Ελλάδα +306937234002 (Viber)

Sony FX30 APS-C Cinema Camera

1,999.00
001773
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
+

Άλμα στον κόσμο του κινηματογράφου
Η προηγμένη σειρά φωτογραφικών μηχανών Cinema Line της Sony θέτει τα πρότυπα για τη λήψη βίντεο, με όμορφες κινηματογραφικές εικόνες, υψηλή απόδοση και εξαιρετικά αποδοτική ροή εργασιών.

Υποστήριξη για τη δημιουργία βίντεο
Η FX30 καταγράφει εκπληκτικές εικόνες με υπερδειγματοληψία 6K και αληθινή κινηματογραφική εμφάνιση. Χάρη στο μικρό της μέγεθος τη μεταφέρετε οπουδήποτε, ενώ με τις εξελιγμένες λειτουργίες AF και σταθεροποίησης εστιάζετε στη σύνθεση και όχι στην πολυπλοκότητα του κόσμου και του εξοπλισμού.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Αλησμόνητες εικόνες από τον αισθητήρα Exmor R™ CMOS
Ο αισθητήρας Exmor APS-C CMOS με οπίσθιο φωτισμό της FX30 είναι έτοιμος να προσφέρει αλησμόνητες εικόνες με εντυπωσιακή ανάλυση και μικρό βάθος πεδίου. Η κορυφαία τεχνογνωσία της Sony παρέχεται σε έναν νέο αισθητήρα με φορμά Super 35 (20,1 megapixel9) μεγάλου εύρους. Αποτυπώστε την εικόνα σε ανάλυση 4K με εκφραστικό βάθος πεδίου, εντυπωσιακή αποεστίαση φόντου (bokeh) και κινηματογραφική ελευθερία.

S-Cinetone™ για κινηματογραφική εμφάνιση χωρίς διαβάθμιση
Η FX30 διαθέτει S-Cinetone, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία χρώματος που παράγει τους περίφημους δερματικούς τόνους και χρώματα των FX9 και FX6. Παράγει φυσικούς μεσαίους τόνους απαραίτητους για το υγιές δέρμα και απαλά χρώματα και εντυπωσιακά φωτεινά σημεία. Επειδή το S-Cinetone τα παράγει όλα αυτά απευθείας στο εσωτερικό της κάμερας, επιτυγχάνεται πολύ εύκολα μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εμφάνιση χωρίς να απαιτείται διαβάθμιση μετά την παραγωγή.

Φορμά εγγραφής για ποιότητα εικόνας και για μετά την παραγωγή
Η FX30 μπορεί να καταγράψει εσωτερικά βίντεο 4:2:2 10 bit όταν χρησιμοποιείται συμπίεση Long GOP ή All-Intra, επιτρέποντας πληρέστερη και πιο φυσική διαβάθμιση και παρέχοντας μεγαλύτερη ελευθερία στην επεξεργασία. Η εγγραφή σε μορφή XAVC HS σχεδόν διπλασιάζει την απόδοση της συμπίεσης1011, προσφέροντας βίντεο 10 bit υψηλής λεπτομέρειας με δειγματοληψία χρωμάτων 4:2:2 σε συγκρίσιμους ή ρυθμούς δεδομένων, αποδίδοντας ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας, καθώς και διαχειρίσιμα μεγέθη αρχείων.

Διπλό βασικό ISO για πιο καθαρές εικόνες σε χαμηλό φωτισμό
Η λειτουργία διπλού βασικού ISO προσφέρει δύο ρυθμίσεις βασικού ISO: μία σε ISO 800 και μία σε ISO 2500. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέγετε κατάλληλο επίπεδο θορύβου, για καθαρές εικόνες, αλλά και να μεγιστοποιείτε το δυναμικό εύρος της FX30 κατά τη λήψη σε φωτεινά περιβάλλοντα αλλά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, ένα μεγάλο πλάτος 14+ θέσεων12 ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο υπερέκθεσης φωτεινών τόνων ή υπερέκθεσης σκιών σε πληθώρα συνθηκών φωτισμού.

Εγγραφή Log για ομαλή κινηματογραφικής ποιότητας διαβάθμιση χρωμάτων
Για παραγωγές πλήρους κλίμακας, η καμπύλη γάμμα S-Log3 της FX30 έχει σχεδιαστεί για ομαλή διαβάθμιση, αλλά και για να διευκολύνει την επίτευξη κινηματογραφικής ποιότητας εικόνων κατά τη διαβάθμιση χρωμάτων μετά την παραγωγή. Τόσο το S-Log3 όσο και το S-Gamut3.Cine προσφέρουν απόδοση χρωμάτων υψηλής ποιότητας σε ευρύ πλάτος, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην προσαρμογή της εξόδου της κάμερας, για να διασφαλιστεί ότι η υψηλότερη ποιότητα εικόνας μπορεί να επιτευχθεί εύκολα κατά τη μεταγενέστερη επεξεργασία.

Νέοι τρόποι λειτουργίας λήψης Log για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας
Παρέχονται τρεις τρόποι λειτουργίας για καταγραφή με την καμπύλη γάμμα S-Log3. Ο Cine EI13, που χρησιμοποιείται στα μοντέλα υψηλής απόδοσης σειράς κινηματογράφου της Sony, προσφέρει ευρύ πλάτος και εικόνα με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Ο Eine EI Quick13 απλοποιεί την εγκατάσταση αλλάζοντας αυτόματα το βασικό ISO της κάμερας σύμφωνα με τον επιλεγμένο Δείκτη Έκθεσης (EI). Και ο Flexible ISO παρέχει τη μεγαλύτερη ευελιξία για ρυθμίσεις έκθεσης. Επιπρόσθετα, το s709 της Sony έχει προστεθεί στις διαθέσιμες προρυθμίσεις LUT.

Προβολή προεπισκόπησης υψηλής ακρίβειας της τελικής εικόνας με LUT από τον χρήστη
Κατά την εγγραφή με την καμπύλη γάμμα S-Log3, η εικόνα χαμηλής αντίθεσης στην οθόνη μπορεί να καθιστά δύσκολη την οπτικοποίηση της τελικής εικόνας. Για μια ακριβέστερη προεπισκόπηση, η FX30 καθιστά δυνατή την εφαρμογή προσαρμόσιμων LUT στην προεπισκόπηση στην οθόνη LCD και στην έξοδο HDMI, αλλά και την ενσωμάτωσή τους σε κλιπ για τη διευκόλυνση της επεξεργασίας μετά την παραγωγή14. Εκτός από τα προεπιλεγμένα LUT, παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής στην κάμερα έως και 16 LUT χρήστη μέσω κάρτας μνήμης15.

Αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας
Προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης για σταθερή εστίαση στο θέμα, ώστε να συγκεντρώνεστε στη σύνθεση. Η AF ευρείας περιοχής με έξυπνη παρακολούθηση χρησιμοποιεί εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο για σταθερή παρακολούθηση του θέματος σε όλο το καρέ. Το Real-time Eye AF προσφέρει ακριβή εστίαση σε πρόσωπο και μάτια (για πρόσωπα, πουλιά και ζώα16), ενώ η λειτουργία Real-time Tracking προφέρει αξιόπιστη παρακολούθηση μέσω της μοναδικής τεχνολογίας αναγνώρισης θέματος τεχνητής νοημοσύνης της Sony.

Προηγμένες λειτουργίες εστίασης για κάθε κατάσταση
Η FX30 κάνει τη γρήγορη, ακριβή εστίαση όσο πιο εύκολη γίνεται. Η λειτουργία AF Assist17 προσφέρει ομαλή εναλλαγή ανάμεσα στην αυτόματη και τη μη αυτόματη εστίαση, διασφαλίζει γρήγορη εστίαση με ευκολία και μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο όταν χρησιμοποιείτε κυρίως μη αυτόματη εστίαση. Η λειτουργία χάρτη εστίασης18 διευκολύνει την οπτικοποίηση του βάθους πεδίου κατά τη λήψη, ενώ η λειτουργία αντιστάθμισης αναπνοής19 προσφέρει σταθερή γωνία θέασης κατά τη γρήγορη εστίαση, ελαχιστοποιώντας τη μετατόπιση του πεδίου προβολής που μπορεί να παρουσιαστεί με μερικούς φακούς.

Ευέλικτη κίνηση με εγγραφή έως 4K / 120p
Η FX30 προσφέρει εγγραφή 4K, σε έως 120 καρέ το δευτερόλεπτο20. Η εξαιρετικά ομαλή απεικόνιση αργής κίνησης 5x (μέγ.)21 με αυτόματη εστίαση προσφέρει νέες καλλιτεχνικές δυνατότητες, ανοίγοντας νέους ορίζοντες δημιουργίας.

Η σταθεροποίηση εικόνας Active Mode υποστηρίζει τη χειροκίνητη λήψη βίντεο22
Το Active Mode22 είναι μια λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες στο σώμα που παρέχει αυξημένη σταθεροποίηση για λήψη βίντεο. Ένας αισθητήρας γυροσκοπίου υψηλής ακρίβειας μετρά με ακρίβεια την αστάθεια της κάμερας και την αντισταθμίζει οπτικά. Έτσι, το βίντεο μένει σταθερό ακόμα και σε χειροκίνητη λήψη χωρίς gimbal, όταν περπατάτε, και σε ανάλυση 4K.

Μεταδεδομένα για πιο εύκολη επεξεργασία με Catalyst
Τα λογισμικά Catalyst Browse και Prepare της Sony είναι ιδανικοί συνεργάτες παραγωγής για την FX30. Η κάμερα καταγράφει πέντε είδη μεταδεδομένων: LUT, σταθεροποίηση εικόνας, έλεγχος αλλαγής εστίασης, περιστροφή κάμερας και δείκτες λήψης. Αυτά μπορεί να είναι χρήσιμα κατά την προεσκόπηση και την προετοιμασία επεξεργασίας στο δωρεάν λογισμικό Catalyst Browse ή στο αγορασμένο λογισμικό Catalyst Prepare της Sony 23.

Εγγραφή proxy για αποδοτική ροή εργασιών επεξεργασίας
Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής αρχείων proxy HD χαμηλού ρυθμού μετάδοσης bit ταυτόχρονα σχεδόν σε όλα τα φορμά εγγραφής. Τα μικρότερα αρχεία βίντεο proxy μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προεπισκόπηση επεξεργασίας πριν από την τελική online επεξεργασία σε 4K, μειώνοντας τον φόρτο στον υπολογιστή και προσφέροντας ταχύτερη ροή εργασιών24.

Λειτουργία λήψης στατικής εικόνας
Επειδή η FX30 μπορεί να αποτυπώσει στατικές εικόνες αλλά και βίντεο, μπορεί να είναι χρήσιμη στο στάδιο της αναζήτησης τοποθεσιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να αποτυπώσετε στατικές που θα χρησιμοποιήσετε σε storyboard ή σε παρουσιάσεις πριν από την παραγωγή.

Η ύπαρξη περισσότερων οπών με σπείρωμα εξαλείφει την ανάγκη για κλωβό
Σχεδιασμένο για φορητότητα και αποδοτικότητα, το σώμα της FX30 διαθέτει πέντε οπές με σπείρωμα (1/4-20 UNC) για αξεσουάρ, εξαλείφοντας την ανάγκη για κλωβό. Ενώ προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη σύνδεση αξεσουάρ, το γεγονός ότι δεν απαιτείται κλωβός συμβάλλει στο μειωμένο μέγεθος του συστήματος για ευκολότερη χειροκίνητη λήψη. Η μονάδα λαβής XLR25 προσφέρει τρεις πρόσθετες οπές με σπείρωμα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε αξεσουάρ και πρόσθετα με σταθερότητα και ασφάλεια.

Νέο βασικό μενού για γρήγορη πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενα στοιχεία
Το νέο βασικό μενού της κάμερας που έχει τη μορφή λίστας προσφέρει πρόσβαση στον ρυθμό καρέ26, τη ταχύτητα κλείστρου, και σε άλλες απαραίτητες παραμέτρους της λήψης. Η προβολή του βασικού μενού μπορεί να αντιστοιχιστεί σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε και να επεξεργάζεστε γρήγορα τις παραμέτρους ανάλογα με τις ανάγκες σας πριν από τη λήψη.

Οθόνη κατάστασης αναμονής βίντεο
Η διάταξη της αλληλεπικάλυψης πληροφοριών και εικονιδίων που εμφανίζονται στην κατάσταση αναμονής έχει βελτιστοποιηθεί για την εγγραφή βίντεο, έτσι ώστε να μπορείτε να συγκεντρώνεστε απόλυτα στη σύνθεση και το καδράρισμα. Μόνο τα πιο απαραίτητα στοιχεία εμφανίζονται στις ζώνες μαύρου χρώματος πάνω και κάτω από την περιοχή της εικόνας.

Λυχνίες εγγραφής
Στο μπροστινό επάνω και στο πίσω μέρος της κάμερας υπάρχουν λυχνίες εγγραφής. Το κουμπί REC στο επάνω μέρος της κάμερας φωτίζεται επίσης και συνδέεται με την πίσω λυχνία εγγραφής. Για να είναι σαφές το πότε η κάμερα βρίσκεται στη λειτουργία εγγραφής, στην οθόνη εμφανίζεται ένα κόκκινο πλαίσιο, έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί να επιβεβαιώσει με ευκολία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η εγγραφή.

Ευέλικτη οθόνη αφής LCD υψηλής ανάλυσης
Η FX30 διαθέτει μια πίσω οθόνη πολλών γωνιών πλάγιου ανοίγματος που επιτρέπει την τοποθέτηση σε διάφορες θέσεις και προσφέρει ελευθερία καδραρίσματος για λήψεις από gimbal, χειροκίνητες λήψεις, πολύ χαμηλές λήψεις από το επίπεδο του εδάφους ή ό,τι άλλο απαιτεί η λήψη. Η μεγάλη οθόνη αφής LCD 2,36 εκατ. κουκκίδων τύπου 3.027 προσφέρει καθαρή προβολή σε εξωτερικό περιβάλλον υψηλής φωτεινότητας. Το μενού λειτουργίας (Fn) μπορεί να εμφανιστεί σαρώνοντας την οθόνη προς τα πάνω, για γρήγορη πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες που έχουν οριστεί από τον χρήστη.

Δείκτες κατακόρυφης αναλογίας εικόνας
Με τη διάδοση των smartphone και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι δημιουργοί παράγουν εικόνες με πολλές διαφορετικές αναλογίες εικόνας και προσανατολισμούς, ενώ ο κατακόρυφος προσανατολισμός γίνεται ολοένα και πιο συνηθισμένη πρακτική. Η FX30 προσφέρει περισσότερους δείκτες αναλογίας εικόνας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του καδραρίσματος κατά τη λήψη σε τυπικό οριζόντιο προσανατολισμό. Περιλαμβάνονται δείκτες αναλογίας εικόνας που είναι χρήσιμοι κατά τη λήψη διαφημιστικού υλικού για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατά τη λήψη βίντεο με κατακόρυφο προσανατολισμό.

Βύσματα XLR για εξωτερική είσοδο ήχου υψηλής ποιότητας
Η μονάδα λαβής XLR25 παρέχει δύο εισόδους ήχου XLR για τη διευκόλυνση εγγραφής ήχου υψηλής ποιότητας. Με προαιρετικό μικρόφωνο XLR, τα δεδομένα ψηφιακού ήχου μπορούν να μεταφέρονται απευθείας στην κάμερα για εξαιρετική ποιότητα ήχου χωρίς θόρυβο ή υποβάθμιση σήματος. Υπάρχει επίσης μια στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm για εγγραφή 4 καναλιών, για συμβατότητα με μορφές ήχου 2 και 4 καναλιών.

Ευρεία συνδεσιμότητα για πληθώρα αναγκών λήψης
Ένα βύσμα HDMI Τύπου A μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά 4K, RAW 16 bit28, ή άλλων μορφών βίντεο σε εξωτερική συσκευή εγγραφής ή συσκευή οθόνης, με τη δυνατότητα συμπερίληψης των επικαλύψεων κατάστασης στην έξοδο HDMI. Άλλα βύσματα περιλαμβάνουν τα USB Type-C®, Multi/Micro USB, μικρόφωνο, ακουστικά και υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (MI) με ενσωματωμένη ψηφιακή διασύνδεση ήχου. Η FX30 υποστηρίζει επίσης πρότυπα UVC (USB Video Class) και UAC (USB Audio Class) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα streaming ή κάμερα Web υψηλής απόδοσης.

Έξοδος RAW 16 bit μέσω HDMI
Για απαιτητικές ροές εργασιών μετά την παραγωγή, υπάρχει δυνατότητα για έξοδο RAW 16 bit28 μέσω σύνδεσης HDMI σε συμβατές εξωτερικές συσκευές εγγραφής29. Τα αρχεία XAVC HS 4K, XAVC S 4K ή XAVC S-I 4K, και τα αρχεία proxy αποτυπώνονται ταυτόχρονα στην κάμερα. Η έξοδος βίντεο RAW έχει ανάλυση 4672 x 2628 [16:9], υπερβαίνοντας την DCI-4K30.

Συγχρονισμός χρονοκώδικα
Η FX30 μπορεί να συγχρονιστεί (TC-IN) σε μια δεύτερη κάμερα με υποδοχή εξόδου χρονοκώδικα μέσω της σύνδεσης της υποδοχής Multi/Micro USB της FX30 στην πηγή χρονοκώδικα με προαιρετικό προσαρμογέα VMC-BNCM1 31 και τυπικό καλώδιο BNC.

Κάμερα με κάρτες SD και κάρτες CFexpress
Δύο υποδοχές μέσων συμβατές με CFexpress Type A
Οι δύο υποδοχές πολυμέσων της μηχανής είναι συμβατές με κάρτες CFexpress Type A, καθώς και με κάρτες SDXC/SDHC που υποστηρίζουν ταχύτητες επιπέδου UHS-I και UHS-II. Οι κάρτες CFexpress Type A αποτελούν το νέο πρότυπο στα μέσα αποθήκευσης μικρού μεγέθους, με γρήγορες ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης, για εγγραφή βίντεο 4K σε υψηλούς ρυθμούς bit. Οι δύο υποδοχές προσφέρουν εγγραφή ταυτόχρονη και relay.

Εγγραφή 4K 60p32 χωρίς διακοπές
Για εγγραφή 4K 60p χωρίς διακοπές, η FX30 διαθέτει πρωτοποριακή δομή διάχυσης θερμότητας, η οποία περιλαμβάνει τη μοναδική ψύκτρα από κράμα γραφίτη της Sony σε σχήμα Σ. Ένας πλήρης εσωτερικός ανασχεδιασμός βελτιστοποιεί τη ροή αέρα στην κάμερα και την τοποθέτηση της ψύκτρας. Όταν χρειάζεται, ένας αθόρυβος33 ανεμιστήρας αναλαμβάνει τον εξαερισμό, για συνεχή εγγραφή σε πλήρη ανάλυση. Επιπλέον, η είσοδος και η έξοδος αέρα είναι δομικά απομονωμένες, για να διατηρείται η αντοχή στη σκόνη και την υγρασία.

Σχεδιασμένο να αντέχει στη σκόνη και την υγρασία34
Έχουμε ενισχύσει την αντοχή στη σκόνη και την υγρασία σε κάθε σημείο της FX30. Ολόκληρο το σώμα και το κάλυμμα των μπαταριών είναι στεγανοποιημένα, ενώ η υποδοχή μέσων διαθέτει διπλό κάλυμμα και μοχλό ασφάλισης για την αποφυγή της εισχώρησης νερού. Η ροή αέρα ψύξης, από την είσοδο έως την έξοδο του νερού, είναι εντελώς απομονωμένη από το εσωτερικό. Εξετάστηκαν οι πιθανές είσοδοι σκόνης και υγρασίας, για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη λειτουργία σε δύσκολα περιβάλλοντα.

Στιβαρό σώμα από κράμα μαγνησίου
Το σώμα της κάμερας και τα καλύμματα είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ κράμα μαγνησίου για ανθεκτικότητα και απόδοση ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Κάμερα με Imaging Edge mobile
Imaging Edge Mobile™
Το Imaging Edge Mobile προσφέρει υποστήριξη για τηλεχειρισμό από smartphone και tablet. Επιπλέον, διαθέτει ασύρματο έλεγχο παρακολούθησης αφής και εστίασης αφής, για βολικό χειρισμό της αυτόματης εστίασης και μεταφορά αρχείων στατικών εικόνων και αρχείων βίντεο.

Περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη σχεδίαση, χωρίς συμβιβασμό ως προς την απόδοση
Η Sony Group συνεχίζει να επιταχύνει το περιβαλλοντικό πλάνο "Road to Zero", στοχεύοντας την επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος έως το 2040. Έχουν ληφθεί μέτρα για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος αυτού του προϊόντος σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του. Σε αυτά περιλαμβάνεται η χρήση ανακυκλωμένων υλικών στην παραγωγή, η διαχείριση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου στην εφοδιαστική αλυσίδα, η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην παραγωγή και η χρήση ανακυκλώσιμων υλικών συσκευασίας χωρίς πλαστικό.

MPN:
ILME-FX30B
Μάρκα:
Sony
Πακέτο:
Σώμα
Μοντούρα Φακού:
E-Mount
Ανάλυση αισθητήρα:
26.1MP
Ανάλυση Βίντεο:
4K UHD (3840x2160px)
Βάθος Bit Βίντεο:
  • 10-Bit (Εσωτερικά)
  • 16-Bit RAW (Εξωτερικά)
Βάθος Bit Φωτογραφίας:
14
Εσωτερικός μηχανισμός σταθεροποίησης αισθητήρα (IBIS):
Ναι (5-Αξόνων)
Καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) Βίντεο:
4K 120fps
Μέγιστη διάρκεια βίντεο:
Απεριόριστο
Οθόνη:
Ανακλινόμενη Οθόνη Σέλφι
Οθόνη Αφής:
Ναι
Σκόπευτρο:
Όχι
Συνδεσιμότητα:
  • Bluetooth
  • NFC
  • Wi-Fi
Τύπος:
Mirrorless (CSC)
Υποδειγματοληψία χρωμάτων βίντεο:
  • 4:2:2 (Εσωτερικά)
Υποδοχή κάρτας:
2 υποδοχές
Μέγεθος Αισθητήρα:
APS-C (1.5x, DX, Super35)

Γενικά


Μέγεθος και βάρος

Ισχύς


Χειρισμός


Φορμά εγγραφής (βίντεο)

Φορμά εγγραφής (ήχος)

Ρυθμός καρέ εγγραφής

Χρόνος εγγραφής/αναπαραγωγής

Έξοδος RAW

Άλλες λειτουργίες βίντεο

Ενότητα κάμερας


Αργή και γρήγορη κίνηση

Ισορροπία λευκού

Gamma

Πλάτος

Σύστημα εστίασης


Έλεγχος έκθεσης


Εγγραφή (στατική εικόνα)


Αναπαραγωγή

Διασύνδεση


Μέσα

Παρακολούθηση

Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Σύστημα αρχείων

Ζουμ

Λειτουργία στατικής εικόνας


Σταθεροποίηση εικόνας

Προσαρμοσμένη λειτουργία

Αντιστάθμιση φακού

Wi-Fi/NFC

Μεταφορά μέσω FTP

Παρεχόμενα αξεσουάρ

ΤΥΠΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΑΚΟΥ

ΒΑΡΟΣ (ΚΥΡΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΝΟ) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΒΑΡΟΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Π X Υ X Β) (ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΞΟΧΕΣ) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

XAVC HS

XAVC S

XAVC S-I

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (ΗΧΟΣ)

XAVC HS

XAVC S

XAVC S-I

XAVC HS

XAVC S

XAVC S-I

PROXY ΗΧΟΥ

PROXY VIDEO

ΕΞΟΔΟΣ RAW

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ

PIXEL

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ

XAVC HS

XAVC S

XAVC S-I

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΛΕΥΚΟΥ

ΚΑΜΠΥΛΗ GAMMA

ΠΛΑΤΟΣ

ΤΥΠΟΣ

ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΥΡΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ TC / ΕΞΟΔΟΣ TC

ΕΙΣΟΔΟΣ ΗΧΟΥ

USB

ΕΞΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

ΕΞΟΔΟΣ ΗΧΕΙΟΥ

ΕΞΟΔΟΣ HDMI

ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ

BLUETOOTH®

ΤΥΠΟΣ ΜΕΣΩΝ

LCD

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΧΕΙΩΝ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΖΟΥΜ

ΚΛΕΙΣΤΡΟ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΛΗΨΗΣ

ΜΕΙΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ

ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ

ΤΥΠΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΕΦΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΦΑΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΦΟΡΜΑ

ΜΠΑΝΤΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΣΩ FTP

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Μόνο σώμα
ILME-FX30B
Μόνο σώμα 
ILME-FX30B
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμο φακό
E-mount
646 g (μαζί με τη μπαταρία και την κάρτα μνήμης), 562 g (μόνο το σώμα)
-
129,7 mm x 77,8 mm x 84,5 mm (5 1/8 x 3 1/8 x 3 3/8 ίντσες) (σώμα χωρίς προεξοχές)
[Βίντεο] Περίπου 5,6 W (με προσαρτημένο φακό E PZ 18-105 mm F4 OSS), [Στατική εικόνα] Περίπου 3,5 W (με προσαρτημένο φακό E PZ 18-105 mm F4 OSS)
Περίπου 115 λεπτά (πραγματική εγγραφή, πρότυπο CIPA) 2, Περίπου 175 λεπτά (συνεχής εγγραφή, πρότυπο CIPA), Περίπου 570 λήψεις (στατικές εικόνες, πρότυπο CIPA)
0 °C έως 40 °C, 32 °F έως 104 °F
-20°C έως +55°C, -4°F έως +131°F
[XAVC HS 4K] XAVC HS 4K 59,94p/50p 200 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 59,94p/50p 150 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 59,94p/50p/23,98p 100 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 59,94p/50p 75 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 59,94p/50p 45 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 23,98p 100 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 23,98p 50 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 23,98p 50 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 23,98p 30 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 119,88p/100p 280 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 119,88p/100p 200 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265
[XAVC S 4K] XAVC S 4K 59,94p/50p 200 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 59,94p/50p 150 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 29,97p/25p 140 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 23,98p 100 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 29,97p/25p/23,98p 100 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 29,97p/25p/23,98p 60 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 119,88p/100p 280 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 119,88p/100p 200 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, [XAVC S HD] XAVC S HD 59,94p/50p/29,97p/25p/23,98p 50 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S HD 59,94p/50p/29,97p/25p/23,98p 50 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S HD 59,94p/50p 25 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC HD 29,97p/25p 16 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S HD 119,88p/100p 100 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S HD 119,88p/100p 60 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264,
[XAVC S-I 4K] XAVC S-I 4K 59,94p 600 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I 4K 50p 500 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I 4K 29,97p 300 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I 4K 25p 250 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I 4K 23,98p 240 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, [XAVC S-I HD] XAVC S-I HD 59,94p 222 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I HD 50p 185 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I HD 29,97p 111 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I HD 25p 93 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I HD 23,98p 89 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264,
LPCM 2 καν. (48 kHz 16 bit), LPCM 2 καν. (48 kHz 24 bit), LPCM 4 καν. (48 kHz 24 bit)3, MPEG-4 AAC-LC 2 καν.3
[XAVC HS 4K] 3840x2160/119,88p, 100p, 59,94p, 50p, 23,98p
[XAVC S 4K] 3840x2160/119,88p, 100p, 59,94p, 50p, 29,97p, 25p, 23,98p, [XAVC S-I HD] 1920x1080/59,94p, 50p, 29,97p, 25p, 23,98p
[XAVC S-I 4K] 3840x2160/59,94p, 50p, 29,97p, 25p, 23,98p, [XAVC S-I HD] 1920x1080/59,94p, 50p, 29,97p, 25p, 23,98p,
[XAVC HS 4K] 59,94p/50p 200M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 80 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (75 GB) Περίπου 40 λεπτά, 59,94p/50p 150M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 100 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 50 λεπτά, 59,94p/50p 100M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 150 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 75 λεπτά, 59,94p/50p 75M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 190 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 95 λεπτά, 59,94p/50p 45M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 290 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 140 λεπτά
[XAVC S 4K] 59,94p/50p 200M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 80 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 40 λεπτά, 59,94p/50p 150M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 100 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 50 λεπτά, [XAVC S HD] 59,94p/50p 50M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 270 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 130 λεπτά, 59,94p/50p 25M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 430 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 210 λεπτά
[XAVC S-I 4K] XAVC S-I 4K 59,94p/50p Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 25 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 10 λεπτά, [XAVC S-I HD] 59,94p/50p Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 75 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 35 λεπτά
XAVC Proxy: AAC-LC, 128 kbps, 2 κανάλια
1280 x 720 (περίπου 6 Mbps), 1920 x 1080 (περίπου 9 Mbps), 1920 x 1080 (περίπου 16 Mbps)
HDMI: 4672 x 2628 (59,94p/50p/29,97p/25p/23,98p), 16 bit
Ένδειξη επιπέδου ήχου, Επίπεδο εγγραφής ήχου, TC/UB, Creative Look, Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα, Επιλογέας PAL/NTSC
Αισθητήρας Exmor R CMOS τύπου APS-C (23,3 x 15,5 mm)
Περίπου 20,1 megapixel (ενεργά) για βίντεο, περίπου 26,0 megapixel (ενεργά) για στατικές εικόνες, περίπου 27,0 megapixel (σύνολο)
[Βίντεο] ισοδύναμη με ISO 100-32000, AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)4, [Στατική εικόνα] ISO 100-32000 (Με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 50-102400), AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)4
[Βίντεο] 1/8000 έως 1/4 (βήματα 1/3), έως 1/50 στη λειτουργία AUTO (έως 1/25 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου), [Στατική εικόνα] 1/8000 έως 30 δευτ.
XAVC HS 4K: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps5, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps5
XAVC S 4K: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps5, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps5, XAVC S HD: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, 240 fps6, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps, 200 fps6
XAVC S-I 4K: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps5, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps[NF_39], XAVC S-I HD: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, 240 fps6, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps, 200 fps6
Αυτόματο / Φως ημέρας / Σκιά / Συννεφιά / Λάμπα πυρακτώσεως / Λάμπα φθορισμού / Υποβρύχια / Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900 K) & φίλτρο χρώματος / Προσαρμοσμένη
Απενεργοποίηση / PP1-PP6 / PP10-PP11, Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Βίντεο, Στατική εικόνα, S-Cinetone, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά
14+ στοπ (S-Log3)
Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης / Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)
[Βίντεο] 495 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), [Στατική εικόνα] 759 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης)
EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)
[Βίντεο] AF-C, (Συνεχής αυτόματη εστίαση), MF, [Στατική εικόνα] AF-A (Αυτόματη AF), AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση), DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Μη αυτόματη εστίαση
[Βίντεο] Ευρεία / Ζωνοβαρής / Κεντροβαρής / Ευέλικτο σημείο / Σημείο / Επέκταση σημείου [Στατική εικόνα] Ευρεία / Ζωνοβαρής / Κεντροβαρής / Σημείο / Επέκταση σημείου / Παρακολούθηση
Αυτόματη εστίαση στα μάτια ([Βίντεο] Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Ζώο (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Πουλί), ([Στατικές εικόνες] Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Ζώο (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Πουλί), Ανίχνευση προσώπου (Προτεραιότητα προσώπου στην αυτόματη εστίαση, Προτεραιότητα προσώπου σε λειτουργία πολλαπλής μέτρησης, Προτεραιότητα αποθηκευμένου προσώπου), [Βίντεο] Ευαισθησία AF κατά την αλλαγή θέματος, [Βίντεο] Ταχύτητα μετάβασης AF [Στατική εικόνα] Μεγέθυνση εστίασης (APS-C: 6,1x/ 12,1x)
EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)
[Βίντεο] [Βίντεο] Προγράμματα AE (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα κλείστρου (S) / Μη αυτόματη έκθεση (M) / Λειτουργία ευέλικτης έκθεσης, [Στατικές εικόνες] Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση (Auto) / Αυτόματο πρόγραμμα (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα κλείστρου (S) / Μη αυτόματη έκθεση (M)
JPEG (DCF Έκδ. 2.0, Exif έκδ. 2.32, MPF Baseline), HEIF (συμμόρφωση με MPEG-A MIAF), RAW (συμμόρφωση με το φορμά Sony ARW 4.0)
Μέγεθος εικόνας [3:2] L: 6192 x 4128 (26M)、 M: 4384 x 2920 (13M)、 S: 3104 x 2064 (6,4M) [4:3] L: 6192 x 4128 (26M)、 M: 4384 x 2920 (13M)、 S: 3104 x 2064 (6,4M) [16:9] L: 6192 x 4128 (26M)、 M: 4384 x 2920 (13M)、 S: 3104 x 2064 (6,4M) [1:1] L: 4128 x 4128 (17M)、 M: 2912 x 2912 (8,5M)、 S: 2064 x 2064 (4,3M)
Προβολή ευρετηρίου, Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία / Στατική εικόνα / Βίντεο), Αποτύπωση φωτογραφίας, Παρακολούθηση ήχου 4 καν., Αυτόματη εξέταση (στατική εικόνα), Προσανατολισμός εικόνας (στατική εικόνα), Προστασία (στατική εικόνα), Αξιολόγηση (στατική εικόνα), Εμφάνιση ως ομάδα (στατική εικόνα)
Multi/Micro USB, TC IN
Στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm, λαβή XLR: [ΕΙΣΟΔΟΣ1][ΕΙΣΟΔΟΣ2] XLR/TRS τύπου 3 ακίδων (θηλυκό) (x2), επιλογές για γραμμή/μικρόφωνο/μικρόφωνο +48 V, Μικρόφωνο -40 έως -60 dBu / [ΕΙΣΟΔΟΣ3] Στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm)
USB Type-C® [x1, συμβατότητα με SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2)], Multi/Micro USB (x1)
Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)
Ενσωματωμένο, μονοφωνικό
Υποδοχή HDMI (Τύπου A), YCbCr 4:2:2 10 bit / RGB 8 bit
Με διασύνδεση ψηφιακού ήχου
Τυπική έκδ. Bluetooth® 5.0 [Εύρος ζώνης 2,4 GHz])
CFexpress Type A / Κάρτα SD (x2), Ταυτόχρονη εγγραφή, Ταξινόμηση, Αυτόματη εναλλαγή μέσων, Αντιγραφή
Τύπος 7,5 cm (τύπος 3.0), περίπου 2,36 εκατ. κουκκίδες, Γωνία ανοίγματος: περίπου 176 μοίρες, Γωνία περιστροφής: περίπου 270 μοίρες
Ενσωματωμένο στερεοφωνικό
FAT12, 16, 32, exFAT
Περιστροφή δακτυλίου ζουμ, Ζουμ ευκρινούς εικόνας ([Βίντεο] Περίπου 1,5x (4K), Περίπου 2x (HD) [Στατική εικόνα] L: περίπου 2x, M: Περίπου 2,8x, S: Περίπου 4x ), Ψηφιακό ζουμ ([Βίντεο] Περίπου 4x [Στατική εικόνα] L: περίπου 4x, M: Περίπου 5,7x, S: Περίπου 8x), Έξυπνο ζουμ ([Στατική εικόνα] M: Περίπου 1,4x, S: Περίπου 2x)
Ηλεκτρονικό κλείστρο
Μεμονωμένη λήψη, Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Οριοθέτηση: Μεμονωμένη, Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO
Υψηλή μείωση θορύβου ISO: Κανονικό / Χαμηλό / Ανενεργό
Εμπρόσθια κουρτίνα κλείστρου, Αθόρυβη λήψη, Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα 7
Μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας με αντιστάθμιση σε 5 άξονες (Η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)
[Βίντεο] Ενεργό / Τυπικό / Ανενεργό, [Στατική εικόνα] Ενεργό / Ανενεργό
5,5 στοπ (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο τον φακό Planar T* FE 50 mm F1.4 ZA.)
Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων, My Menu, Ρυθμίσεις My Dial, Καταχώριση προσαρμοσμένης ρύθμισης λήψης
Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση
IEEE 802.11a/b/g/n/ac
Ζώνη 2,4 GHz 8
WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
Ενσύρματο LAN (USB-LAN), tethering μέσω USB, Wi-Fi
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100
Κάλυμμα σώματος
Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ
Καλώδιο USB-A σε USB-C (USB 3.2)
Προσαρμογέας βύσματος τροφοδοσίας
Τροφοδοτικό AC
Body + XLR Handle Unit
ILME-FX30
Body + XLR Handle Unit 
ILME-FX30
951 g (με λαβή XLR, μπαταρία και κάρτα μνήμης)
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100
Κάλυμμα σώματος
Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ
Κάλυμμα υποδοχής λαβής
Καλώδιο USB-A σε USB-C (USB 3.2)
Καλώδιο ρεύματος
Μονάδα λαβής XLR
Τροφοδοτικό AC

Στη ίδια ΤΙμή!

Canon RF 14-35mm f/4L IS USM
001589
1,532.00
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
1,646.00
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
2,290.00 1,720.00
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή
Ρυθμίσεις Cookies