωτογραφική μηχανή με μια ενημέρωση υλικολογισμικού που υποστηρίζει ProRes RAW HQ και τη νέα μορφή N-RAW της Nikon.⁷

Τέλεια έκθεση

Η ριγέ προβολή της φωτογραφικής μηχανής δεν εμφανίζει μόνο ριγέ μοτίβα. Έχετε πλέον και μια ένδειξη για τους μέσους τόνους, εξαιρετική για να ελέγχετε την έκθεση των τόνων του δέρματος.

Τέλεια εστίαση

Γνωρίζετε ότι έχετε πετύχει τη λήψη. Όταν η αναπαραγωγή διακόπτεται, η οθόνη video της Z 9 μπορεί να μεγεθυνθεί για να μπορείτε να επιβεβαιώσετε ευκολότερα την εστίαση.

Χαμηλή καθυστέρηση HDMI

Δείτε τη δράση και αποτυπώστε την. Η καθυστέρηση HDMI έχει μειωθεί για να ελαχιστοποιήσει σε μεγάλο βαθμό την καθυστέρηση ανάμεσα στη ζωντανή δράση και την οθόνη.

Καρέ φωτογραφίας 8K

Μπορείτε να εξαγάγετε σταθερά καρέ υψηλής ανάλυσης από πλάνα 8K και να τα αποθηκεύσετε ως μεμονωμένα αρχεία JPEG.¹⁰ Ιδανικό εάν πρέπει να παραδώσετε video και φωτογραφίες.

Φακοί. Σε νέα πλαίσια.

Κανένας καμβάς δεν σας περιορίζει. Καμία λεπτομέρεια δεν θεωρείται μικρή. Καμία ενέργεια πολύ γρήγορη. Η επαγγελματική γκάμα φακών NIKKOR Z–S-Line είναι έτοιμη για όλα όσα του ζητάτε και όχι μόνο. Εκπληκτική ανάλυση. Τεράστιο βάθος πεδίου. Περίτεχνο θαμπό φόντο (bokeh). Συνδυάστε τη Z 9 με έναν φακό S-Line NIKKOR Z και πετύχετε λήψεις που θεωρούσατε απίθανες.

Ακραίες τιμές διαφράγματος

Εξασκήστε τη δημιουργικότητά σας με την επεκτεινόμενη σειρά φακών σταθερής εστιακής απόστασης f/1,2 που ξεκινά με τον NIKKOR Z 50mm f/1.2 S. Υπερβείτε τους περιορισμούς με τον NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct, τον ταχύτερο φακό NIKKOR που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

Εξαιρετικά γρήγορη εστίαση

Αν συνδυάσετε την γκάμα των γρήγορων φακών μοντούρας Z με τους φακούς μοντούρας F που είναι συμβατή με τη Z 9, έχετε στη διάθεσή σας περισσότερους από 100 φακούς που υποστηρίζουν τις γρήγορες ταχύτητες λήψης με 20 fps της Z 9.

Συναρπαστική σταθεροποίηση

Όταν χρησιμοποιείται με φακούς NIKKOR Z με ενσωματωμένο VR, η Z 9 μπορεί να προσφέρει έως και 6 στοπ σταθεροποίησης εικόνας σε έως και πέντε κατευθύνσεις (εκτροπή, πρόνευση, διατοιχισμός, άξονας X και Y).¹¹ Πραγματοποιήστε λήψεις με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι με χαμηλότερες ταχύτητες κλείστρου χωρίς να θυσιάζετε την ευκρίνεια.

Στη διάθεσή σας και οι θρυλικοί φακοί μοντούρας F

Η δεύτερη γενιά του προσαρμογέα μοντούρας FTZ II διευκολύνει εξαιρετικά τη χρήση φακών μοντούρας F με τη Z 9. Έχετε άφθονο χώρο για τα δάχτυλά σας κατά τις κατακόρυφες λήψεις, ακόμη και όταν φοράτε γάντια.

Ασύγκριτος δημιουργικός φωτισμός

Εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί. Φωτογραφίσεις μόδας με ιδιαίτερα κόνσεπτ. Γρήγορα αστικά αθλήματα. Η Z 9 είναι συμβατή με τα φλας Speedlight και συστήματα Speedlight που ταιριάζουν σε κάθε τοποθεσία και αποστολή. Το ηλεκτρονικό κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής σάς επιτρέπει να εργαστείτε με το φλας σε απόλυτη ησυχία αν χρειάζεται. Οι νέοι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης αφαιρούν τον κίνδυνο να υπάρχει υπερέκθεση στα πρόσωπα καθώς ελέγχουν τον όγκο του φωτός που εκπέμπεται.

Σύστημα προηγμένου ασύρματου φωτισμού

Ελέγξτε εύκολα τις διατάξεις μίας ή πολλών μονάδων φλας. Το φημισμένο σύστημα φωτισμού της Nikon σάς επιτρέπει να τοποθετείτε έως τρεις ομάδες απομακρυσμένων φλας Speedlight για να φωτίζετε δημιουργικά τις λήψεις χωρίς ουσιαστικά καμία παρέμβαση από εμπόδια ή από το φωτισμό περιβάλλοντος.

Κορυφαίο μοντέλο φωτογραφικής μηχανής. Κορυφαίο φλας.

Πάντοτε έτοιμο, πάντα αξιόπιστο. Το SB-5000 είναι ο τέλειος συνεργάτης της Z 9. Αυτό το φλας iTTL με χειρισμό μέσω ραδιοσυχνότητας δεν απαιτεί άμεση οπτική επαφή μεταξύ των συσκευών και υποστηρίζει τη λήψη άνω των 100 ριπών με το φλας να λειτουργεί σε πλήρη ισχύ.

MPN:
VOA080AE
Μάρκα:
Nikon

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος Φωτογραφική μηχανή mirrorless

Μοντούρα φακού Μοντούρα Ζ της Nikon

Αισθητήρας εικόνας FX, CMOS, 35,9 mm x 23,9 mm

Συνολικά pixel 52,37 εκατομμύρια

Σύστημα απομάκρυνσης σκόνης Καθαρισμός αισθητήρα εικόνας, Δεδομένα αναφοράς για απομάκρυνση σκόνης φωτογραφίας (απαιτείται το λογισμικό NX Studio)

Ωφέλιμα pixel 45,7 εκατομμύρια

Μέγεθος εικόνας (pixel)

Επιλογή περιοχής εικόνας [FX (36 x 24)]: (L)8.256 x 5.504 (45,4 εκατομμύρια), (M)6.192 x 4.128 (25,6 εκατομμύρια), (S)4.128 x 2.752 (11,4 εκατομμύρια), επιλογή περιοχής εικόνας [DX (24 x 16)]: (L) 5.392 x 3.592 (19,4 εκατομμύρια), (M) 4.032 x 2.688 (10,8 εκατομμύρια), (S) 2.688 x 1.792 (4,8 εκατομμύρια), [1:1 επιλογή περιοχής εικόνας (24 x 24)]: (L) 5.504 x 5.504 (30,3 εκατομμύρια), (M) 4.128 x 4.128 (17,0 εκατομμύρια), (S) 2.752 x 2.752 (7,6 εκατομμύρια), επιλογή περιοχής εικόνας [16:9 (36 x 20)]: (L) 8.256 x 4.640 (38,3 εκατομμύρια), (M) 6.192 x 3.480 (21,5 εκατομμύρια), (S) 4.128 x 2.320 (9,6 εκατομμύρια)

Αποθήκευση - Μορφή αρχείων

NEF (RAW): 14 bit. Επιλέξτε από συμπίεση χωρίς απώλειες, υψηλή απόδοση (υψηλή) και επιλογές υψηλής απόδοσης, JPEG: Συμβατότητα με JPEG-Baseline με συμπίεση fine (περίπου 1:4), normal (περίπου 1:8), ή basic (περίπου 1:16): διατίθεται συμπίεση με προτεραιότητα μεγέθους και βέλτιστης ποιότητας, NEF (RAW)+JPEG: Μία φωτογραφία που έχει εγγραφεί σε φορμά NEF (RAW) και JPEG

Σύστημα Picture Control

Αυτόματο, Τυπικό, Ουδέτερο, Ζωντανό, Μονόχρωμο, Πορτραίτο, Τοπίο, Ισοβαρές, Creative Picture Control (Όνειρο, Πρωινό, Ποπ, Κυριακή, Θλίψη, Δραματικό, Σιγή, Ξεθωριασμένο, Μελαγχολία, Αγνό, Ντένιμ, Παιχνίδι, Σέπια, Μπλε, Κόκκινο, Ροζ, Γκρι ανθρακί, Γραφίτης, Διττό, Ανθρακί), το επιλεγμένο Picture Control μπορεί να τροποποιηθεί, αποθήκευση για προσαρμοσμένα Picture Control

Μέσα αποθήκευσης CFexpress XQD Διπλή υποδοχή κάρτας 2 κάρτες CFexpress (Type B) ή 2 κάρτες XQD, Η κάρτα στην Υποδοχή 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση υπερχείλισης δεδομένων ή για αποθήκευση εφεδρικών αντιγράφων ή για ξεχωριστή αποθήκευση φωτογραφιών NEF (RAW) και εικόνες JPEG ή για αποθήκευση αντιγράφων φωτογραφιών JPEG σε διαφορετικά μεγέθη και με άλλες ποιότητες εικόνας. Είναι δυνατή η αντιγραφή φωτογραφιών μεταξύ καρτών.

Σύστημα αρχείων DCF 2.0, Exif 2.32

Σκόπευτρο Hλεκτρονικό σκόπευτρο OLED 1,27 cm περίπου 3690k-dot (Quad VGA) με ισορροπία χρώματος και αυτόματο και χειροκίνητο έλεγχο φωτεινότητας 16 επιπέδων

Κάλυψη κάδρου Περίπου 100% οριζόντια και 100% κατακόρυφα

Μεγέθυνση Περίπου 0,8x (φακός 50 mm ρυθμισμένος στο άπειρο, -1,0 m-¹)

Απόσταση από το μάτι 23 mm (-1,0 m-¹, από την πλέον απομακρυσμένη πίσω επιφάνεια του φακού προσοφθαλμίου του σκοπεύτρου)

Ρυθμιστικό διόπτρας -4 - +3 m-¹

Οπτικός αισθητήρας Αυτόματη αλλαγή μεταξύ οθόνης και οθόνης σκόπευτρου

Συμβατοί φακοί Φακοί NIKKOR με μοντούρα Z, φακοί NIKKOR με μοντούρα F (απαιτείται προσαρμογέας μοντούρας, μπορεί να ισχύουν περιορισμοί)

Τύπος κλείστρου Ηλεκτρονικό κλείστρο με ήχο κλείστρου και προστασία αισθητήρα

Ταχύτητα κλείστρου 1/32000 έως 30 s (επιλέξτε από μεγέθη βήματος 1/3, 1/2 και 1 EV, με δυνατότητα επέκτασης σε 900 s στη λειτουργία M), bulb, χρόνος

Ταχύτητα συγχρονισμού φλας Το φλας συγχρονίζεται με το κλείστρο σε ταχύτητες 1/250 ή 1/200 s ή πιο αργές (ωστόσο λάβετε υπόψη σας ότι ο αριθμός οδηγός μειώνεται στις ταχύτητες από 1/200 έως 1/250 s), οι ταχύτητες συγχρονισμού έως 1/8000 s υποστηρίζονται με αυτόματο συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας FP

Λειτουργία λήψης S (Μεμονωμένο καρέ), CL (συνεχείς λήψεις χαμηλής ταχύτητας), CH (συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας), αποτύπωση καρέ σε υψηλή ταχύτητα, χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης

Ταχύτητα προώθησης καρέ12 Έως 120 fps, Συνεχείς λήψεις χαμηλής ταχύτητας: Περίπου 1 έως 10 fps, Συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας: Περίπου 10 έως 20 fps, αποτύπωση καρέ σε υψηλή ταχύτητα (C30): Περίπου 30 fps, αποτύπωση καρέ σε υψηλή ταχύτητα (C120): Περίπου 120 fps

Χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης 2, 5, 10, 20 δευτ., 1 έως 9 εκθέσεις σε διαστήματα 0,5, 1, 2 ή 3 δευτ.

Μέτρηση έκθεσης Σύστημα μέτρησης έκθεσης TTL χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα εικόνας της φωτογραφικής μηχανής

Μέθοδος μέτρησης Μέτρηση matrix ή κεντροβαρής: Βάρος 75% σε κύκλο διαμέτρου 12 mm ή 8 mm στο κέντρο του κάδρου. Εναλλακτικά, ο υπολογισμός βάρους μπορεί να βασίζεται στη μέση τιμή ολόκληρου του κάδρου. Σημειακή μέτρηση: Μέτρηση κύκλου με διάμετρο περίπου 4 mm στο κέντρο του επιλεγμένου σημείου εστίασης, Μέτρηση σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία

Εύρος μέτρησης13 -3 έως +17 EV

Λειτουργία P: αυτόματο πρόγραμμα με ευέλικτο πρόγραμμα, S: αυτόματη προτεραιότητα κλείστρου, A: αυτόματη προτεραιότητα διαφράγματος, M: χειροκίνητη

Αντιστάθμιση έκθεσης -5 έως +5 EV (επιλέξτε από μεγέθη βήματος 1/3 και 1/2 EV)

Κλείδωμα έκθεσης Κλείδωμα φωτεινότητας στην τιμή που ανιχνεύτηκε

Ευαισθησία ISO Η ευαισθησία ISO 64 έως 25600, σε βήματα 1/3 ή 1 EV, μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε περίπου 0,3, 0,7 ή 1 EV (ισοδύναμο με ISO 32) κάτω από το ISO 64 ή σε περίπου 0,3, 0,7, 1 ή 2 EV (ισοδύναμο με ISO 102400) άνω του ISO 25600. Διατίθεται αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO (Συνιστώμενος δείκτης έκθεσης).

Ενεργό D-Lighting Αυτόματο, Πολύ υψηλό 2, Πολύ υψηλό 1, Υψηλό, Κανονικό, Χαμηλό και Απενεργοποίηση

Πολλαπλή έκθεση Προσθήκη, μέσος όρος, πιο φωτεινό, πιο σκοτεινό

Άλλες επιλογές Επικάλυψη HDR, λειτουργία φωτογράφισης μείωσης τρεμουλιάσματος

Αυτόματη εστίαση Συνδυασμένη AF με ανίχνευση φάσης/αντίθεσης με βοηθητικό φωτισμό AF

Εύρος ανίχνευσης14 -6,5 έως +19 EV (-8,5 έως +19 EV με λειτουργία Starlight)

Λειτουργία φακού Λειτουργία AF ενός καρέ (AF-S), συνεχής λειτουργία AF (AF-C), διαρκής AF (AF-F, διαθέσιμη μόνο σε λειτουργία video), προκαταρκτική παρακολούθηση εστίασης, χειροκίνητη εστίαση (M): Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους

Σημεία εστίασης15 493

Λειτουργία επιλογής περιοχής AF Σημειακή (διαθέσιμη μόνο σε λειτουργία φωτογράφισης), μονού σημείου, δυναμικής περιοχής (S, M, και L, διαθέσιμη μόνο σε λειτουργία φωτογράφισης), ευρείας περιοχής (S και L) και AF αυτόματης περιοχής, παρακολούθηση 3D (διαθέσιμη μόνο σε λειτουργία φωτογράφισης), AF παρακολούθησης θέματος (διαθέσιμη μόνο σε λειτουργία video)

Κλείδωμα εστίασης Το κλείδωμα της εστίασης γίνεται πιέζοντας το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση (λειτουργία AF ενός καρέ/AF-S) ή πιέζοντας στο κέντρο του υπο-επιλογέα

Απόσβεση κραδασμών - Φωτογραφική μηχανή

Μετατόπιση αισθητήρα εικόνας 5 αξόνων

Απόσβεση κραδασμών - Φακός

Μετατόπιση φακού (διαθέσιμη με φακούς VR)

Έλεγχος φλας

TTL: έλεγχος φλας i-TTL, ο εξισορροπημένος συμπληρωματικός φωτισμός φλας i-TTL χρησιμοποιείται με μέτρηση matrix, κεντροβαρή μέτρηση και μέτρηση σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία, ο συμπληρωματικός φωτισμός φλας i-TTL με σημειακή μέτρηση

Λειτουργία φλας

Συγχρονισμός με την μπροστινή κουρτίνα, αργός συγχρονισμός, συγχρονισμός με την πίσω κουρτίνα, μείωση κοκκινίσματος των ματιών, μείωση κοκκινίσματος των ματιών με αργό συγχρονισμό, απενεργοποίηση

Αντιστάθμιση φλας

-3 έως +1 EV σε βήματα 1/3 ή 1/2 EV

Ένδειξη ετοιμότητας φλας

Ανάβει όταν η προαιρετική μονάδα φλας είναι πλήρως φορτισμένη, αναβοσβήνει ως προειδοποίηση υποέκθεσης μετά την ενεργοποίηση του φλας σε πλήρη ισχύ

Πέδιλο εξαρτημάτων

Hot-shoe ISO 518 με επαφές συγχρονισμού και δεδομένων και ασφάλεια

Σύστημα δημιουργικού φωτισμού Nikon

Έλεγχος φλας i-TTL, προηγμένος ασύρματος φωτισμός με χειρισμό μέσω ραδιοσυχνότητας, προηγμένος ασύρματος φωτισμός με χειρισμό μέσω οπτικής επικοινωνίας, φωτισμός πιλότου, κλείδωμα FV, επικοινωνία πληροφοριών χρώματος, αυτόματος συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας FP, ενιαίος έλεγχος φλας

Ακροδέκτης συγχρονισμού

Ακροδέκτης συγχρονισμού ISO 519 με σπείρωμα ασφάλισης

Ισορροπία λευκού

Αυτόματη (3 τύποι), αυτόματη ρύθμιση για φυσικό φως, άμεσο ηλιακό φως, συννεφιά, σκιά, πυρακτώσεως, φθορισμού (3 τύποι), φλας, επιλογή θερμοκρασίας χρώματος (2.500 Κ έως 10.000 Κ), προκαθορισμένη χειροκίνητη επιλογή (δυνατότητα αποθήκευσης έως 6 τιμών), όλες με βελτιστοποίηση

Τύποι bracketing

Έκθεση ή/και φλας, ισορροπία λευκού, ADL

Video - Μέτρηση

Σύστημα μέτρησης έκθεσης TTL με χρήση του κύριου αισθητήρα εικόνας, μέτρηση TTL με χρήση του αισθητήρα εικόνας της φωτογραφικής μηχανής

Video - Μέθοδος μέτρησης

Μέτρηση matrix, κεντροβαρής μέτρηση ή μέτρηση σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία

Video - Μέγεθος καρέ (pixel) και ταχύτητα καρέ16

7.680 x 4.320 (8K UHD): 30p (προοδευτική)/25p/24p, 3.840 x 2.160 (4K UHD): 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p, 1.920 x 1.080: 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p

Video - Μορφή αρχείων

MOV, MP4

Video - Συμπίεση video

Apple ProRes 422 HQ (10 bit), H.265/HEVC (8 bit/10 bit), H.264/AVC (8 bit)

Video - Μορφή εγγραφής ήχου

Γραμμικό PCM (για video που έχουν εγγραφεί σε μορφή MOV), AAC (για video που έχουν εγγραφεί σε μορφή MP4)

Video - Συσκευή εγγραφής ήχου

Ενσωματωμένο στερεοφωνικό ή εξωτερικό μικρόφωνο με επιλογή εξασθενητή, δυνατότητα ρύθμισης ευαισθησίας

Video - αντιστάθμιση έκθεσης

-3 έως +3 EV (επιλέξτε από μεγέθη βήματος 1/3 και 1/2 EV)

Video - Ευαισθησία ISO

Λειτουργία M: Χειροκίνητη επιλογή (ISO 64 έως 25600), (επιλέξτε από μεγέθη βήματος 1/3 και 1 EV), με επιπλέον διαθέσιμες επιλογές που αντιστοιχούν σε περίπου 0,3, 0,7, 1 ή 2 EV (ισοδύναμο με ISO 102400) πάνω από το ISO 25600, αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO (ISO 64 έως Hi 2.0) διαθέσιμο με το επιλεγμένο ανώτερο όριο, Λειτουργίες P, S, A: Αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO (ISO 64 έως Hi 2.0) με δυνατότητα επιλογής ανώτατου ορίου (Συνιστώμενος δείκτης έκθεσης)

Video - Ενεργό D-Lighting

Πολύ υψηλό, Υψηλό, Κανονικό, Χαμηλό και Απενεργοποίηση

Video - Άλλες επιλογές

Εγγραφή time-lapse video, ηλεκτρονική απόσβεση κραδασμών, κωδικοί χρόνου, λογαριθμική (Ν-Log) και έξοδος video HDR (HLG)

Οθόνη Διαγώνιος 8 cm, ανακλινόμενη οριζόντια και κατακόρυφα οθόνη TFT LCD με ευαισθησία αφής, με οπτική γωνία 170°, κάλυψη κάδρου περίπου 100%, έλεγχος ισορροπίας χρώματος και χειροκίνητος έλεγχος φωτεινότητας 11 επιπέδων, περίπου 2100k-dot

Απεικόνιση Απεικόνιση πλήρους κάδρου και εικονιδίων (έως 4, 9 ή 72 εικόνες) με zoom απεικόνισης, κροπάρισμα σε zoom απεικόνισης, αναπαραγωγή video, slide show φωτογραφιών ή/και video, εμφάνιση ιστογράμματος, τονισμένα σημεία, πληροφορίες φωτογραφίας, εμφάνιση δεδομένων τοποθεσίας, αυτόματη περιστροφή εικόνων, αξιολόγηση εικόνων, είσοδος και αναπαραγωγή φωνητικού υπομνήματος και ενσωμάτωση και εμφάνιση πληροφοριών IPTC

USB Σύνδεση USB, με επαφή Type C (SuperSpeed USB), συνιστάται η σύνδεση με ενσωματωμένη θύρα USB

Έξοδος HDMI Επαφή HDMI τύπου A

Είσοδος ήχου

Στερεοφωνική υποδοχή mini-pin jack (διάμετρος 3,5 mm, υποστηρίζεται πρόσθετη τροφοδοσία)

Έξοδος ήχου

Στερεοφωνική υποδοχή mini-pin jack (διάμετρος 3,5 mm)

Ακροδέκτης τηλεχειρισμού δέκα ακίδων

Ενσωματωμένη (μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ντεκλανσέρ MC-30A/MC-36A και άλλα προαιρετικά εξαρτήματα)

Ethernet Πρότυπα υποδοχής RJ-45: IEEE 802.3ab (1000BASE-T), IEEE 802.3u (100BASE-TX), IEEE 802.3 (10BASE-T) Ρυθμοί δεδομένων17: 1000/100/10 Mbps με αυτόματο εντοπισμό, Θύρα: 1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T (AUTO-MDIX)

Πρότυπα Wi-Fi (Ασύρματο LAN)

IEEE 802.11b/g/n/a/ac

Συχνότητα λειτουργίας Wi-Fi (Ασύρματο LAN)

2.412 έως 2.462 MHz (κανάλι 11) και 5.180 έως 5.320 MHz

Wi-Fi (Ασύρματο LAN) μέγιστη ισχύς εξόδου

Ζώνη 2,4 GHz: ζώνη 8,4 dBm 5 GHz: 9,0 dBm

Ασφάλεια Wi-Fi (Ασύρματο LAN)

Ανοιχτό σύστημα, WPA2-PSK, WPA3-SAE

Πρότυπα Bluetooth

Bluetooth Specification version 5.0, Bluetooth: 2.402 έως 2.480 MHz, Bluetooth Low Energy: 2.402 έως 2.480 MHz, Bluetooth: 2,9 dBm, Bluetooth Low Energy: 1,4 dBm, Εύρος (πεδίο οπτικής επαφής): περίπου 10 m18

Υποστηριζόμενα συστήματα GNS GPS (ΗΠΑ), GLONASS (Ρωσία), QZSS (Ιαπωνία)

Δεδομένα που αποκτήθηκαν Γεωγραφικό πλάτος, γεωγραφικό μήκος, υψόμετρο, UTC (Συντονισμένη παγκόσμια ώρα)

Συγχρονισμός ρολογιού Το ρολόι της φωτογραφικής μηχανής μπορεί να ρυθμιστεί σε χρόνο που αποκτάται μέσω GNSS

Παρακολούθηση αρχείων καταγραφής Συμβατότητα με NMEA

Διάστημα καταγραφής 15 δευτ., 30 δευτ., 1 λεπτό, 2 λεπτά, 5 λεπτά Μέγιστος χρόνος εγγραφής 6, 12 ή 24 ώρες

Διαγραφή αρχείου καταγραφής Υποστηρίζεται

Μπαταρία Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL18d, μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν μπαταρίες EN-EL18c, EN-EL18b, EN-EL18a, EN-EL18. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ενδεχομένως να ληφθούν μερικές φορές λιγότερες φωτογραφίες με μία φόρτιση σε σύγκριση με την EN-EL18d. Ο μετασχηματιστής φόρτισης μπαταρίας EH-7P μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη φόρτιση μπαταριών EN-EL18d, EN-EL18c και EN-EL18b.

Μετασχηματιστής ρεύματος Μετασχηματιστής φόρτισης μπαταρίας EH-7P, EH-6d, απαιτείται ακροδέκτης τροφοδοσίας EP-6a (διατίθεται ξεχωριστά)

Υποδοχή τριπόδου 0,635 cm (ISO 1222)

Διαστάσεις (Π x Y x Β) Περίπου 149 x 149,5 x 90,5 mm

Βάρος Περίπου 1.340 g, με την μπαταρία και κάρτα μνήμης αλλά χωρίς το κάλυμμα σώματος και το κάλυμμα πέδιλου εξαρτημάτων, περίπου 1.160 g (μόνο το σώμα της φωτογραφικής μηχανής)

Συνθήκες λειτουργίας - Θερμοκρασία -10 °C έως 40 °C

Συνθήκες λειτουργίας - Υγρασία 85% ή λιγότερο (χωρίς συμπύκνωση υδρατμών)

Παρεχόμενα εξαρτήματα κάλυμμα σώματος BF-N1, επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL18d (με κάλυμμα ακροδεκτών), φορτιστής μπαταρίας MH-33, μετασχηματιστής φόρτισης μπαταρίας EH-7P (διατίθεται με συνδεδεμένο προσαρμογέα βύσματος σε χώρες ή περιοχές όπου χρειάζεται, το σχήμα εξαρτάται από τη χώρα πώλησης), κλιπ καλωδίου HDMI/USB, λουρί AN-DC24, καλώδιο USB UC-E24, κάλυμμα πεδίλου εξαρτημάτων BS-1 (παρέχεται συνδεδεμένο στη φωτογραφική μηχανή)

¹ Μπορείτε να τραβήξετε σε C120 (120 fps, 11 MP, JPEG κανονικό/μικρό) μόνο σε φορμά FX. Μπορείτε να τραβήξετε σε C30 (30 fps, 45MP, JPEG κανονικό/μεγάλο) και σε 20 fps (RAW και JPEG) σε φορμά FX ή DX. Η πλήρης παρακολούθηση AF/AE είναι διαθέσιμη σε όλες τις ταχύτητες καρέ και μεγέθη αρχείου.

² 1000 εικόνες σε πλήρη ανάλυση στα 20 fps (RAW και JPEG) σε φορμά FX ή DX με μία ριπή μπορούν να επιτευχθούν όταν χρησιμοποιούνται κάρτες ProGrade Digital Cobalt CFexpress (έως και τον Οκτώβριο 2021).

³ Μεταξύ των φωτογραφικών μηχανών mirrorless πλήρους κάδρου έως και τον Οκτώβριο 2021. Με βάση έρευνες της Nikon.

⁴ Η εξ' αποστάσεως εργασία με μία Z 9 συνδεδεμένη σε smartphone απαιτεί τη χρήση της εφαρμογής λογισμικού NX MobileAir της Nikon. Η εξ' αποστάσεως εργασία με πολλές φωτογραφικές μηχανές συνδεδεμένες μέσω δικτύου 4G/5G απαιτεί τη χρήση της εφαρμογής λογισμικού NX Field.

⁵ H Z 9 μπορεί να εγγράψει video 8K/30p διάρκειας έως 125 λεπτών τη φορά.

⁶ Απαιτείται ενημέρωση υλικολογισμικού (διαθέσιμη την άνοιξη του 2022) για την ενεργοποίηση της εγγραφής video 8K/60p στη φωτογραφική μηχανή.

⁷ Η εγγραφή σε N-RAW θα είναι δυνατή μόνο κατόπιν ενημέρωσης υλικολογισμικού (διαθέσιμη την άνοιξη του 2022).

⁸ Η εγγραφή σε ProRes RAW HQ θα είναι δυνατή μόνο κατόπιν ενημέρωσης υλικολογισμικού (διαθέσιμη την άνοιξη του 2022).

⁹ Είναι δυνατή η λήψη video 4K UHD με υπερδειγματοληψία από 8K όταν γίνεται εγγραφή σε 30p/25p/24p. Απαιτείται μια ενημέρωση υλικολογισμικού (διαθέσιμη την άνοιξη του 2022) για την υπερδειγματοληψία από 8K κατά την εγγραφή πλάνων σε 50p/60p.

¹⁰ Τα καρέ φωτογραφιών σε 8K αποθηκεύονται ως αρχεία JPEG στις διαστάσεις [μέγεθος καρέ/ταχύτητα καρέ] που έχουν επιλεγεί στο μενού εγγραφής video κατά την εγγραφή του video.

¹¹ Με βάση τα πρότυπα CIPA.

¹² Μέγιστη ταχύτητα προώθησης καρέ όπως μετριέται από εσωτερικές δοκιμές.

¹³ Οι τιμές αφορούν ISO 100 και φακό f/2,0 lens σε 20 °C.

¹⁴ Μετρήθηκε σε λειτουργία φωτογραφίας σε ISO 100 και θερμοκρασία 20 °C με χρήση λειτουργίας AF ενός καρέ (AF-S) και φακό με μέγιστο διάφραγμα f/1,2.

¹⁵ Ο αριθμός των σημείων εστίασης που είναι διαθέσιμα στη λειτουργία φωτογράφισης με επιλογή AF μονού σημείου για τη λειτουργία επιλογής περιοχής AF και επιλογή FX για την περιοχή εικόνας.

¹⁶ Οι πραγματικές ταχύτητες καρέ για 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p και 24p είναι 119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25 και 23,976 fps αντίστοιχα.

¹⁷ Μέγιστοι λογικοί ρυθμοί μετάδοσης δεδομένων κατά το πρότυπο IEEE. Οι πραγματικοί ρυθμοί ενδέχεται να διαφέρουν.

¹⁸ Χωρίς παρεμβολές. Το εύρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ισχύ σήματος και την παρουσία ή μη εμποδίων.

Με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου αναφέρεται διαφορετικά, όλες οι μετρήσεις εκτελούνται σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ή τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ένωσης Φωτογραφικών Μηχανών και Προϊόντων Απεικόνισης (Camera and Imaging Products Association - CIPA).

Όλες οι τιμές ισχύουν για τη φωτογραφική μηχανή με πλήρως φορτισμένη μπαταρία.

Τα δείγματα εικόνων που εμφανίζονται στη φωτογραφική μηχανή και οι φωτογραφίες και οι εικόνες που περιλαμβάνονται στις παρούσες προδιαγραφές προορίζονται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς.

Η Nikon επιφυλάσσεται του δικαιώματος αλλαγής της εμφάνισης ή των προδιαγραφών υλικού και λογισμικού που περιγράφονται στο παρόν έγγραφο ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η Nikon δεν ευθύνεται για ζημιές που ενδέχεται να προκύψουν από τυχόν σφάλματα στις παρούσες προδιαγραφές.

Κωδικός υλικού

Z 9 - VOA080AE, VOA082AE

Στη ίδια ΤΙμή!

[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών)
Canon EOS R5 Kit (RF 24-105mm f/4L IS USM)
001520
3,990.00
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή
Ρυθμίσεις Cookies