Ελλάδα +306937234002 (Viber)

Sony FX3 Full Frame Cinema Camera

4,032.00
001772
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
+

Νέα κινηματογραφική ελευθερία
Η FX3 της σειράς κινηματογράφου Sony δίνει ζωή στο όραμα των παθιασμένων δημιουργών. Η κινηματογραφική έκφραση συναντά την αξιόπιστη απόδοση και τον βελτιωμένο χειρισμό για τις ανάγκες της κοινότητας δημιουργών. Μικρή και ελαφριά, είναι εύκολη στη μεταφορά και στον χειρισμό. 

Ξεκλειδώστε τον κόσμο του επαγγελματικού κινηματογράφου

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Αισθητήρας εικόνας με αστραπιαία ταχύτητα ανάγνωσης
Ο αισθητήρας full-frame Exmor R™ CMOS με οπίσθιο φωτισμό διαθέτει αστραπιαία ταχύτητα ανάγνωσης δεδομένων, μαζί με υψηλή ευαισθησία και μεγάλο δυναμικό εύρος. Το προηγμένο έγχρωμο φίλτρο προσφέρει ακρίβεια απόδοσης χρωμάτων, ενώ η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό πεδίο αποδίδει αξιόπιστη σταθερότητα αυτόματης εστίασης και εξαιρετική ακρίβεια. Όλα αυτά μαζί συνεισφέρουν στην κορυφαία ποιότητα εικόνας.

Υψηλής απόδοσης σύστημα επεξεργασίας εικόνας 
Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR™ είναι σχεδιασμένο για υψηλή ταχύτητα, παρέχοντας ταυτόχρονα εντυπωσιακές δυνατότητες επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα πραγματοποιεί επεξεργασία αυτόματης εστίασης, αναγνώριση εικόνας και προσαρμογές ποιότητας εικόνας σε πραγματικό χρόνο, ενώ διαχειρίζεται τη μεταφορά δεδομένων, το περιβάλλον εργασίας και άλλες λειτουργίες της μηχανής. 

Υψηλή ευαισθησία, πολύ μεγάλο δυναμικό εύρος 
Ο αισθητήρας full-frame προσφέρει υψηλή ευαισθησία με χαμηλό θόρυβο σε όλο το εύρος της κάμερας, βελτιστοποιώντας την έξοδο του αισθητήρα. Αποτυπώστε καθαρά την κίνηση, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με εντυπωσιακό εύρος ISO έως τα 409600. Διαθέτει διευρυμένο δυναμικό εύρος στα 15+ στοπ6, χωρίς υπερέκθεση. Η υψηλή ευαισθησία μαζί με το μεγάλο δυναμικό εύρος της κάμερας αυξάνουν τα περιθώρια ευελιξίας στο post production. 

Εγγραφή 4K με υψηλό ρυθμό καρέ στα 120 fps
Διαθέτει δυνατότητα εγγραφής full-frame 4K (QFHD) σε έως και 120 fps7 με αυτόματη εστίαση, χάρη στην υψηλή ταχύτητα ανάγνωσης του αισθητήρα εικόνας και στον ισχυρό επεξεργαστή BIONZ XR. Ακόμα και σε υψηλούς ρυθμούς καρέ, η εγγραφή εικόνων 4K (QFHD) γίνεται με πλήρη ανάγνωση pixel χωρίς ομαδοποίηση, για καθαρή αργή κίνηση στο τελικό αποτέλεσμα (έως και 5 φορές πιο αργά από τον πραγματικό χρόνο)8. Η υψηλής ακρίβειας αυτόματη εστίαση προσφέρει τη δυνατότητα της ομαλής αποεστίασης φόντου σε full-frame, κατά τη λήψη σε αργή κίνηση.

Αναγνωρισμένο κινηματογραφικό χρώμα με S-Cinetone™
Το περίφημο προφίλ S-Cinetone της Sony που προέρχεται από την FX9, προσφέρει κινηματογραφικό χρώμα, απευθείας από την κάμερα. Το S-Cinetone είναι βελτιστοποιημένο για φυσικούς τόνους επιδερμίδας και μεσαίους χρωματικούς τόνους, με ήπια πτώση φωτεινών σημείων, για υπέροχη εικόνα χωρίς διαβάθμιση στο post production. [1] Τυπικό (Προφίλ εικόνας ΑΝΕΝΕΡΓΟ) [2] S-Cinetone (Προφίλ εικόνας 11)

Εσωτερική εγγραφή All-Intra
Εκτός από τη διαπλαισιακή συμπίεση Long-GOP, υποστηρίζεται η εσωτερική διαπλαισιακή (All-Intra) εγγραφή9. Η εγγραφή XAVC S-I συμπιέζει κάθε καρέ ανεξάρτητα σε υψηλό ρυθμό bit, έως και 600 Mbps. Έτσι, ενδείκνυται για λήψη περίπλοκης κίνησης, προσφέροντας απόλυτη ευελιξία και βέλτιστη απόδοση αναπαραγωγής κατά το post production. [1] All-Intra (All-I) [2] Long-GOP [3] Group of Pictures

Κωδικοποιητής HEVC με υψηλή απόδοση συμπίεσης
Η εγγραφή σε φορμά XAVC HS, με χρήση κωδικοποιητή MPEG-H HEVC/H.265 σχεδόν διπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της συμπίεσης. Συγκριτικά με τη μορφή 4K XAVC S, το XAVC HS προσφέρει βίντεο 10 bit με δειγματοληψία χρώματος 4:2:2 σε συγκρίσιμους ή χαμηλότερους ρυθμούς δεδομένων, αποδίδοντας ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας, καθώς και διαχειρίσιμα μεγέθη αρχείων10. 

Έξοδος δεδομένων RAW 16 bit
Για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και περισσότερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα επεξεργασίας στο post production, η FX3 υποστηρίζει έξοδο δεδομένων RAW 16 bit σε εξωτερική συσκευή εγγραφής με ακροδέκτη HDMI τύπου Α. Η έξοδος βίντεο RAW γίνεται από αισθητήρα εικόνας full-frame ανάλυσης 4264 x 2408 [16:9], ώστε να είναι κατάλληλη για ροή εργασιών 4K (QFHD) ή DCI-4K11, με διαφορετικές επιλογές ρυθμών καρέ (59.94p/50p/29.97p/25p/23.98p).

Νέοι τρόποι λειτουργίας λήψης S-Log για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας
Παρέχονται τρεις τρόποι λειτουργίας για καταγραφή με την καμπύλη γάμμα S-Log3. Ο Cine EI10, που χρησιμοποιείται στα μοντέλα υψηλής απόδοσης Cinema Line της Sony, προσφέρει ευρύ πλάτος και εικόνα με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Ο Eine EI Quick10 απλοποιεί την εγκατάσταση αλλάζοντας αυτόματα το βασικό ISO της κάμερας σύμφωνα με τον επιλεγμένο Δείκτη Έκθεσης (EI). Και ο Flexible ISO παρέχει τη μεγαλύτερη ευελιξία για ρυθμίσεις έκθεσης. Επιπρόσθετα, το s709 της Sony έχει προστεθεί στις διαθέσιμες προρυθμίσεις LUT.

Εγγραφή proxy για πιο αποδοτική ροή εργασιών επεξεργασίας 
Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής αρχείων proxy HD χαμηλού ρυθμού μετάδοσης bit ταυτόχρονα με μορφές αρχείων υψηλότερου ρυθμού bit, όπως XAVC S-I 4K, και αυτά τα μικρότερα αρχεία proxy μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για επεξεργασία και προεπισκόπηση πριν από την τελική παράδοση της παραγωγής. Έτσι μειώνεται ο φόρτος στον υπολογιστή και επιτρέπεται η ταχύτερη και πιο αποτελεσματική ροή εργασιών. Τα αρχεία proxy μπορούν καταγραφούν είτε σε XAVC HS 10 bit (1920 x 1080) είτε σε XAVC S 8 bit (1280 x 720) 12. 

Διευρύνετε το όραμά σας με το Creative Look
Τα προφίλ εμφάνισης προσομοιώνουν επαγγελματικά εργαλεία προβολής και post production στην ίδια τη φωτογραφική μηχανή. Οι ρυθμίσεις του προφίλ Creative Look περιλαμβάνονται στη μηχανή και κάθε μία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει ή να προσαρμοστεί περαιτέρω, με ρύθμιση μεμονωμένων παραμέτρων, όπως απόχρωσης, βάθους χρώματος, φωτεινότητας, αντίθεσης και ευκρίνειας. Η ρύθμιση ακριβείας των προεπιλογών εμφανίσεων μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις σε ένα εξατομικευμένο σετ εμφάνισης.

Προφίλ εικόνας HLG 10 bit
Το προφίλ εικόνας HDR HLG (Hybrid Log-Gamma), μαζί με τον χρωματικό χώρο BT.2020, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για απευθείας αναπαραγωγή HDR (HLG) σε συμβατές τηλεοράσεις. Ως αποτέλεσμα, η εικόνα είναι ρεαλιστική, προσεγγίζοντας αυτό που φαίνεται με γυμνό μάτι, με λεπτομερείς σκιές και φωτεινά σημεία, λιγότερη υποέκθεση και υπερέκθεση, χωρίς διαβάθμιση χρώματος. Συγκεκριμένα, οι εγγραφές σε 10 bit αναπαράγουν ένα επίπεδο λεπτομερούς διαβάθμισης και λεπτομέρειας, για σπάνιο ρεαλισμό.  [1] Μεγάλη ευελιξία στη ρύθμιση ακριβείας των εικόνων (απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων) [2] Στιγμιαία και υψηλής ποιότητας εικόνα (δεν απαιτείται διαβάθμιση)

Ευέλικτη λειτουργία έκθεσης
Η λειτουργία ευέλικτης έκθεσης επιτρέπει την ανεξάρτητη ρύθμιση της αυτόματης και μη αυτόματης λειτουργίας, για την ίριδα, την ταχύτητα κλείστρου και το ISO. Η λειτουργία κλειδώματος ενεργοποιείται με σύντομο πάτημα του αντίστοιχου προσαρμοσμένου κουμπιού και κλειδώνει τα σχετικά στοιχεία ελέγχου, αποτρέποντας τις αλλαγές σε περίπτωση τυχαίας μετακίνησής τους. Η ίριδα και το ISO, που χρησιμοποιούνται συχνά, ελέγχονται από τα εύκολα προσβάσιμα μπροστινά και πίσω χειριστήρια, καθώς και από το χειριστήριο στο πάνω πάνελ.

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για αξιόπιστη εστίαση κατά τη λήψη βίντεο 
Η γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση συνδυάζει την αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης με την αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης. Ως αποτέλεσμα, η παρακολούθηση των γρήγορα κινούμενων θεμάτων γίνεται ομαλά και με υψηλή ακρίβεια, σε μεγάλο εύρος με ρηχό βάθος πεδίου. Οι παράμετροι της ταχύτητας μετάβασης AF και της ευαισθησίας αλλαγής θέματος AF προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στον ελέγχο εστίασης, δυνατότητα που ζήτησαν οι επαγγελματίες χρήστες.

Γρήγορη, εύκολη και αξιόπιστη παρακολούθηση Real-time Tracking και αυτόματη εστίαση στα μάτια 
Ο έλεγχος εστίασης γίνεται γρήγορα και εύκολα, διασφαλίζοντας ότι έχετε πλήρη δημιουργικό έλεγχο της ισχυρής τεχνολογίας αυτόματης εστίασης της FX3. Η παρακολούθηση Real-time Tracking βοηθάει πολύ στη λήψη από ένα άτομο, αναλύοντας το χρώμα, τα μοτίβα και το βάθος του θέματος. Κατά τη λήψη ανθρώπων, το Real-time Eye AF διευκολύνει εξαιρετικά τη λήψη βίντεο, ειδικά στις λήψεις από gimbal και κάθε φορά που πρέπει να βασιστείτε στην αυτόματη εστίαση. 

Γρήγορος, εύκολος έλεγχος εστίασης με αφή13 
Χάρη στην εστίαση αφής, μπορείτε να προσδιορίσετε με ακρίβεια το σημείο εστίασης, απλώς αγγίζοντας την οθόνη LCD. Ο χειρισμός αφής προσφέρει εύχρηστες, γρήγορες και εύκολες μεταβάσεις εστίασης, παραχωρώντας σας τον απόλυτο δημιουργικό έλεγχο της πανίσχυρης τεχνολογίας AF της FX3. 

Ενσωματωμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας για λήψη με το χέρι 
Χάρη στη μονάδα σταθεροποίησης υψηλής ακρίβειας, στους γυροσκοπικούς αισθητήρες και στους βελτιστοποιημένους αλγόριθμους σταθεροποίησης εικόνας, η ενεργή λειτουργία Optical SteadyShot™ προσφέρει οπτική αντιστάθμιση εικόνας, για εντυπωσιακά αποτελέσματα εγγραφής βίντεο σε 4K14 15, ακόμα και ενώ περπατάτε. Ο απαράμιλλος βαθμός σταθεροποίησης προσφέρει δυνατότητα λήψης μόνο με τη μηχανή, αξιοποιώντας το compact μέγεθος και την ευελιξία της. [1] Παρακολούθηση αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής [2] Τυπικό [3] Ενεργό

Προσαρμογέας XLR και ψηφιακή είσοδος για ποιοτικό ήχο
Η λαβή της FX3 περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητες υποδοχές XLR (συνδυασμός XLR/TRS), για προσθήκη εξωτερικών επαγγελματικών μικροφώνων με διασύνδεση ψηφιακού ήχου από την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (MI). Μπορούν να επιλεχθούν τρία φορμά εγγραφής, συμπεριλαμβανομένου του 4κάναλου 24 bit. 

Έξοδος και επιλογές προβολής με HDMI τύπου Α 
Με ανθεκτικό και ευέλικτο βύσμα HDMI τύπου Α, γίνεται δυνατή η ταυτόχρονη έξοδος βίντεο στην οθόνη LCD της κάμερας ή σε εξωτερική συσκευή εγγραφής ή σε οθόνη μέσω σύνδεσης HDMI.

Εγγραφή 4K 60p16 χωρίς διακοπές
Για εγγραφή 4K 60p16 χωρίς διακοπές, η FX3 διαθέτει πρωτοποριακή δομή διάχυσης θερμότητας, η οποία περιλαμβάνει τη μοναδική ψύκτρα από κράμα γραφίτη της Sony σε σχήμα Σ. Το εσωτερικό σχεδιάστηκε ξανά από το μηδέν, βελτιστοποιώντας την κυκλοφορία του αέρα και τη θέση της ψύκτρας. Όταν χρειάζεται, ένας αθόρυβος17 ανεμιστήρας αναλαμβάνει τον εξαερισμό, για συνεχή εγγραφή σε πλήρη ανάλυση. Επιπλέον, η είσοδος και η έξοδος αέρα είναι δομικά απομονωμένες, για να διατηρείται η αντοχή στη σκόνη και την υγρασία.

Λυχνίες REC και πλαίσιο επισήμανσης κατά την εγγραφή βίντεο 
Υπάρχει μία φωτεινή ένδειξη εγγραφής μπροστά και μία πίσω, καθώς και ένα κουμπί REC με λυχνία LED στο πάνω μέρος που δουλεύει με τις φωτεινές ενδείξεις. Επιπλέον, κατά την εγγραφή, προβάλλεται ένα κόκκινο πλαίσιο στην οθόνη, οπότε, ακόμα κι αν δεν φαίνεται καλά λόγω gimbal ή άλλου εξοπλισμού, μπορείτε αμέσως να διαπιστώσετε αν γράφει. Η λειτουργία της λυχνίας μπορεί να απενεργοποιηθεί, αν χρειάζεται.

Προσαρμόσιμα κουμπιά για επαγγελματίες δημιουργούς ταινιών
Η πρωτοποριακή σχεδίαση χωρίς καθρέπτη εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό και μεταφορά, μαζί με ασυμβίβαστη επαγγελματική λειτουργικότητα. Τα πιο βασικά στοιχεία ελέγχου είναι τοποθετημένα στην πάνω επιφάνεια, ενώ τα πολλά προσαρμόσιμα πλήκτρα και μενού αυξάνουν στην πράξη την αποδοτικότητα της εργασίας σας. Έχει σχεδιαστεί για επαγγελματικά αποτελέσματα, ακόμα και όταν η λήψη απαιτεί χειρισμό με το ένα χέρι ή δύσκολες γωνίες λήψης και χειρισμό φακών.

Καδράρετε τη δημιουργικότητά σας, με διάφορες λειτουργίες ζουμ
Ο μοχλός ζουμ βρίσκεται στο πάνω μέρος του grip, για χειρισμό των φακών με αυτόματο ζουμ. Επιπλέον, το πρωτοποριακό ζουμ ευκρινούς εικόνας της Sony προσφέρει πρακτικές επιλογές γωνίας θέασης, ακόμα και με ελάχιστο εξοπλισμό. Οι ταχύτητες ζουμ μπορούν επίσης να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση, από γρήγορες αλλαγές κάδρου στη λήψη ντοκιμαντέρ μέχρι καλλιτεχνικό κινηματογραφικό ζουμ.

Τοποθέτηση αξεσουάρ χωρίς κλωβό 
Πέντε οπές για βίδες προσάρτησης 1/4-20 UNC επιτρέπουν τη σταθερή τοποθέτηση των αξεσουάρ απευθείας στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής, χωρίς να χρειάζεται κλωβός. Η λαβή XLR διαθέτει τρεις επιπλέον οπές προσάρτησης αξεσουάρ. Ως αποτέλεσμα, έχετε ένα βελτιστοποιημένο σύστημα με απαράμιλλη ευελιξία κίνησης και λήψης με το χέρι, καθώς και με γρήγορη ρύθμιση για παραγωγές με γρήγορη κίνηση.

Μενού αφής με πλοήγηση βάσει ροής εργασίας 
Ικανοποιώντας τα αιτήματα των επαγγελματιών φωτογράφων και βιντεογράφων, η δομή του μενού έχει σχεδιαστεί για να κάνει πιο αποδοτική τη δουλειά των κινηματογραφιστών. Οι καρτέλες του μενού βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της οθόνης, ενώ οι ομάδες παραμέτρων και οι παράμετροι που σχετίζονται με την επιλεγμένη καρτέλα εμφανίζονται στα δεξιά. Μπορούν να προβάλλονται ταυτόχρονα έως και τρία επίπεδα του μενού, προσφέροντας ακόμα πιο καθαρή άποψη της δομής του. Οι λειτουργίες απόκρισης αφής του μενού προσφέρουν γρήγορο και εύκολο έλεγχο. 

Ευέλικτη τοποθέτηση φωτογραφικής μηχανής, χάρη στην οθόνη πολλαπλών γωνιών
Η FX3 είναι εξοπλισμένη με οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών που ανοίγει οριζόντια και περιστρέφεται, για ακριβές καδράρισμα και καλλιτεχνικές γωνίες, ανεξάρτητα αν γυρίζετε ταινίες με το χέρι ή με gimbal. Η οθόνη μπορεί ακόμα και να περιστραφεί για να τη βλέπει απευθείας το άτομο μπροστά στον φακό ή για δραματικές λήψεις από χαμηλές γωνίες. Η μεγάλη οθόνη αφής LCD τύπου 3.0, με περίπου 1,44 εκατομ. κουκκίδες18 έχει εξαιρετική ορατότητα και ευκρίνεια. 

Δύο υποδοχές μέσων συμβατές με CFexpress Type A
Οι δύο υποδοχές πολυμέσων της μηχανής είναι συμβατές με κάρτες CFexpress Type A, καθώς και με κάρτες SDXC/SDHC που υποστηρίζουν ταχύτητες επιπέδου UHS-I και UHS-II. Οι κάρτες CFexpress Type A αποτελούν το νέο πρότυπο στα μέσα αποθήκευσης μικρού μεγέθους, με γρήγορες ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης, για εγγραφή βίντεο 4K σε υψηλούς ρυθμούς bit. Οι δύο υποδοχές προσφέρουν εγγραφή ταυτόχρονη και relay. 

Αξιόπιστη, ανθεκτική και ελαφριά κατασκευή
Για υψηλή αντοχή και εύκολη μεταφορά, το κύριο περίβλημα της κάμερας και το πάνω, εμπρός και πίσω κάλυμμα είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ και ανθεκτικό κράμα μαγνησίου. Ο φακός στερεώνεται στη βάση με έξι βίδες, για σταθερή τοποθέτηση φακών μεγάλου βάρους. Το φίλτρο μπροστά στον αισθητήρα εικόνας ταλαντεύεται στην υπερηχητική συχνότητα των 70.000 κύκλων ανά δευτερόλεπτο, για την απομάκρυνση της σκόνης από την επιφάνεια του αισθητήρα.

Αξιόπιστη ανθεκτικότητα και αντοχή19 στις δύσκολες καιρικές συνθήκες
Εφαρμόζοντας τα σχόλια των επαγγελματιών, έγινε στεγανοποίηση όλων των ενώσεων στο σώμα και γύρω από τα πλαίσια της μπαταρίας και των μέσων, των καλυμμάτων ακροδεκτών και των ενώσεων του περιβλήματος. Εξετάστηκαν οι πιθανές είσοδοι σκόνης και υγρασίας, για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη λειτουργία σε δύσκολα περιβάλλοντα. 

Ισχύς για επαγγελματική διάρκεια
Για παρατεταμένες περιόδους λήψης, η FX3 είναι συμβατή με μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας NP-FZ100. Η υποστήριξη USB-PD (Power Delivery) προσφέρει γρήγορη φόρτιση18 ή συνεχή λήψη κατά τη σύνδεση με συμβατή παροχή ισχύος μέσω USB Type C® ή με φορητό powerbank20. 

Επικοινωνία δεδομένων για υποστήριξη επιτόπιας ροής εργασίας
Υποστηρίζονται οι ασύρματες συνδέσεις LAN στα 5 GHz21 / 2,4 GHz, καθώς και οι συνδέσεις δικτύου Ethernet 1000BASE-T με καλώδιο προσαρμογέα από USB σε Ethernet, συνδεδεμένο στον ακροδέκτη USB Type C® της κάμερας, που υποστηρίζει SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2). Ο έλεγχος απομακρυσμένης λήψης γίνεται από υπολογιστή, με το Imaging Edge Desktop™ της Sony, ή από κινητή συσκευή, με Imaging Edge Mobile™. Η ενσύρματη και ασύρματη μεταφορά δεδομένων μέσω FTP για αρχεία δεδομένων, καθώς και οι δυνατότητες απομακρυσμένης λήψης, υποστηρίζουν την επαγγελματική ροή εργασιών κατά τη λήψη. 

Μεταδεδομένα για πιο εύκολη επεξεργασία με Catalyst
Τα λογισμικά Catalyst Browse και Prepare της Sony είναι ιδανικοί συνεργάτες παραγωγής για την FX3. Η κάμερα καταγράφει πέντε είδη μεταδεδομένων: LUT, σταθεροποίηση εικόνας, breathing, περιστροφή κάμερας και Shot Marks. Αυτά μπορεί να είναι χρήσιμα κατά την προεσκόπηση και την προετοιμασία επεξεργασίας στο δωρεάν λογισμικό Catalyst Browse ή στο αγορασμένο λογισμικό Catalyst Prepare της Sony 22

MPN:
ILME-FX3
Μάρκα:
Sony
Πακέτο:
Σώμα
Μοντούρα Φακού:
E-Mount
Ανάλυση αισθητήρα:
12.1MP
Ανάλυση Βίντεο:
4K UHD (3840x2160px)
Βάθος Bit Βίντεο:
  • 16-Bit RAW (Εξωτερικά)
Βάθος Bit Φωτογραφίας:
14
Εσωτερικός μηχανισμός σταθεροποίησης αισθητήρα (IBIS):
Ναι (5-Αξόνων)
Καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) Βίντεο:
4K 120fps
Καρέ ανά Δευτερόλεπτο Φωτογραφία:
10fps
Μέγιστη διάρκεια βίντεο:
Απεριόριστο
Οθόνη:
Ανακλινόμενη Οθόνη Σέλφι
Οθόνη Αφής:
Ναι
Σκόπευτρο:
Όχι
Συνδεσιμότητα:
  • Bluetooth
  • NFC
  • Wi-Fi
Τύπος:
Mirrorless (CSC)
Υποδειγματοληψία χρωμάτων βίντεο:
  • 4:2:2 (Εξωτερικά μέσω HDMI)
Υποδοχή κάρτας:
2 υποδοχές
Μέγεθος Αισθητήρα:
35mm (Full Frame, FX)

Γενικά
ΤΥΠΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμο φακό
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΑΚΟΥ
E-mount
Μέγεθος και βάρος
ΒΑΡΟΣ (ΚΥΡΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΝΟ) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)
715 g (μαζί με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης), 640 g (μόνο το σώμα)
ΒΑΡΟΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)
1,015 kg (με λαβή XLR, μπαταρία, κάρτα SD)
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π X Υ X Β) (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)
1,015 kg (με λαβή XLR, μπαταρία, κάρτα SD)
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Π X Υ X Β) (ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΞΟΧΕΣ) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)
129,7 mm x 77,8 mm x 84,5 mm (5 1/8 x 3 1/8 x 3 3/8 ίντσες) (σώμα χωρίς προεξοχές)
Ισχύς
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
[Βίντεο] Περίπου 7,3 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS), [Στατική εικόνα] Περίπου 3,4 W (με προσαρτημένο φακό FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS)
ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Περίπου 95 λεπτά (πραγματική εγγραφή, πρότυπο CIPA) 2, Περίπου 135 λεπτά (συνεχής εγγραφή, πρότυπο CIPA), Περίπου 580 λήψεις (στατικές εικόνες, πρότυπο CIPA)
Χειρισμός
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
0 °C έως 40 °C, 32 °F έως 104 °F
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
-20°C έως +55°C, -4°F έως +131°F
Φορμά εγγραφής (βίντεο)
XAVC HS
[XAVC HS 4K] XAVC HS 4K 59,94p/50p 200 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 59,94p/50p 150 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 59,94p/50p/23,98p 100 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 59,94p/50p 75 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 59,94p/50p 45 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 23,98p 100 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 23,98p 50 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 23,98p 50 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 23,98p 30 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 119,88p/100p 280 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-H HEVC / H.265, XAVC HS 4K 119,88p/100p 200 Mbps 4:2:0 10bit MPEG-H HEVC / H.265
XAVC S
[XAVC S 4K] XAVC S 4K 59,94p/50p 200 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 59,94p/50p 150 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 29,97p/25p 140 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 23,98p 100 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 29,97p/25p/23,98p 100 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 29,97p/25p/23,98p 60 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 119,88p/100p 280 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 4K 119,88p/100p 200 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, [XAVC S HD] XAVC S HD 59,94p/50p/29,97p/25p/23,98p 50 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S HD 59,94p/50p/29,97p/25p/23,98p 50 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S HD 59,94p/50p 25 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC HD 29,97p/25p 16 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S HD 119,88p/100p 100 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S HD 119,88p/100p 60 Mbps 4:2:0 8bit MPEG-4 AVC / H.264,
XAVC S-I
[XAVC S-I 4K] XAVC S-I 4K 59,94p 600 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I 4K 50p 500 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I 4K 29,97p 300 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I 4K 25p 250 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I 4K 23,98p 240 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, [XAVC S-I HD] XAVC S-I HD 59,94p 222 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I HD 50p 185 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I HD 29,97p 111 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I HD 25p 93 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S-I HD 23,98p 89 Mbps 4:2:2 10bit MPEG-4 AVC / H.264,
Φορμά εγγραφής (ήχος)
ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (ΗΧΟΣ)
LPCM 2 καν. (48 kHz 16 bit), LPCM 2 καν. (48 kHz 24 bit), LPCM 4 καν. (48 kHz 24 bit), MPEG-4 AAC-LC 2 καν.
Ρυθμός καρέ εγγραφής
XAVC HS
[XAVC HS 4K] 3840x2160/119,88p, 100p, 59,94p, 50p, 23,98p
XAVC S
[XAVC S 4K] 3840x2160/119,88p, 100p, 59,94p, 50p, 29,97p, 25p, 23,98p, [XAVC S-I HD] 1920x1080/59,94p, 50p, 29,97p, 25p, 23,98p
XAVC S-I
[XAVC S-I 4K] 3840x2160/59,94p, 50p, 29,97p, 25p, 23,98p, [XAVC S-I HD] 1920x1080/59,94p, 50p, 29,97p, 25p, 23,98p,
Χρόνος εγγραφής/αναπαραγωγής
XAVC HS
[XAVC HS 4K] 59,94p/50p 200M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 85 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 40 λεπτά, 59,94p/50p 150M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 110 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 55 λεπτά, 59.94p/50p 100M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 170 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80GB) Περίπου 80 λεπτά, 59,94p/50p 75M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 220 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 100 λεπτά, 59,94p/50p 45M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 340 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 160 λεπτά
XAVC S
[XAVC S 4K] 59,94p/50p 200M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 85 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 40 λεπτά, 59,94p/50p 150M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 110 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 55 λεπτά, [XAVC S HD] 59,94p/50p 50M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 310 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 150 λεπτά, 59,94p/50p 25M Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 550 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 390 λεπτά
XAVC S-I
[XAVC S-I 4K] XAVC S-I 4K 59,94p/50p Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 25 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 10 λεπτά, [XAVC S-I HD] 59,94p/50p Κατά τη χρήση CEA-G160T (160 GB) Περίπου 75 λεπτά, Κατά τη χρήση CEA-G80T (80 GB) Περίπου 35 λεπτά
PROXY ΗΧΟΥ
XAVC Proxy: AAC-LC, 128 kbps, 2 κανάλια
PROXY VIDEO
1280 x 720 (περίπου 6 Mbps), 1920 x 1080 (περίπου 9 Mbps), 1920 x 1080 (περίπου 16 Mbps)
Έξοδος RAW
ΕΞΟΔΟΣ RAW
HDMI: 4264 x 2408 (59,94p/50p/29,97p/25p/23,98p), 16 bit
Άλλες λειτουργίες βίντεο
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ
Ένδειξη επιπέδου ήχου, Επίπεδο εγγραφής ήχου, TC/UB, Creative Look, Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα, Επιλογέας PAL/NTSC
Ενότητα κάμερας
ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ
Αισθητήρας full-frame Exmor R CMOS 35 mm (35,6 x 23,8 mm)
PIXEL
Περίπου 10,2 megapixel (ενεργά) για βίντεο, περίπου 12,1 megapixel (ενεργά) για στατικές εικόνες, περίπου 12,9 megapixel (σύνολο)
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
[Βίντεο] ISO αντίστοιχο με 80-102400 (οι αριθμοί ISO έως και ISO 409600 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 80-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο), [Στατική εικόνα] ISO 80-102400 (οι αριθμοί ISO από ISO 40 έως και ISO 409600 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 80-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο)
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ
Βίντεο: 1/8000 έως 1/4 (βήμα 1/3), έως και 1/60 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/30 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου) Στατική εικόνα: 1/8000 έως 30 δευτ., Λυχνία
Αργή και γρήγορη κίνηση
XAVC HS
XAVC HS 4K: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, [λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps
XAVC S
XAVC S 4K: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps, XAVC S HD: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, 240 fps3, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps, 200 fps3
XAVC S-I
XAVC S-I 4K: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps, XAVC S-I HD: [Λειτουργία NTSC] 1 fps, 2 fps, 4 fps, 8 fps, 15 fps, 30 fps, 60 fps, 120 fps, 240 fps3, [Λειτουργία PAL] 1 fps, 2 fps, 3 fps, 6 fps, 12 fps, 25 fps, 50 fps, 100 fps, 200 fps3
Ισορροπία λευκού
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΛΕΥΚΟΥ
Αυτόματο / Φως ημέρας / Σκιά / Συννεφιά / Λάμπα πυρακτώσεως / Λάμπα φθορισμού / Φλας / Υποβρύχια / Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900K) & φίλτρο χρώματος / Προσαρμοσμένη
Gamma
ΚΑΜΠΥΛΗ GAMMA
Απενεργοποίηση / PP1-PP11, Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, S-Cinetone, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά
Πλάτος
ΠΛΑΤΟΣ
15+ στοπ (S-Log3)
Σύστημα εστίασης
ΤΥΠΟΣ
Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης / Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)
ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
[Βίντεο] 627 σημεία, [Στατική εικόνα] full frame 35 mm: 759 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης)
ΕΥΡΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ
EV-6 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2,0)
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
[Βίντεο] AF-C, MF, [Στατική εικόνα] AF-A (Αυτόματη AF), AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση), DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Μη αυτόματη εστίαση
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
[Βίντεο] Ευρεία / Ζώνη / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο / Επέκταση ευέλικτου σημείου, [Στατική εικόνα] Ευρεία / Ζώνη / Κέντρο / Ευέλικτο σημείο / Επέκταση ευέλικτου σημείου / Παρακολούθηση
ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Αυτόματη εστίαση στα μάτια ([Βίντεο] Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού), ([Στατική εικόνα] Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Ζώο), Ανίχνευση προσώπου ( Προτεραιότητα προσώπου στην αυτόματη εστίαση, Προτεραιότητα προσώπου σε λειτουργία πολλαπλής μέτρησης, Προτεραιότητα αποθηκευμένου προσώπου), [Βίντεο] Ευαισθησία AF κατά την αλλαγή θέματος, [Βίντεο] Ταχύτητα μετάβασης AF [Στατική εικόνα] Μεγέθυνση εστίασης (full frame 35 mm: 2,1x / 4,1x, APS-C: 1,5x / 3,0x)
Έλεγχος έκθεσης
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ
EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
[Βίντεο] Προγράμματα AE (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα κλείστρου-ταχύτητας (S) / Μη αυτόματο (M) / Λειτουργία ευέλικτης έκθεσης, [Στατική εικόνα] AUTO (iAuto), P, A, S, M  
Εγγραφή (στατική εικόνα)
ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
JPEG (DCF Έκδ. 2.0, Exif έκδ. 2.32, MPF Baseline), HEIF (συμμόρφωση με MPEG-A MIAF), RAW (συμμόρφωση με το φορμά Sony ARW 4.0)
ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
Μέγεθος εικόνας [3:2] full frame 35 mm L: 12 M, M: 5,1 M, S: 3,0 M, APS-C L: 5,1 M, M: 3,0 M, S: 1,3 M, Μέγεθος εικόνας [4:3] full frame 35 mm L: 11 M, M: 4,6 M, S: 2,7 M, APS-C L: 4,6 M, M: 2,7 M, S: 1,1 M, Μέγεθος εικόνας [16:9] full frame 35 mm L: 10 M, M: 4,3 M, S: 2,6 M, APS-C L: 4,3 M, M: 2,6 M, S: 1,1 M, Μέγεθος εικόνας [1:1] full frame 35 mm L: 8 M, M: 3,4 M, S: 2,0 M, APS-C L: 3,4 M, M: 2,0 M, S: 0,8 M
Αναπαραγωγή
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Προβολή ευρετηρίου, Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία / Στατική εικόνα / Βίντεο), Αποτύπωση φωτογραφίας, Παρακολούθηση ήχου 4 καν., Αυτόματη εξέταση (στατική εικόνα), Προσανατολισμός εικόνας (στατική εικόνα), Προστασία (στατική εικόνα), Αξιολόγηση (στατική εικόνα), Εμφάνιση ως ομάδα (στατική εικόνα)
Διασύνδεση
ΕΙΣΟΔΟΣ ΗΧΟΥ
Στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm, λαβή XLR: [ΕΙΣΟΔΟΣ1][ΕΙΣΟΔΟΣ2] XLR/TRS τύπου 3 ακίδων (θηλυκό) (x2), επιλογές για γραμμή/μικρόφωνο/μικρόφωνο +48 V, Μικρόφωνο -40 έως -60 dBu / [ΕΙΣΟΔΟΣ3] Στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm)
USB
USB Type-C [x1, συμβατότητα με SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2)], Multi/Micro USB (x1)
ΕΞΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ
Ναι (μικρό στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm)
ΕΞΟΔΟΣ ΗΧΕΙΟΥ
Ενσωματωμένο, μονοφωνικό
ΕΞΟΔΟΣ HDMI
Υποδοχή HDMI (Τύπου A), YCbCr 4:2:2 10 bit / RGB 8 bit
ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ
Με διασύνδεση ψηφιακού ήχου
BLUETOOTH®
Τυπική έκδ. Bluetooth® 5.0 [Εύρος ζώνης 2,4 GHz])
Μέσα
ΤΥΠΟΣ ΜΕΣΩΝ
CFexpress Type A / Κάρτα SD (x2), Ταυτόχρονη εγγραφή, Ταξινόμηση, Αυτόματη εναλλαγή μέσων, Αντιγραφή
Παρακολούθηση
LCD
Τύπος 7,5 cm (τύπος 3.0), περίπου 1,44 εκατ. κουκκίδες, Γωνία ανοίγματος: περίπου 176 μοίρες, Γωνία περιστροφής: περίπου 270 μοίρες
Ενσωματωμένο μικρόφωνο
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ
Ενσωματωμένο στερεοφωνικό
Σύστημα αρχείων
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΧΕΙΩΝ
FAT12, 16, 32, exFAT
Ζουμ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΖΟΥΜ
Περιστροφή δακτυλίου ζουμ, Ζουμ ευκρινούς εικόνας ([Βίντεο] Περίπου 1,5x (4K), Περίπου 2x (HD) [Στατική εικόνα] Περίπου 2x), Ψηφιακό ζουμ ([Βίντεο] full frame 35 mm: περίπου 4x, APS-C: περίπου 4x, [Στατική εικόνα] full frame 35 mm: L: περίπου 4x, M: περίπου 6,1x, S: περίπου 8x, APS-C: L: περίπου 4x, M: περίπου 5,2x, S: περίπου 8x), Έξυπνο ζουμ ([Στατική εικόνα] full frame 35 mm: M: περίπου 1,5x, S: περίπου 2x, APS-C: M: περίπου 1,3x, S: περίπου 2x)
Λειτουργία στατικής εικόνας
ΚΛΕΙΣΤΡΟ
Μηχανικό κλείστρο / Ηλεκτρονικό κλείστρο
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΛΗΨΗΣ
Μεμονωμένη λήψη, Συνεχής λήψη (επιλογή από Εξαιρετικά υψηλό/Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό), Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Οριοθέτηση: Μεμονωμένη, Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΗΨΗΣ
Εξαιρετικά ψηλή: 10 fps, Υψηλή: 8 fps, Μεσαία: 6 fps, Χαμηλή: 3 fps
ΜΕΙΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ
Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργή/Ανενεργή, διαθέσιμη σε ταχύτητες κλείστρου άνω του 1 δευτ., Μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονική/Χαμηλή/Ανενεργή
ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΛΑΣ
Φλας α System Sony συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή σύνδεσης αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα συνδέοντας τον προσαρμογέα υποδοχής σύνδεσης, Ταχύτητα συγχρονισμού φλας 1/250 δευτ.
ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ
Εμπρόσθια κουρτίνα κλείστρου, Αθόρυβη λήψη, Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα 4
Σταθεροποίηση εικόνας
ΤΥΠΟΣ
Μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας με αντιστάθμιση σε 5 άξονες (Η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
[Βίντεο] Ενεργό / Τυπικό / Ανενεργό, [Στατική εικόνα] Ενεργό / Ανενεργό
ΕΦΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
5,5 στοπ (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο τον φακό Planar T* FE 50 mm F1.4 ZA. Απενεργοποιημένη μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης.)
Προσαρμοσμένη λειτουργία
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πλήκτρων, My Menu, Ρυθμίσεις My Dial, Καταχώριση προσαρμοσμένης ρύθμισης λήψης
Αντιστάθμιση φακού
ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΦΑΚΟΥ
Περιφερειακή σκίαση, Χρωματική απόκλιση, Παραμόρφωση
Wi-Fi/NFC
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΦΟΡΜΑ
IEEE 802.11a/b/g/n/ac
ΜΠΑΝΤΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
Εύρος ζώνης 2,4 GHz / 5 GHz5
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
NFC
Συμβατότητα με ετικέτες NFC Forum Type 3 Tag
Μεταφορά μέσω FTP
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΣΩ FTP
Ενσύρματο LAN (USB-LAN), tethering μέσω USB, Wi-Fi
Παρεχόμενα αξεσουάρ
ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100, Κάλυμμα σώματος, Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ, Κάλυμμα υποδοχής λαβής, Καλώδιο USB-A σε USB-C (USB 3.2), Καλώδιο ρεύματος, Μονάδα λαβής XLR, Σετ υποδοχής σύνδεσης αξεσουάρ, Φορτιστής μπαταρίας BC-QZ1

Στη ίδια ΤΙμή!

Nikon Z8 Kit 24-120mm f/4 Lens
001926
3,628.00
Προπαραγγελία
(αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα)
Canon EOS R5 (Σώμα)
001515
3,899.00
Παράδοση σε 4-7 εργάσιμες ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 7 ημερών)
Canon EOS R5 C Mirrorless Cinema Camera
001756
3,999.00
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
(θα παραδοθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών)
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή
Ρυθμίσεις Cookies